04-01-2011, 11:03 AM
|
#402 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 61
117 Mesajinıza toplam 523 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Merhaha arkadaşlar,
bu formu çok seviyorum gerçekten yaşamk istediğiniz herşeyi her daim yaşayın inş.
ben imgelemede pek başarılı değilim.ama evren istediğim şeyleri bana veriyor çok şükür.şimdi sizden ir yardım isteyeceğim.
Benim 2uçuk yıldır süren harika bir ilişkim vardı.Karşımdaki insanın benim kadar temiz kalpli iyi niyetli bir insan.ama ailesi ile sorunları olan daha doğrusu annesi ve babası aşırı anlaşmazlıkdan dolayı 35 yıllık evliliklerini bitiren ve birbirlerini göremey taamül edemeyen.sürekli çocukları arada bırakan bir ailesi var.Babasıyla aynı işi yapıyor.Daha çok babasının yanında olmayı tercih ediyor.Ve geçmişinde herkesin başından geçtiği gibi nişanlısı tarafından aldatılma yaşamış ve bu olaylar sonucunda yemin etmiş kimseyi sevmeyeceğine taaki ben karşısına çıkana kadar.bizim ilişkimiz inanılmaz uyumlu,sevgi dolu,neşeli,keyifli yeri gelince iki dost arkadaş,yeri gelince iki aşık olabiliyorduk.huy bakımından birbirimize çok benziyorduk bakışımızdan nefes alış verişlerimizden ne düşündüğümüzü anlıyorduk.böyle muhteşem bir ilişkimiz vardı. her geçen gün birbirimizi daha çok seviyor daha bağlanıyorduk ama sevgilim evlenmekten inanılmaz korkan ve onun hayatı için evliliğin zor olduğunu düşünen biri olduğu için dün gece salya sümük seni seviyorum seni seviyorum diyerek ayrıldık.ona kızamıyorum,suçlayamıyorum onun tarafından düşündüğümde onu haklı buluyorum.ve içimdeki umut hiç eksilmiyor yani normalde ben komalık olmalıydım :)) ama içimde öyle bir rahatlık öyle bir umut varki beni sevdiğine bana gerçekten değer verdiğine çok inanıyorum.yani öyle bir his yaşıyorum ki sanki yurt dışına çıkmış ve 1 kaç ay sonra gelicek ve geldiğinde beni arıcak bana canımmm diye telefom açıcak sanki o telefon açtığında söylediklerini bile duyar giiyim.o kadar ilginç ki ve bu yaşadığım duyguyu adlandıramıyorum.Koşulsuz sevgi bu mu acaba çünkü hep mutlu olması için dua ediyorum ve yaşadığımız 2 yıllık zamanı yüzümde gülümsemeyle hatırlıyorum.imgeleme yapsam onu hayatıma bir daha davet edeilirmiyim acaba konuyu anlatabildim mi bilmiyorum biraz karmaşık olabilir ama anladığınız kadarıyla bana bi kaç bişey söylerseniz çok sevinirim.
Sevgiyle kalın |
| |