Sevgili Sweet, yazilarini her zaman takip ediyorum, severek okuyorum canim..
Cok farkli bir bakis acin olmus. Zaman ayiripta tek tek cevapladigin icin Tesekkur ederim.
Icimi rahatlattin diyebilirim o kadar stres yaptim..
Herkes msn de konusurken maillesmek biraz garip geldi bana.. Empati kurmadim burda, belki de onun nedenleri vardi..
Sert yazdigim mail icin daha sonra kusura bakmamasini soyledim. Oyle yazmamam gerekiyordu dedim.
Yok belkide hakettim dedi bana : )
Isteseydi irtibati kesebilirdi ama devam etti..
Duygusal anlamda bi iliski baslatabilecek bir konusma beklemedim.. sadece benim kendi adima korkularim vardi yani onun aradigi insan olabilirmiydim?
Biraz nasil ozellikte bir insan aradigini merak ettim. O da bunu gecistirdi.. Msn de konusuruz dedi ama olmadi.
Sorumluluktan korkuyor dedigimde soyle ki,
O bana aile ortami nasil? diye sordugunda Ilerisi icin korkularinin oldugunu dusundum. Belki de bir aile kurmaktan, sorumluluk almaktan korkuyor diye dusundum..
Ama sen farkli yonden bakmissin. Belki konuyu acmak istedi, yani aslinda aile ozlemi cektigini anlatmaya calisti orda ben tersini dusundum.
Biz oyle daha fazla konusmadik ki konu aska gelsin..
Zaten maillerde ancak kendimizi tanittik ve bi kere msn de konustuk.. Ondan sonra gorusemedik..
Tabiki tanimak istiyorum. Istemesem kesip atardim.Pes etmek diye bi dusunce yok bende.
Serbest birakmak konusunda da uzerine gittigimi dusundugum icin biraz kendi haline birakayim diyorum..
Buarada 10 gun sence biraz fazla degil mi hal hatir sormak icin? Tabi bu benim icinde gecerli ama o bir erkek olarak ondan bekliyorum
..Zaten yazmasada bakarim artik..