17-10-2010, 11:52 AM
|
#16 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 36
98 Mesajinıza toplam 693 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: aklıma çok hoş bşr fikir geldi serisi ---2---yeni ! Alıntı: bilgendilo Nickli Üyeden Alıntı
benim de son zamanlardaki takıntım eşimin kendisinden 17 yaş büyük ama genç gösteren dul patronuyla çok fazla samimi olması aslında onu abla olarak seviyo biliyorum ama elimde değil kıskanıyorum işte bu yüzden efalarca kavga ettik boşanma noktasına bile geldik kaç kez, biliyorum ki aralrında bişi yok ama istemiyorum bu kadar samimi olmasını ve gine biliyorum ki ben istemedikçe o daha çok samimi olacak, oluyor da.. şimdi ise msn de profil resmi olarak o kadınla beraber sahilde kolkola çekilmiş resmini koymuş, bunu da ben şifresini bildiğim için girdim ve gördüm, şunu da biliyorum ki ben onu böyle kontrol ettikçe kendime tüm bu olumsuzlukları çekmeye devam ediyorum, ama elimde değil, telkin de dinliyorum, fakat vazgeçemiyorum, çözümün eşimi değiştirmek değil de odağımı değitirmek olduğunu biliyorum ama uygulayamıyorum sizce neyapmalıyım zamana mı bırakmalıyım bi fikri olan var mı | baskı yapmadan duurmdan rahatsız olduğunuzu söyleyin.tepkiisni ölçün bakalım ne olacak.
__________________ "Ben her zaman hakettiğim şeyleri,zorlayıcı hiç bir çaba göstermeden kolaylıkla alırım.Ve bu, hep böyle olur." |
| |