23-10-2010, 11:23 PM
|
#217 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 6,265
218 Mesajinıza toplam 1,269 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi bende herşeyi isteklerimi hep çeker oldum çok mutluyum ama imgeleme falan yapmadan aklımdan geçenler gerçekleşiyor süper duygu dün sizlerin çekimlerini okurken imgeleyerek birde deneyeyim dedim çocuklarımın anneler gününde aldığı telefonumu düşürmüştüm yaptımak içim servise göndertmiştim 2 aydır bir türlü yapılıpta gelmedi moralim bozulmuştu artık sormayı bile bırakmıştım ve dün imgeledim beni aradıklarını ve yapıldığını söylediklerini evet ve bugün aradılar parçasının bulunduğunu maliyetinin 40 tl olduğunu söylediler çok sevindim bonusuda 40 tl oluşu çünkü garanti kapsamında değildi düşürdüğüm için 80 90 arsı maliyeti olacağı söylenmişti ucuza mal olması bonusu sevgiler bol çekimli günler
__________________ . Ben; bu bedenimle, bu dünyada, mutlulukla, sağlıkla, zenginlik, bolluk ve neşe ile cenneti yaşarım. Ve Evren bunun böyle olması için gereken her şeyi yapar. Seni Seviyorum
Lütfen Beni Affet
Özür Dilerim
Teşekkür Ederim |
| |