![]() |
islam ve çekim yasası arkadaşlar böyle bi konu var mı bilmiyorum önceden de tartışılmış olabilir.ben çekim yasasının dinimizde ki yerini merak ediyorum..bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirimactionsmile |
Cevap: islam ve çekim yasası islam dininde dua ederken duanın kabul olacağından şüphe duymamak gerekiyor. kayıtsız şartsız gerçekleşeceğine inanırsak allahın dualarımızı kabul edeceğinden bahsediliyor. sanırım bundan daha büyük bi benzerlik olamaz. kahvesmiley |
Cevap: islam ve çekim yasası ceylan84lum zten hersey allahın emrınde degıl mı...bızım yaptıgımız olumlamalar altında da rabbımızden ıstemıyor muyuz ıcınmıze rahatlıgı huzuru o vermıyor mu bız zaten ondan ıstıyoruz:) |
Cevap: islam ve çekim yasası Alıntı:
|
Cevap: islam ve çekim yasası ceylan84lım sence kımın mucızesı??? |
Cevap: islam ve çekim yasası R. Şanal'ın "Kuantum ve Kur'an" kitabını tavsiye ederim. Sevgiyle... |
Cevap: islam ve çekim yasası biliyormsunuz bugün bANA çok tanımadığım biri tarafından hediye edildi..evren benim ihtiyaçlarımı karşılamak için çalışyor yani.. |
Cevap: islam ve çekim yasası arkadaşlar tabi ki veren Rabb im ben bunu tartışmıyorum zaten hani bunu işaret eden ayet falan var mı.onu merak ediyorum..kesin delil yani.r.şanal ın kitabını en kısa zamanda alcm çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi ki varsınız:))))) |
Cevap: islam ve çekim yasası ceylan84lum bılmıyorum ayet var mı? ama sorularla ıslşamıyet sıtesıne bır bak derım kapsamlı bır sıte:) |
Cevap: islam ve çekim yasası Bir arkadaşımdan öğrenmiştim..sitemizden. Kendisinin gözüne çarpmış bir şekilde aytein meali. İsterse ayrıntısı ile oda anlatır. Vakıa suresi 62. ayet "Andolsun, birinci yaratılışı(nızı) biliyorsunuz. O halde düşünseniz ya!" Kaynak : Vakıa, Vakıa Suresi, Vakıa oku, Vakıa dinle, sure, süre, Vakıa suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / TÜRKÇE KURAN-I KERİM DİYANET MEALİ / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Qura Tabi en doğrusunu yine Allah bilir. Kalplerinize sorun derim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:01 AM. |