Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

CEKIM YASASIYLA ISTEDIGIM INSANI HAYATIMA CEKTIM AMA...

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası CEKIM YASASIYLA ISTEDIGIM INSANI HAYATIMA CEKTIM AMA... Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bundan yaklasik iki ay once nasil bi insan istedigimi bir bir yazdim bi kagida.aradan zaman gecmedi ki, bi tanidigim bana bi arkadasi oldugunu ve bu kisiyiyle cok uygun oldugumuzu dusunmus ve tanismamizi istedi. Neyse, o benimle tanismak istemis ben de ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

CEKIM YASASIYLA ISTEDIGIM INSANI HAYATIMA CEKTIM AMA...

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16-02-2012, 02:39 PM   #1 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 53
71 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Sole is an unknown quantity at this point
Standart CEKIM YASASIYLA ISTEDIGIM INSANI HAYATIMA CEKTIM AMA...

Bundan yaklasik iki ay once nasil bi insan istedigimi bir bir yazdim bi kagida.aradan zaman gecmedi ki, bi tanidigim bana bi arkadasi oldugunu ve bu kisiyiyle cok uygun oldugumuzu dusunmus ve tanismamizi istedi.
Neyse, o benimle tanismak istemis ben de olur tanisalim dedim.
Cok uzak yerlerde yasiyoruz ikimiz.
Mail adresimi almis ve iki gun sonra bi mail aldim ondan.
Kendisini kisa sekilde tanitmisti. Ve benim de tanitmami istemisti.
Fakat ben de ona mumkunse msn de konusursak daha detayli konusacagimizi soyledim.
Cevabi cok ilgincti.
Iste bugun olmayacagini hatta haftasonuda olmayacagini baska bigun saati de vererek goruselim dedi.
Gelmedi tabi.
Bende yaptigin saygisizlikti diye biraz sert bi mail yazdim..
Aciklamasini yapti daha sonra pek tatmin ettirmedi acikcasi.
Daha sonra maillesmeye devam ettik..
Buarada birbirimizi gorduk tabi. Ben cok farkli birini beklerken yakisikli biri cikti: ) tam istedigim karakteristikler yazdigim gibi cikti.
Onun da beni begendigini dusunuyorum cunku kendime guvenim var bu konuda.
Ama bi sorun var..
Gecen gun geldi aksam konusalim dedi tamam deyip aksam konustuk..
Hep ordan burdan yani..Biraz daha acik olmasini isterdim yani neden benle tanismak istedigini falan.Sonucta ikimizde ciddi dusunen insanlariz cocuk degiliz.. Sanki kaciyor gibi bi hali var.
Hep yurtlarda kalmis okul icin ailesinden uzakta yasamis..
Bana sorumluluktan korkan biri gibi geldi.
Cunku aile ortaminin nasil bisey oldugunu sordu bana. Bende kendi ailemden yola cikarak anlattim biseyleri.
Tabi sonradan aklima geldi neden sormadim diye. Bu seni korkutuyor mu yoksa? Gibi birsey sormak isterdim.
Yaklasik on gundur yazmadi hic bir sekilde..

Sizce gercekten hazir olmayan bir insan mi?
Yani ben cozemedim gercekten. Onun ici yorumlarinizi bekliyorum.

Buarada biraz aceleyle yazdim kendimi tam ifade ettim mi bilemiyorum. Kisa bi sekilde anlatmaya calistim size.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Basaranlar once inandilar sonra yaptilar. Basaramayanlar ise once yapip sonra inanmayi denediler.
Ben mutlu ve basarili olmayi seciyorum...
Sole isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2012, 04:10 PM   #2 (permalink)
Üsteğmen

Lusid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 263
179 Mesajinıza toplam 592 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Lusid is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: CEKIM YASASIYLA ISTEDIGIM INSANI HAYATIMA CEKTIM AMA...

Arkadaş olsun sevgili olsun anlaşıp anlaşamayacağımızı anlamak için önce burcunu öğrenirim, doğum haritasını çıkartırım (
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-ogrenin.html ). Zaten doğum haritasıyla az da olsa kişiliği, karakteri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Sonra belirli konularda ki düşüncelerini sorarım. Mesela sevgiliye aşağıdaki sorular sorulabilir.

