02-01-2012, 11:04 AM
|
#728 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 4,968
651 Mesajinıza toplam 3,085 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: dilekleri bonusuyla gerçekleşenler burda paylaşalım Alıntı: mutluuu Nickli Üyeden Alıntı
2011 bana reikiyi getirdi en çok bu yüzden şükür ediyorum o kadar muhteşem bir enerjiyle beni buluşturan reiki mastır'ımı her zaman minnetle anıcam zaten o müthiş enerji akışı öyle bi bağ oluşturuyorki kopamıyorsunuz bir daha şimdi benim en iyi arkadaşlarımdan biri :) reki ile tanıştıktan sonra çakralara çalıştım solar pleksusumda ciddi kapalılıklar tespit etmiştik işte bi takım yöntemleri var öyle zor şeylerde değil .çakralarım açıldıkça ilk başlarda korku filmlerinde olur ya ruhlar serbest kalır adeta öyle olmuştu tüm korkularım yüzeye çıktı hergece kabus görüyodum sürekli bi endişe hali işimden olacam parasız kalıcam öyle olcak böyle olcak sevgilim terkedecek sonra yavaş yavaş hepsi geçti çünkü reiki yumuşacık sıcak bir enerji çakralarım açıldıkça tüm negatif enerji önce yüzeye çıktı sonra da kaybolup gitti tabi o süre içinde bırkmayıp sıkı sıkı enerjinize ve inançlarınıza sarılmanız lazım ha bi şey olurmu hayır! sadece süreç uzar, ama herkesde böyle olacak diye bi şeyde yok aman ha korkup uyumlama almaktan sakın vazgeçmeyin ben, bende olan hali anlatıyorum.
Neyse çakraları açma çalışmalarına 21 günlük 3 periyotla devam ettim ama hep arada 3.göz çalışması yaparken sanki azıcık daha iltimas geçiyodum uzatıyodum ama içimden bi ses öyle yapmamı söylüyodu 3. göz çakramda hep daha iyi imgeleme yapıyor orada çalışırken kendimi daha huzurlu hissediyordum şimdi haftada bire düştü çakra çalışmaları ama durum hala aynı neyse zamanla vizyonlar almaya başladım başta olurmu canım diyip reddediyodum tesadüftür filan diyip geçiştiriyodum ama artmaya ve sıklaşmaya başladı bi süre sonra huzursuz olmaya başladım iş dönüşü bi gün bi gsm bayiinin önünden geçerken bi saniyeliğine zihin gözümle o mağazadan alev çıktığını gördüm hiç üstünde durmadım hatta saniyeler içinde unuttum ama ertesi sabah oradan geçerken gece o mağazanın yandığını öğrenince şok olmuştum daha bunun gibi pek çok şey o ara ürküyordum şimdilerde alıştım ve bunu lehime çevirmeye karar verdim şimdi istediğim bi şeyi iyice imgeliyor zihin gözümle tamamen görüyor ve bırakıyorum (zaten çocukluğumdan beri hayalgücüm çok kuvvetlidir) istediğim ve imgelediğim şekilde gerçekleşiyor :) reiki almadan önce pek çok reiki konulu kitap okudum birinde şöyle diyordu "+dünyada sihir varmıdır? bilemiyorum ama eğer varsa o sihir reikidir" sevgili prenses1'in her zaman dediği gibi isteklerinizin bonusuyla gerçekleştiği bi sene olsun 2012 hayırlar getirsin :) | süpersin sevgili mutluuu bende ücüncü gözümü açmayı isterdim.belki başarabilirim.yeni yılda her şey bonusuyla kapına gelsin.
__________________ Hayatın tümü bana neşe ,ihtişam ve kolaylıkla gelir.. |
| |