28-12-2010, 01:35 AM
|
#379 (permalink)
|
Tesekkür: 2
5 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi Başkaları için de çekim yasası kullanılabilir mi bilmiyorum. Sanki olmaması lazım, çünkü insanların hepsi birbirleri için güzel şeyler istemeyebilir.
Dolayısıyla anlatacağım olayın çekim yasası ile ilgisi var mı bilmiyorum ama yaşadığım bir olay akıllara zarar. Bir kuzenim var. Sorumluluk sahibi, içten, sevimli, güzel, başarılı ve daha pek çok güzel özelliği yanında benim için çok özel biri. Ama yavrumun aşktan ve evlilikten yana bir türlü yüzü gülmemişti.
Bir gün televizyon izlerken kuzenimin çalıştığı şirketin başka bir şehirdeki çalışanlarından birinin bir programda konuk olduğunu gördüm. İşiyle ilgili konularda sorulan soruları cevaplıyordu. İşte dedim kendi kendime, kuzenim bu adamla evlenmeli... Nedense çok yakıştırmıştım birbirlerine...
Aradan bir altı ay kadar zaman geçti geçmedi, sevgili kuzenim bana biriyle evliliğin eşiğinde olduğunu söyledi. Heyecanla anlatmasını istedim tabii... :) O da bana resmini göstermek istedi. İnternetten resmini bir açtı ki ne göreyim? Anlayacağınız gibi benim altı ay kadar önce tvde görüp kendisine yakıştırdığım o gençti resimlerdeki. üstelik de o proğram sırasında tvden çekilmiş bir resim de vardı. Alt yazılar falan aynen o günkü gibi...
Tanışalı çok uzun bir zaman olmamış. Öenmli olan şu ki altı aydan kısa bir süredir tanışıyorlarmış. Şirketin bazı seminer vb. programlarında rastlaşmışlar birkaç kez ve tanışıp görüşmeye devam etmişler.
Kuzenim çok mutlu. Gözleri mutluluk saçıyor. Damat adayı da öyle belli ki... Dilerim çok mutlu olurlar. :)
Şimdi teyzem kızı başka şehre gideceği için üzülüyor. Suçluluk duysam mı dersiniz? |
| |