"Sizce çıkmak nedir?
Nasıl olmalıdır?
Sevgililerin özgürlükleri nereye kadardır?
"Başıma buyruk yaşarım, istediğimle olurum, bana kimse karışamaz, hesap soramazsın çünkü evli değiliz!" diye düşünmek doğru mudur?
Birbirlerine nasıl davranmalıdır?"

böyle soruları cevaplamaktan sıkılan biri zaten bana göre değildir.

ve aşağıdaki testi kendiniz ve sevgiliniz için tavsiye ederim.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-kesfedin.html

Onu olabildiğince kızdır bakalım nasıl davranacak. Bu da bir insanı tanımak için etkili yollardan biridir...
Lusid isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2012, 07:39 PM   #3 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road

Sevgili isola,

Bence yapman gereken herseyi yapmissin onun bundan sonrasini onun dusunmesu gerek:)

Ayrica 10 gundur neden mail atmiyor ya da halini hatrini sormuyor?

Bence, sen her nekadar ciddi oldugunu dusunsen de bana gore sen ciddisin ve o buna hazir degil... Sanirim arkadasinin israri sonucu sana yakinlasmis... Himm tam olarak aklima birsey gelmiyor tatlim...

Bence serbest birakmalisin...
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-02-2012, 09:51 PM   #4 (permalink)
Teğmen

71 Mesajinıza toplam 201 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Alıntı:
Lusid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaş olsun sevgili olsun anlaşıp anlaşamayacağımızı anlamak için önce burcunu öğrenirim, doğum haritasını çıkartırım (
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...i-ogrenin.html ). Zaten doğum haritasıyla az da olsa kişiliği, karakteri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Sonra belirli konularda ki düşüncelerini sorarım. Mesela sevgiliye aşağıdaki sorular sorulabilir.

"Sizce çıkmak nedir?
Nasıl olmalıdır?
Sevgililerin özgürlükleri nereye kadardır?
"Başıma buyruk yaşarım, istediğimle olurum, bana kimse karışamaz, hesap soramazsın çünkü evli değiliz!" diye düşünmek doğru mudur?
Birbirlerine nasıl davranmalıdır?"

böyle soruları cevaplamaktan sıkılan biri zaten bana göre değildir.

ve aşağıdaki testi kendiniz ve sevgiliniz için tavsiye ederim.

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-kesfedin.html

Onu olabildiğince kızdır bakalım nasıl davranacak. Bu da bir insanı tanımak için etkili yollardan biridir...
Tabiki sordugum sorularim oldu. Bir insani tanimak istiyorsan kafandaki sorularin cevabini arayacaksin elbet. Fakat bana bunlari mail yoluyla degil de msn de gorustugumuzde konusalim demisti.. ama konusamadik..

Alıntı:
azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili isola,

Bence yapman gereken herseyi yapmissin onun bundan sonrasini onun dusunmesu gerek:)

Ayrica 10 gundur neden mail atmiyor ya da halini hatrini sormuyor?

Bence, sen her nekadar ciddi oldugunu dusunsen de bana gore sen ciddisin ve o buna hazir degil... Sanirim arkadasinin israri sonucu sana yakinlasmis... Himm tam olarak aklima birsey gelmiyor tatlim...

Bence serbest birakmalisin...
Sevgili arkadasim, dediklerinin farkindaydim aslinda ta en basindan beri ama, insan bazen bazi seyleri gormezden gelir ya hani..
Zamana birak dersin, ben de oyle yaptim.

Ha diyelim arkadas tanismamizda israr etti, koskocaman bi insan hayir da diyebilirdi o da istemis ki boyle bisey gerceklesti.

Bir de soyle bir durum var ben hayata erken atildim.. o bu yasa gelmis daha yeni yeni atiliyor hayata, bunun da etkisi olabilir diye dusundum kendimce.

