07-04-2011, 11:32 PM
|
#530 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Alıntı: cernn Nickli Üyeden Alıntı
Deneyimleriniz gerçekten harika, Sultan süpersin. Umutsuz hissettiğimde açıp açıp okuyorum,enerjimi yükseltiyorsunuz:) bende deniyorum nerdeyse hiç mümkün görünmeyen olaylar gerçek oluyor ama şöyle bir durum var, sözde kalıyor. Olucağına dair haber alıyorum,istediğim şey çok yakın, kesin olucak bu noktaya kadar tam da imgelediğim gibi herşey ama eyleme dökülmüyor bir türlü. oluşuyor ama sonuç da tıkanıp kalıyorum. Fikir halinde güzel de gerçekleşmesinden mi korkuyorum,belki de karar veremiyorum, ya da daha fazlasını mı istiyorum daha olmadan. kendi içimde o kadar çok düşündüm ki, önerileriniz varsa çok sevinirim çünkü bu durum kısır döngü halini aldı,bir yerden başlamam lazım. Dışardan gelen bir ses iyi olabilir diye düşündüm. bende bonuslu dönüşler istiyorum:) | arkadaşım ha yaşa valla duygularıma tercüman oldun bendede var aynı dert bende güzel haberi alıyorum sonra pat diye bozuluyor sanırım emin olamıyoruz yada gerçekten istemiyoruz bende anlamadım bende çekim yasasını bazen çalıştırıyorum bazen olmuyo...Tuhaf bir denge var tutturamadım gitti ama pes etmek yok..hele bu gece çok ihtiyacım var çekim gücüne ve evrene.... |
| |