Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   islam ve çekim yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/463841-islam-ve-cekim-yasasi.html)

ceylan84lum 15-02-2010 07:22 PM

islam ve çekim yasası

arkadaşlar böyle bi konu var mı bilmiyorum önceden de tartışılmış olabilir.ben çekim yasasının dinimizde ki yerini merak ediyorum..bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirimactionsmile

appetite for destruction 15-02-2010 07:41 PM

Cevap: islam ve çekim yasası

islam dininde dua ederken duanın kabul olacağından şüphe duymamak gerekiyor.
kayıtsız şartsız gerçekleşeceğine inanırsak allahın dualarımızı kabul edeceğinden bahsediliyor.
sanırım bundan daha büyük bi benzerlik olamaz.
kahvesmiley

buket_89 15-02-2010 09:19 PM

ceylan84lum zten hersey allahın emrınde degıl mı...bızım yaptıgımız olumlamalar altında da rabbımızden ıstemıyor muyuz ıcınmıze rahatlıgı huzuru o vermıyor mu bız zaten ondan ıstıyoruz:)

yagmur7 15-02-2010 09:23 PM

Alıntı:

ceylan84lum Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 584816)
arkadaşlar böyle bi konu var mı bilmiyorum önceden de tartışılmış olabilir.ben çekim yasasının dinimizde ki yerini merak ediyorum..bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirimactionsmile

Çekim yasası kimin mucizesidir ??? !

buket_89 15-02-2010 09:24 PM

ceylan84lım sence kımın mucızesı???

gökçe y. 16-02-2010 12:44 AM

R. Şanal'ın "Kuantum ve Kur'an" kitabını tavsiye ederim. Sevgiyle...

yüsra 16-02-2010 12:46 AM

biliyormsunuz bugün bANA çok tanımadığım biri tarafından hediye edildi..evren benim ihtiyaçlarımı karşılamak için çalışyor yani..

ceylan84lum 16-02-2010 09:40 PM

arkadaşlar tabi ki veren Rabb im ben bunu tartışmıyorum zaten hani bunu işaret eden ayet falan var mı.onu merak ediyorum..kesin delil yani.r.şanal ın kitabını en kısa zamanda alcm çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi ki varsınız:)))))

buket_89 16-02-2010 09:42 PM

ceylan84lum bılmıyorum ayet var mı? ama sorularla ıslşamıyet sıtesıne bır bak derım kapsamlı bır sıte:)

seromoni 16-02-2010 09:53 PM

Bir arkadaşımdan öğrenmiştim..sitemizden. Kendisinin gözüne çarpmış bir şekilde aytein meali. İsterse ayrıntısı ile oda anlatır. Vakıa suresi 62. ayet "Andolsun, birinci yaratılışı(nızı) biliyorsunuz. O halde düşünseniz ya!"
Kaynak : Vakıa, Vakıa Suresi, Vakıa oku, Vakıa dinle, sure, süre, Vakıa suresi oku, kuran, kuran oku, kuran dinle, kurani kerim, kerim, kuran kerim / TÜRKÇE KURAN-I KERİM DİYANET MEALİ / KURAN.Gen.Tr, Kuran, Kur'an, Kuran-i Kerim, kuranikerim, Qura
Tabi en doğrusunu yine Allah bilir. Kalplerinize sorun derim.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:01 AM.