Evet dedigin gibi serbest birakiyorum.. ben zaten yazmayi dusunmuyorum o yazsa bile nasil davranacagimi bile bilmiyorum :(

Basaranlar once inandilar sonra yaptilar. Basaramayanlar ise once yapip sonra inanmayi denediler.
Alt 16-02-2012, 10:26 PM   #5 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Neden kendini maille tanıtmak istemedin ki kendini bence çok romantik olabilirdi? Msn deki yazışmalardan çok uzun mailleri tercih ederim. Ya da uzun uzun mesajlar. Mailler saklanabilen dijital mektuplar gibi olabiliyor. Mailleştiğim bir arkadaşım onların çıktılarını alıp sakladığını söylerdi hep. Tabi aşk konusunda bizim duygusal bir bağımız olamasa da o zamanlar çok iyi iki arkadaş olduk. O zamanlar msn falan yoktu(yaşlı teyzeler gibi konuşmaya başladım yine.) Mail şu yönden daha iyidir. Karşındaki seni bölmeden anlatmak istediklerini belli bir düzen içinde yazarsın. Ben bazen yazdıklarımda kendi kendime uzun bir sohbet havası yakalıyorum. Sanki uzun uzun ben anlatmışım sonra karşımdaki cevap yazarken o da bana uzun uzun anlatmış gibi. Neyse mail, mesaj, mektup her türlüsünü seviyorum yazının. Msn deki yazılar kaydetmezsen uçup gidiyor. Ama mesajları falan dönüp dönüp okuyabiliyorsun. benim 6 yıllık mesajlarım var telefonumda :))

Aslında mazereti kabul edilebilir. Kişi senin istediğin zamanda msn açamayabilir. Mesajı ya da maili uygun olduğun herhangi bir zamanda yazabilirsin.

Alıntı:
Bende yaptigin saygisizlikti diye biraz sert bi mail yazdim...
Tabi ki gün ve saat verip o saatte msn e girmemesi olumsuz bir durum ama saygısızlıktı deyip yargılamak yerine keşke bir sorsaydın. Neden söz verdiğin saatte ve günde açmadın diye. Neyse ki açıklama yapmış. O hesap sormanın ardından seninle görüşmeyi bırakacak erkekler olduğuna hatta bunların çoğunlukta olduğuna eminim nedense? Bu yoruma erkekler cevap versin. İlk günden kapris, trip işte her ne diyorlarsa kendileri adına çekmiyorlar daha çok çekip gitmeyi seçiyorlar çevremde gördüğüm kadarıyla.

Tabi sen duygusal anlamda bir ilişki başlatabilecek bir konuşma beklemişsin tanışma aşamasından sonra. Çok haklısın bu bekleyişin normal. Erkekler reddedilmeyeceklerine emin olana kadar açılmakta güçlük çekiyorlar.

Eğer kaçsa neden mailleşsin ki? O da bir arkadaş hatta belki de yalnızlığını paylaşacağı bir eş arayışında. Kim değil ki?

Sana onun sorumluluktan korktuğunu düşündüren şey ne oldu tam olarak?

Belki bir aile ortamı özlemi var içinde.

Hazır olup olmadığını bu kadar bilgi ile bilemem ki? Aşk ile ilgili hiç konuştunuz mu? Hazır olmasa neden tanışmaya ve tanımaya çaba göstersin. Ona şöyle bir soru sor bence sihirli bir soru bu benim için öyle idi.

Hayatında 5 yıl sonra kendini nerede görüyorsun iş, aile kariyer. Veya 10 olsun. Böylece hayattan beklentisini anlamaya çalışmış olursun. Kendisi ile ilgili daha çok anlatmasını isteyebilirsin. 10 gündür yazmadı diyorsun ama şu da bir gerçek sen de ona yazmadın. Bence yeni bir insanla tanıştığın zaman isimlerden daha çok karşındaki insanı tanınmaya çalışmalı insan. Bir insanı tanımanın en iyi yolu da ona iyi sorular sormaktan geçer. Vee şunu da unutma onun cevaplamasını istediği soruları sen de cevaplamaya hazır olmalısın.

Sevgiler.

