13-05-2010, 03:13 AM
|
#8 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 3
5 Mesajinıza toplam 24 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Acil Yardım Lütfen Okuyun Sunu da ekleyesim geldi :P :)))) bence tek bi seyin uzerine de odaklanma yani sadece cekim yasasini gerceklestirmeye,arkadaslarla olan sorununu gec fakettim,bunun uzerine arastirmalarda yapabilirsin,atiyorum mesela googla insan iliskileri diye yazdin orda mutlaka isine yarar birsey cikicaktir,nerde hata yaptigini gorebilirsin belki.
Bir yazi okumustum aklimda kaldigi kadariyla anltayim,ormanda yasayan kirpiler varmis bir an gelmis feci bir kis sogu basmis ormani ve kirpiler yavas yavas olmeye baslamislar,buna bir care bulmalari gerekiyomus ve bir gun akillarina eger bir birbirlerine yakin dururlarsa vucut isilariyla kendilerini isitabileceklerini anlamislar ama cok yakin durunce dikenleri batiyomus uzak durunca da oluyorlarmis ve sonunda hem dikenleri batmicak hemde olmelerini engelleyecek mesafeyi ayarlaya bilmisler.Yani insanlarla arandaki dengeyi mesafeyi iyi kurmalisin.Uzak ve soguk olmak ta iyi degil fazla laubali olumakta,herseyin fazlasi zarardir,bilmiyorum ama tahmin ediyorum mesala bir kafeye gitme soz konusu iken sen fikrini soylemiyosun itiraz da etmiyosun,onlar da bir sure sonra seni onemsemiyolar onemsence bir sey yapmiyosun yada sirf dikkat cekmeye calsirken rezil oluyosun BUNLAR SADECE TAHMIN.arkadaslarinin sana deger vermesini istiyosan birak onlar da senin icin birsey yapsin izin ver buna cunku insanlar birbirleri icin bir sey yaptiklari zaman degerli olurlar,dusun sen biri icin bir sey yapiyosun emek veriyosun ve emek verdigin herseyi degerli gorursun,hic bir emek vermedigin onun icin hic bir sey yapmadigin birini dusun o senin icin ne kadar degeli olur ne ifade eder,siradan biri olur,sevgi neden emek ister derler cunku emek verdigin sey senin icin degerli olur ve baglanirsin ona,sevilmek deger gormek istiyosan biraz ta emek harcasinlar sana ufak da olsa birseyler yapsinlar senin icin.
Ben hic bir zaman tek bir seyin uzerinde durmam,herseyi arastirip sorarim ve bana uygun olanini secerim cunku tek bir seyden ibaret degil bu dunya,insana etki yapan bir suru sey var,mesela ben bagzi seyleri yukselen burcumu okuyunca anladim,elinden geldigince herseyi dene ve oku.
Ben aslinda onlarin yaptikalrinin aynisini yapiyorum diyosun,peki niye onlarin yaptikalrini yapmaya calisiyosun,diye sordunmu hic kendine? Kendine guvenin mi eksik,degersiz mi goruyosun kendini,baskalari tarafindan dislanmaktan mi orkuyosun... bunlari bir sor kendine,yalniz kalmaya calis ve dusun biraz eger bunun cevabini veremezssen vazgecem mutlaka karsina cikacak onun cevabi ve sorunun ne oldugunu buldugun anda onu cozmeye basla.
Ay ben yazdikaca yazasim geliyo susiim artik :P insallah faydasi olur bizim yazdiklarimizin ve sende bunlari okuyan herkes de hayallerine kavusur
Sevgiyle kal... :)))) |
| |