29-06-2011, 04:25 PM
|
#648 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 4,968
651 Mesajinıza toplam 3,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Alıntı: oOo_papatya Nickli Üyeden Alıntı
Bu konudaki hemen hemen tüm yorumlari okudum :) cok keyif aldim...
Bende bir süredir cekim yapmaktayim fakat pek paylasmisligim yok...
Bugün 3 dilegim birden gerceklesti =) onun mutlulugunu yasiyorum suan... sizlerlede paylasmak istedim =)
1: gectigimiz hafta ingilizce sinavim vardi, bi hayli zordu ve benim icin cok ic acici gecmemisti fakat ben herseye ragmen pozitif bir not alacagimi imgeledim, ve arasira "acaba"lara takilsamda aldiris etmeden enerjimi olumlu sekilde yüksek tutmaya calistim veee bugün sinav notum aciklandi ve sükürler olsunkiii pozitif bir notla dersi gectim :)
2: bugün bir arkadasim otobüsle gelecekti ve ben onu otobüs duraginda karsilayacaktim, söyle bir imgeleme yaptim: yürüyorum ve otobüs tam karsimdan geciyor... ve gercektende imgeledigim gibi hayalimdeki gibi oldu... hani bir sahneyi ikinci kez yasamis gibi oluruz ya -bu duruma dejà vu denir- iste öyle yasamis gibi hissettim... otobüsü görünce kendi kendime gülümsedim ve basarili olduguma sevindim :)
3: pc basindayken siteye ugramak geldi aklima... Icimden "bonusuyla gerceklesen dilekler" konusuna bir göz atsam diye gecirdim, sonrada "amaaan bosver simdi arayip durcam" diye düsünürken birde ne göreyiiiiim =) konu son mesaj atilan listesinde :) mutlu oldum ve bugünkü yasadigim güzel olaylari sizinle paylasmak istedim :)
herkese bol bonus mutlu günler diliyorum | harikasın bu bölümün aktif olmasını çok istiyorum.dileği gerçekleşenler paylaşsın bizimde bu konuyla ilgili farkındalığımız artsın. herkese bol bonuslu günler diliyorum
__________________ Hayatın tümü bana neşe ,ihtişam ve kolaylıkla gelir.. |
| |