Asıl kendine sorman gereken soru şu onu daha iyi tanımayı gerçekten istiyor muyum? Cevabın evetse o zaman çaba göstermeli insan. Serbest bırakma taraftarı değilim. Hayır ise tanımadığın biri için bu kararı vermek yine yanlış. Tanıdığın zaman en doğru kararı verirsin. Onu yeteri kadar tanımıyorsun savaşmayı bırak daha savaş meydanına adım atmaktan çekinir gibisin. Baştan yenilgi demektir bu bende. Vakit kaybı olarak görüyorsan da hiç çaba harcama bence.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-02-2012, 06:21 PM   #6 (permalink)
Teğmen

Sevgili Sweet, yazilarini her zaman takip ediyorum, severek okuyorum canim..

Cok farkli bir bakis acin olmus. Zaman ayiripta tek tek cevapladigin icin Tesekkur ederim.
Icimi rahatlattin diyebilirim o kadar stres yaptim..

Herkes msn de konusurken maillesmek biraz garip geldi bana.. Empati kurmadim burda, belki de onun nedenleri vardi..
Sert yazdigim mail icin daha sonra kusura bakmamasini soyledim. Oyle yazmamam gerekiyordu dedim.
Yok belkide hakettim dedi bana : )
Isteseydi irtibati kesebilirdi ama devam etti..
Duygusal anlamda bi iliski baslatabilecek bir konusma beklemedim.. sadece benim kendi adima korkularim vardi yani onun aradigi insan olabilirmiydim?
Biraz nasil ozellikte bir insan aradigini merak ettim. O da bunu gecistirdi.. Msn de konusuruz dedi ama olmadi.

Sorumluluktan korkuyor dedigimde soyle ki,

O bana aile ortami nasil? diye sordugunda Ilerisi icin korkularinin oldugunu dusundum. Belki de bir aile kurmaktan, sorumluluk almaktan korkuyor diye dusundum..
Ama sen farkli yonden bakmissin. Belki konuyu acmak istedi, yani aslinda aile ozlemi cektigini anlatmaya calisti orda ben tersini dusundum.

Biz oyle daha fazla konusmadik ki konu aska gelsin..
Zaten maillerde ancak kendimizi tanittik ve bi kere msn de konustuk.. Ondan sonra gorusemedik..

Tabiki tanimak istiyorum. Istemesem kesip atardim.Pes etmek diye bi dusunce yok bende.
Serbest birakmak konusunda da uzerine gittigimi dusundugum icin biraz kendi haline birakayim diyorum..

Buarada 10 gun sence biraz fazla degil mi hal hatir sormak icin? Tabi bu benim icinde gecerli ama o bir erkek olarak ondan bekliyorum..Zaten yazmasada bakarim artik..

Alt 17-02-2012, 07:57 PM   #7 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Bence aile ortamını merak ettiğinden ya da seni daha iyi tanıyabilmek adına sormuştur aile ortamı ile ilgili soruyu. Sonuçta bir insanın ailesini tanıdığında o kişiyi de daha iyi tanıyabiliyor insan. Aile insanın hayatında çok büyük etkiye ve yere sahip çünkü. Hal hatır sormak için biraz fazla 10 gün istersen sen bir mail ya da mesaj halini hatrını sor neden ki beklemek normal bir arkadaşın o senin şu anda ve tanıma aşamasındasınız birbirinizi. En risksiz zaman kaybetme korkusu da yok. Kaldı ki mesajın ona güven verebilir ve belki daha sık görüşürsünüz. Belki yeniden plan yaparsınız. Belki sinemaya gidersiniz. Böylece çıkışta filmle ilgili yorum dolu sohbetler yapabilirsiniz. Senaryoyu yazdım ben kafamda. Eğer onun beklediğin kişi olduğuna inanıyorsan sen de beklemekten çok daha fazlasını yapabilirsin. İkinizin ve bütünün hayrına ise birlikte olmanızı seçiyorum. Canım. Her insan hak ediyor mutlu olmayı. Ama ben oturup bekleyenlerin daha geç mutluluğa kavuştuklarını düşünüyorum. Eylem insanıyım.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks