![]() |
Yurdahalcım şimdi doğrumu anladım 10 dk kendi isteğimizi imgeliyoruz sonra dünya için 5 dk sevgi enerjisi dimi? |
arkadaşlar burada toplanıyoruz değilmi???956k |
Sevgili yurdagul emeklerin icin cok tesekkur ederim, bu aksam bende katiliyorum ve vakit yaklastikca beni bi heyecan basti...birazdan goruzmek uzere arkadaslar. Sevgilerimle kiss3 |
saatlerimizi ayarlayalım geç kalmayalım.. yılbaşının son dakikalarını bile böyle saymamıştım, içeriden çağırmışlardı.y789 saatlerimizi ayarlayalım geç kalmayalım.. |
Sevgili Spiritangel doğru anlamışsın. Ben artık klavyeyi bırakıyorum. Atmosferde buluşak üzere:) |
yılbaşının son dakikalarını bile böyle saymamıştım, içeriden çağırmışlardı.y789 saatlerimizi ayarlayalım geç kalmayalım.. |
yav arkadaslar benim icinde bisiler yapin sifa bulsun iyilessin sikintilari gitsin gibilerinden tsk ederim kamil... |
Arkadaşlar başladık mı ben kaçırdım saati hemen başlayayım |
inanılmaz güzeldiiiiii arkadaşlar içimde gerçekten inanılmaz bir enerji hissettimf678h resmen dünyanın çevresi pespembe idi ve yıldız yağmurunu bile hisettim.s456.birlikten güç doğarın anlamını iliklerime kadar hisettim..f678hhepinize çok teşekkür ederim ..25889 haftaya perşembe görüşmek üzere..mutlu kalın |
Sevgili Arkadaşlar, inanın o kadar yoğun ve güzel geçti ki, her birinize ne kadar teşekkür etsem azdır. Mutluluktan gözlerim doldu. Haftaya tekrar aynı saate buluşmak üzere. Not: katılamayan arkadaşlar üzülmeyin. Her hafta yapacağız bu çalışmayı, haftaya katılırsınız. Ya da olaya şöyle bakalım: Zaman göreceli bir kavramdır, şimdi bile oturup çalışmamızı yapmaya başlarsan, yine bizimle birlikte yapmış olursun. "An" geçmişi, geleceği ve şimdiyi içinde taşır. Sevgiler Yurdahal |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 AM. |