01-07-2011, 04:12 PM
|
#660 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 760
55 Mesajinıza toplam 168 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Geçen gün tv izlerken aklıma bir şarkı takılmıştı (Nil Karaibrahimgil- Hakkında her şeyi duymak istiyorum), şimdi çıksa da dinlesem diyordum. Sonra aklıma geldi hadi bi imgeleyeyim dedim Düşündüm işte kanalı değiştiriyormuşum karşıma çıkıyormuş falan, şarkıyı duydum hayalimde Sonra bir tuşa bastım ve tataaaaaaam şarkımı da dinlemiş oldum
Bir de geçen gün küçük kuzenimle konuşuyordum 7 yaşında :) "Biz abimle kağıda , bilgisayar, scooter çizmiştik, sonra bi köprüden geçerken onları suya attık şimdi hepsi de bizim oldu" dedi gerçekten de son zamanlarda almışlardı hepsini Sonra öğrendim ki hani hıdırellezde yazıp,çizip gül dalına bağlanır, gömülür vs. ya, teyzemler de suya atmış :) ve teyzemin dediğine göre her yıl çizdikleri sonradan gerçek oluyormuş, hatta teyzem de çiziyormuş ve hepsinin çizdikleri birkaç ay içinde ellerindeee
Duyunca çok şaşırdım, yazmanın, çizmenin de nasıl etkili olduğunu bizzat görmüş oldum dostlar
Sevgiyle kalın, bol bonuslu günlerrr |
| |