| ||||||||||
|
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bi sorum var! Çekim yasasını denemeye çalışıyorum uzun zamandır,denemeye çalışıyorum çünkü tam yapamadım henüz:).Ufak tefek şeyler(dilekler) oluyo bazen.Uzun zamandır bir isteğim vardı,bunun için imgeleme,olmuş gibi davranma vs uyguladım;ama önceden bugünkü hissettiklerimi hiç hissetmedim.Yani artık içimde bi heyecan var istediğim şeyin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #271 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Bi sorum var! Çekim yasasını denemeye çalışıyorum uzun zamandır,denemeye çalışıyorum çünkü tam yapamadım henüz:).Ufak tefek şeyler(dilekler) oluyo bazen.Uzun zamandır bir isteğim vardı,bunun için imgeleme,olmuş gibi davranma vs uyguladım;ama önceden bugünkü hissettiklerimi hiç hissetmedim.Yani artık içimde bi heyecan var istediğim şeyin zamanı çok yakın gibi,içim kıpır kıpır misali,ha oldu ha olacak yakındır :) çekim yasasını uygulayıp dileğinin olmasına yakın yaşayan var mı böyle bir şeyi? Bunu merak ediyorum.Bu bir işaret mi Allah'ım :)
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #272 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Mar 2009
Tesekkür: 751
167 Mesajinıza toplam 1,141 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Benide alirsaniz araniza çok sevindirik olurum:) |
![]() | ![]() |
![]() | #273 (permalink) |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Hoşgeldin yas_min ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #274 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 5,355
246 Mesajinıza toplam 1,629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Eee bu perşembe de toplanıyoruz dimiii ![]()
__________________ Her geçen gün kendimi, her açıdan DAHA İYİ hissediyorum :) |
![]() | ![]() |
![]() | #275 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tesekkür: 3
4 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhabalar bende geldim :) Yazılarınızı bir solukta okudum gerçekten çok yararlı bilgiler var ve perşembe günleri artık bende aranızda olmak istiyorum ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #276 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 27
14 Mesajinıza toplam 99 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Acaba haftaya da var mı ![]() yani yine burda anlatıldığı gibi herkes birlikte çok katılmak isterim de ![]() Bir bilen varsa cevaplarsa çok sevinirim.......... |
![]() | ![]() |
![]() | #277 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008
Tesekkür: 1,641
173 Mesajinıza toplam 1,012 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Alıntı:
sevgiler
__________________ Asalet boyda degil, soyda olmali Incelik belde degil, dilde olmali Dogruluk sözde degil,özde olmali Güzellik yüzde degil, yürekte olmali | |
![]() | ![]() |
![]() | #278 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 27
14 Mesajinıza toplam 99 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() çok teşekkürler....... sevgiler |
![]() | ![]() |
![]() | #279 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 395
177 Mesajinıza toplam 1,230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() hazırım bende varım ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #280 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 189
152 Mesajinıza toplam 1,121 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() herkese merhabalar bu gece ki buluşmanız da sizden dua ve enerjinizi isteye bilirmiyim? şöyleki benim annem intersisyel akciğer hastası yanı ak ciğerinde buzlu bir görüm var ve tedavisi olmayan bir hastalık geçen sene doktorlar 1, 1.5 sene dayanabilir dediler. şimdi artık kendi ihtiyaçları için yürümekte nefes zorluğu yaşıyor.doktorlar hastalığın son aşamasında olduğunu söylediler annem 39 yaşında(babam ölünce) çalışmaya başladı 5 çocuk büyütüp tek başına hepsini yuva sahibi yaptı 10 sene öncesine kadar çalışıyordu.kendini çocuklarına adamış bir bayan.onu çok seviyorum fakat nefes zorluğu beni üzüyor.düşünce gücüyle tedavide ben nasıl bir yol izleyebilirim bu gece acaba bana nasıl yardım edebilirsiniz.bana alternatif tıp ve enerjiyle fayda olabileceği söylendi eminim vardır .sözün kısası şu anda bu konuda nasıl bir yol izlemem gerek .kendim için yapamam gerekenler yavaş gidiyor egomla barış biraz bu yüzden uzadı gibi geliyor bana. mümkün olduğu kadar yazımı sizleri yormamak için kısa tutmaya çalıştım.medatör arkadaşlar bu konuda çalışma yapmış kişiler bu hastalığı tanıyıp çalışma yapan kişiler bana yol gösterip bu gece buluşmada bana dualarınızı yollarsanız beni mutlu edersiniz
__________________ ![]() SEVGİ DOLU BİR DÜNYADA YAŞAMAYI SEÇİYORUM esen27 |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Bi sorum var! Çekim yasasını denemeye çalışıyorum uzun zamandır,denemeye çalışıyorum çünkü tam yapamadım henüz:).Ufak tefek şeyler(dilekler) oluyo bazen.Uzun zamandır bir isteğim vardı,bunun için imgeleme,olmuş gibi davranma vs uyguladım;ama önceden bugünkü hissettiklerimi hiç hissetmedim.Yani artık içimde bi heyecan var istediğim şeyin ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi