| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selamlar... bana yardımcı olursanız sevineceğim. Temmuz 15 te DGS sınavım var,sınavdan çok yüksek alıyorum ve ben Marmara üniversitesini imgeliyorum şimdi bunu nasıl imgelemeliyim.çok çok önemli benim için lütfen bir cevap..saygılar...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #771 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 1
69 Mesajinıza toplam 295 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() selamlar... bana yardımcı olursanız sevineceğim. Temmuz 15 te DGS sınavım var,sınavdan çok yüksek alıyorum ve ben Marmara üniversitesini imgeliyorum şimdi bunu nasıl imgelemeliyim.çok çok önemli benim için lütfen bir cevap..saygılar
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Bin kişi bir kişiyi adam edemez kal ile, Bir kişi bin kişiyi adam eder hal ile. |
![]() | ![]() |
![]() | #772 (permalink) |
Administrator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() İmkanın varsa kazanmak istediğin bölümü ziyaret et, sınıflarını dolaş, kantinde bir çay iç, orada öğrenciymişsin gibi hisset. Hissetmek imgelemekten daha faydalı olabilir. Sınavında başarılar dilerim. Sevgiler.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #773 (permalink) | |
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
Tüm dilekleriniz en hayırlı şekilde bonuslarıyla gerçekleşsin. Sevgiler.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. | |
![]() | ![]() |
![]() | #774 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Jan 2010 Bulunduğu yer: mutluluk ülkesi
Tesekkür: 4,968
651 Mesajinıza toplam 3,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() hayatta ne istediysem benim için hayırlıysa mutlaka gerçekleşti.bazen dileklerimizin hemen gerçekleşmesini istiyoruz.gerçekleşmeyincede bu işe yaramadı diye düşünüyoruz.her şeyin bir zamanı var.hepimizin dilekleri kapıya geldiğinde onu farkedip kaçırmayalım. ![]()
__________________ Hayatın tümü bana neşe ,ihtişam ve kolaylıkla gelir.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #775 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Bulunduğu yer: izmir
Tesekkür: 174
74 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Dört yıldır çekim yasasını uygulamaya çalışıyorum,bu zaman süresi içinde yirmi sekiz isteğim gerçekleşti.bazı isteklerim çok çabuk oldu ben bile şaşırdım bazılarının gerçekleşmesi yıllar aldı. bazı dileklerimin gerçekleşmesinin uzun zaman almasının sebebinin bazen umutsuzluğa kapılıp ''olmayacak,nasıl olacak ki,bu biraz zor olur'' dememden kaynaklandığını düşünüyorum.bundan sonra istediğim herşey için;çok basit birşey hemen olur demeye başlayacağım.bakalım sonuç ne olacak? |
![]() | ![]() |
![]() | #776 (permalink) |
74 Mesajinıza toplam 139 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() istediğim bir şey daha gerçekleşti.at binmek istiyordum ne zamandır izmir'de nerde ata binilir diye araştırmalar yapıyordum bir yer bulmuştum ama gitmek nasip olmamıştı bir türlü.bayramda ailecek bir hava alalım diye gezmeye çıktık meğer gittiğimiz yerde at varmış çok sık gittiğim bir yerdi, önceden at falan yoktu orda, yeni gelmiş ilk at binme deneyimimi yaşamış oldum.demek ki bir şeyi isteyince gerçekten oluyormuş benim isteklerim gerçekleşiyorsa başkalarının istekleride mutlaka gerçekleşir.kimse umudunu yitirmesin. |
![]() | ![]() |
![]() | #777 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Aug 2012 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 6
1 Mesajina 7 kez İyi ki varsın denildi
![]() | ![]() merhaba arkadaşlar.sitenin uzun zamandır takipçisiyim.çekim yasasını daha öncedende arastıryordum.hiç deneme yapmamıştım.çok sıkıntılı oldugum bir gün rahatlamak amaçlı bir deneme yapmak istedim.erkek arkadasım eğitim için yurt dışına gitti ve biz ayrılmıştık.oyle bunaldm ki ağlamaya basladım.o an işyerinde bulunmak bile istemiyordum.durdum gözlerimi kapadım ve bir dilek diledim.şuan bu ortamda bulunmak istemediğimi ve annemin yanında yazlıkta olduğumun hayalini kurdum.kafamı toparlamak için buna çok ihtiyacım vardı.senem dolmamasına rağmen iznimi kullanmıştım.imkansız görünüyordu ama ben imkansızı aklmdan silip sadece orda oldugumun hayalini kurdum.ve işime devam ettim.dışardaydım bir telefon geldi.arayan muhasebe elemanıydı.firmaya gelip izin kağıdınızı imzalarmısınız.bu hafta isteyen elemanları patron izin kullandırıyor.inanamadımmmm.şok oldum o an ve mutluluktan havalara uçtumm.işler çok yoğun değildi.ramazanda olduğu için böyle bişey dusunmus sevgili patronumuz:)))bonusuda iznimin bayramla birleşmesi oldu.10 gün tatil yaptım:)) bir dileğim daha gerçekleşti hatta çekim yasası benm ruh halimi değiştirdi.artk herşeye olumlu bakıyorum.bir tek şu varkı birdaha denemelerimde başarılı olamadım.ama olumsuzluga kapılmıyorum.denemeye devam.tüm dileklerinizin gerçek olmasını diliyorumm:)) |
![]() | ![]() |
![]() | #778 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Çok muhteşem bir deneyim olmuş. Paylaştığınız için teşekkürler. Diğer isteklerinizin de en hayırlı şekilde gerçekleşmesini dilerim. Sevgiler.
__________________ Benim Kişisel GeliŞim Yolculuğum: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...olculugum.html Hayatın düşüncelerinin aynasıdır. |
![]() | ![]() |
![]() | #779 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Oct 2011
Tesekkür: 1,794
728 Mesajinıza toplam 2,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sükür her istedigim gerceklesiyor.. düsünüyorum, heves ediyorum, biraz nasil olur ne olur ne sekil olur diyorum, sonrada hayatimin yogunlugundan unutup gidiyorum sonra istedigim ve arzuladigim vakit dolmadan gerceklesmis öyle hatirliyorum.. Sükürler bana bunca nimeti verene.. Sükürler beni seven Yaradanima.. Sükürler gerceklesen güzel dileklerime... |
![]() | ![]() |
![]() | #780 (permalink) | |
![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız selamlar... bana yardımcı olursanız sevineceğim. Temmuz 15 te DGS sınavım var,sınavdan çok yüksek alıyorum ve ben Marmara üniversitesini imgeliyorum şimdi bunu nasıl imgelemeliyim.çok çok önemli benim için lütfen bir cevap..saygılar...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi