Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Mistik Gizem Bilinmeyenler Klubü > Gizemli Konular > Bilinçaltının Bilinmeyenleri > Çekim Yasası

Uyarılar

İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

Bilinçaltının Bilinmeyenleri ve Çekim Yasası İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız birincsini imgeledim.Ve tamam serbest bırakıyorum.2.sinin saatini Saba Tümer izlerkenn unutmam inşalah:)hepimizin dilekleri hayırlarla olsun....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Çekim Yasası telkin cd indir izle İstanbul Çekim Yasası nerededir kimdir Çekim Yasası çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Çekim Yasası hipnoz Çekim Yasası olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Çekim Yasası hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Çekim Yasası kuantum düşünce kitap haberi

İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

Like Tree1Likes

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14-01-2010, 11:20 PM   #481 (permalink)
Yüzbaşı

Tesekkür: 1,234
998 Mesajinıza toplam 5,275 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
YESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to beholdYESHAPPY is a splendid one to behold
Standart Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

birincsini imgeledim.Ve tamam serbest bırakıyorum.2.sinin saatini Saba Tümer izlerkenn unutmam inşalah:)hepimizin dilekleri hayırlarla olsun.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

YESHAPPY isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-01-2010, 11:57 PM   #482 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 5,802
254 Mesajinıza toplam 1,455 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the roughzynp0 is a jewel in the rough

11i kaçırmışım şaşkın 12ye hazır bekliyorum
zynp0 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-01-2010, 08:14 PM   #483 (permalink)
Üsteğmen

vitamin61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 10,239
838 Mesajinıza toplam 4,815 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vitamin61 is on a distinguished road

Amin inşallah. Ben de 12 de yaptım ve tüm sitenin enerjisini hissederek yaptım. Umarım hayırlısı olsun...
vitamin61 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2010, 04:36 PM   #484 (permalink)
Teğmen

aynaz8279 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aynaz8279 is an unknown quantity at this point

ya arkadaşlar mrb ben aranıza yeni katıldım ve bi sorunum var burayamı yazmam gerekiyor bilemedim 19 martta mahkemem var boşanma davam eşimi çok seviyorum ve boşanmak istemiyorum oda beni çok seviyor ama bir inada bu hale getirdi bunu nasıl engellerim yani rabbim bilir herşeyide çekim yasaında iste olsun diyor eşimin bana geri dönmesini istiyorum eşim diyorum aslında hikayem çok farklı dügünüme 20 gün kala terketti beni annesi istemiyor diye çok seviyorum onu oda beni eminim ne yapayım nasıl yapmalıyım boşanma olmasın hep birlikteyim onla mı demeliyim karar veremedim 8 aydırlı ayrıyız yardım edermisiniz teşekkürler
aynaz8279 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-01-2010, 09:50 PM   #485 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
master8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura about

Alıntı:
aynaz8279 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya arkadaşlar mrb ben aranıza yeni katıldım ve bi sorunum var burayamı yazmam gerekiyor bilemedim 19 martta mahkemem var boşanma davam eşimi çok seviyorum ve boşanmak istemiyorum oda beni çok seviyor ama bir inada bu hale getirdi bunu nasıl engellerim yani rabbim bilir herşeyide çekim yasaında iste olsun diyor eşimin bana geri dönmesini istiyorum eşim diyorum aslında hikayem çok farklı dügünüme 20 gün kala terketti beni annesi istemiyor diye çok seviyorum onu oda beni eminim ne yapayım nasıl yapmalıyım boşanma olmasın hep birlikteyim onla mı demeliyim karar veremedim 8 aydırlı ayrıyız yardım edermisiniz teşekkürler
Annesi istemedi diye sevdiği kadını terkeden erkekten bir halt olmaz bana göre,gerçekten sevse terkeder mi ya? Canım Ailem dizisindeki erkek güzeli gibi olur olsa olsa... Bence hiç üzülme bu ayrılık için ,hatta sevinmen lazım,düşünsene ya seni düğünden sonra veya çocuk olduktan sonra filan terketseydi? Çekim Yasasını seni gönülden sevecek harika bir eş çağırmakta kullan bence...
master8566 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 20-01-2010, 10:47 AM   #486 (permalink)
Teğmen

aynaz8279 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 1
3 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
aynaz8279 is an unknown quantity at this point

Alıntı:
masterphidias Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Annesi istemedi diye sevdiği kadını terkeden erkekten bir halt olmaz bana göre,gerçekten sevse terkeder mi ya? Canım Ailem dizisindeki erkek güzeli gibi olur olsa olsa... Bence hiç üzülme bu ayrılık için ,hatta sevinmen lazım,düşünsene ya seni düğünden sonra veya çocuk olduktan sonra filan terketseydi? Çekim Yasasını seni gönülden sevecek harika bir eş çağırmakta kullan bence...
teşekkür ederim ilginize ben sadece eşimi geri istiyorum bu konuda yardım istiyorum hayatım kabus gibi psikologa git diyorlar 8 ay oldu onu okadar çok seviyorumki anlatamam sadece onu tekrardan hayatıma çekmek istiorum ve bilmedginiiz ruhani şeyler var yazmak istemiyorum annesi beni hiç sevmedi ve eşim çok caba sarfetti ailesiyle ikna etmek için ama ruhani bazı şeyler yaptırmışlar buna engel olmak için çekim yasasını kullanmak istedim zaten hayatta ne istediysem oldu farkında olmadan çekmişim hayatıma tek istegim eşimle boşanmamak bi mücize yani rabbim için ve evren için imkansız diye bişey yoktur bence TEK İSTEĞİM EŞİMLE MUTLU HUZURLU BİR YUVAMIN OLMASI BAŞKA BİRİNİ NE YAPAYIM 3 YIL BOYUNCA BİR KERE BİLE KAVGA ETMEDİK BİRDEN OLDU Bİ GECEDE EVİMİZİ TUTTUĞUMUZ GÜN BIRAKTI HERŞEYİ YANİ ANLATAMIYORUM İŞTE RUHANİ ŞEYLER DİYEYİM ANLAYIN O YÜZDEN TEK İSTEĞİM EŞİMLE MUTLU HUZURLU BİR YUVAMIN OLMASI BEN ONU ÇOK SEVİYORUM VE 8 AYDIRILI ÇIRPINIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN İLGİNİZE TEKARRDAN TEŞEKKÜRLER

YANİ BUNLA İLGİLİ Bİ YOL GÖSTERSENİZ YETER BANA
aynaz8279 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2010, 01:29 PM   #487 (permalink)
Üsteğmen

Tesekkür: 96
221 Mesajinıza toplam 1,301 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
master8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura aboutmaster8566 has a spectacular aura about
Smile Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

Evet ,işin içinde büyü olduğuna göre yukarıdaki sözlerimi geri almak zorundayım,elbette yardım gelecektir,lütfen özel mesajlarınıza bakın,size bir mesaj attım...
master8566 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2010, 07:25 PM   #488 (permalink)
Teğmen

mavihuzur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 614
145 Mesajinıza toplam 758 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavihuzur is an unknown quantity at this point

Alıntı:
aynaz8279 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekkür ederim ilginize ben sadece eşimi geri istiyorum bu konuda yardım istiyorum hayatım kabus gibi psikologa git diyorlar 8 ay oldu onu okadar çok seviyorumki anlatamam sadece onu tekrardan hayatıma çekmek istiorum ve bilmedginiiz ruhani şeyler var yazmak istemiyorum annesi beni hiç sevmedi ve eşim çok caba sarfetti ailesiyle ikna etmek için ama ruhani bazı şeyler yaptırmışlar buna engel olmak için çekim yasasını kullanmak istedim zaten hayatta ne istediysem oldu farkında olmadan çekmişim hayatıma tek istegim eşimle boşanmamak bi mücize yani rabbim için ve evren için imkansız diye bişey yoktur bence TEK İSTEĞİM EŞİMLE MUTLU HUZURLU BİR YUVAMIN OLMASI BAŞKA BİRİNİ NE YAPAYIM 3 YIL BOYUNCA BİR KERE BİLE KAVGA ETMEDİK BİRDEN OLDU Bİ GECEDE EVİMİZİ TUTTUĞUMUZ GÜN BIRAKTI HERŞEYİ YANİ ANLATAMIYORUM İŞTE RUHANİ ŞEYLER DİYEYİM ANLAYIN O YÜZDEN TEK İSTEĞİM EŞİMLE MUTLU HUZURLU BİR YUVAMIN OLMASI BEN ONU ÇOK SEVİYORUM VE 8 AYDIRILI ÇIRPINIYORUM LÜTFEN YARDIM EDİN İLGİNİZE TEKARRDAN TEŞEKKÜRLER

YANİ BUNLA İLGİLİ Bİ YOL GÖSTERSENİZ YETER BANA

DURUMUN BENİ DE SARSTI DOĞRUSU. BEN ÇEKİM YASASINI TAM OLARAK UYGULADIĞIMI SÖYLEYEMESEMDE O KADAR OKUDUKLARIMA İSTİNADEN DİYEBİLİRMKİ, ÖNCELİKLE EŞİNLE BERABER ÇOK MUTLU HUZURLU BİRLİKTE OLDUĞUNUZ ZAMANLARI HAYAL ET . SONRADA ONUNLA BAŞBAŞA GÖRÜŞMEK İÇİN ARA. ONA MÜHİM OLAN İKİNİZİN MUTLULUĞU OLDUĞUNU BU HAYATI İKİNİZİN YAŞAYACAĞINI SÖYLE. BEN OLSAM BÖYLE SÖYLEMLERE İKNA OLURDUM. İYİ ŞEYLER DÜŞÜN

Sevmedikleriniden Boşuna SEVGİ Beklemeyin...
mavihuzur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2010, 07:42 PM   #489 (permalink)
Teğmen

mavihuzur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 614
145 Mesajinıza toplam 758 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
mavihuzur is an unknown quantity at this point

EMRE KARDEŞİM İÇİN ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM RABBİMDEN. BİLİYORUMKİ YÜCE ALLAHIM Bİ DERDİ VERDİĞİ ZAMAN DERMENINIDA VERİR. KİMSENİN OMUZLARINA KALDIRAMAYACAĞI YÜKLERİ YÜKLEMEZZ BİLİYORUM. EMRE KARDEŞİMDE İYİ SAĞLIKLI OLACAK İNŞALLAH.

KENDİM İÇİNDE BURDAYIM TABİKİ. BENİM İÇİN DE İMGELEME YAPARSANIZ ÇOK SEVİNİRİM. BEN SEVDİĞİM ERKEKLE BİR ÖMÜR GEÇİRMEYİ SEÇİYORUM. BİR ÖMÜR BOYU SAĞLIKLA MUTLULUKLA HUZURLA SADAKAT VE DÜRÜSTLÜKLE MERHAMETLE ÇOK İYİ ANLAŞARAK GEÇEÇCEK UZUN YILLAR DİLİYORUM. AİLEMİN HER KONUDA OLDUĞU GİBİ BU KONUDADA TERCİHLERİME SAYGI GÖSTERMELERİNİ BENİM YANIMDA OLMALARINI ONU VE AİLESİNİ DE EN AZ BENİM SEVDİĞİM GİBİ SEVMELERİNİ DİLİYORUM. HERŞEYİN YOLUNDA GİTTİĞİ, MUTLULUKLA HUZURLA GEÇEN BİR ÖMÜRÜ İNSANLARIN KARDEŞÇE YAŞADIĞI BİRBİRLERİNE YARDIMCI OLDUKLARI BİRBİRLERİNİ ANLADIKLARI ANLAYIŞLI OLDUKLARI BİR DÜNYA SEÇİYORUM DOSTLAR.
BENİM DÜĞÜNÜMÜ İMGELERMİSİNİZ ÇOK İHTİYACIM VARRR

Sevmedikleriniden Boşuna SEVGİ Beklemeyin...
mavihuzur isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-01-2010, 10:07 PM   #490 (permalink)
Üsteğmen

yurdahal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 652
235 Mesajinıza toplam 2,771 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the roughyurdahal is a jewel in the rough

Sevgili Aynaz8279,

Çekim yasasını kullanacaksak ve kullanmak istediğimiz alan birden fazla kişiyi doğrudan ilgilendiriyorsa, çekim yasası dışında hareket ediyoruz demektir. Çekim yasası kullanırken kendi isteğimizin gerçekleşmesi için çalışırız. Eğer belli bir kişi ile olan ilişkinin düzelmesi ya da belli bir kişi ile ilişki halinde olma arzusu varsa, tüm tarafların da aynı istek için çaba içinde olması gerekir. Bu tür çalışmalarda ( çevremde bir çok tanıdığım sıkça deneyimledi) olumlu netice alınıyor gibi görünse de bu kısa süreli, geçici bir etki taşıyabiliyor.

Büyünün geçerli olması için, yine büyüye inanıyor olmak gerekir ( hem yapan, hem de yapılan için geçerlidir bu), aksi halde etkisi olmaz. Öncelikle büyüye karşı olan inancınızı yenmek zorundasınız kanaatindeyim.

Bir de olaya farklı açılardan bakmak gerek:
1) Hayatımızda yaşadığımız olayları kendimiz çekeriz. Siz bu olayı hayatınıza nasıl çektiniz? geçmişinize dönüp bunu bulmaya çalışın. Eğer durum sizin için bu kadar travmatik ise, burada muhakkak almanız gerekn bir öğreti vardır.

2) Bağlılık ilişkilerimizde elbette gereklidir, ancak bağlanmanın da bir dozu olmalıdır. Ruhsal öğretilerin her biri buna önem vermekte. Bağlanmayı öğrendiğimiz gibi, serbest bırakmayı da öğrenmeliyiz. Eğer bırakamıyorsanız, olası olumlu gelişmelerin de önünü tıkamış olursunuz. Yani serbest bırakmak çok önemli, hele ki bu bir insan ise daha da önemli oluyor. Sevgi bırakmayı da becerebilmektir zaman zaman. İlla ki sevdiği insan ile beraber olmak uğruna, onun isteğine engel olmaya çalışmak derinde yatan ego olabilir. Lütfen bir düşünün, eğer ortada bir büyü olduğunu varsayıyor olsak bile, eşinizinde, sizin de, çekim yasasına göre, böyle bir büyüyü davet etmiş olmanız gerekir.

Sizin için herşey bir anda olmuş gibi görünse de, onun açısından hiç de öyle olmayabilir.

Genel anlamda yazdıklarım soğuk ya da mesafeli gelebilir, ancak yazdıklarımı objektif olarak bir düşünün. Gerçekte geri istediğiniz ne? Çevrenin ona verdiği etiketleri çıkardığınızda, onu en yalın hali ile kabul ediyor musunuz? Bunları zihninizde sorgulayın.

Çekim yasasınız kullanmak istiyorsanız, adlandırmadan, her hangi bir kişiyi belirlemeden, bu yasayı uygulamalısınız. Eğer eşiniz sizin gerçek beklentilerine uygun kişiyse, zaten bu yasa size onu getirecektir.

Lütfen kendinizi bu kadar yıkılmış, zorda kalmış olarak görmeyin. Hayat devam ediyor ve sizin hayatınızın herşeyden önce size ihtiyacı var. Şafak sökmeden önce, gecenin en karanlık anını yaşarız. Bu yüzden sizi umutlandıracak ve ihtiyacınız olan olumlu şartları hazırlayacak bir hayat önünüzdedir.

Sevgiyle kalın
yurdahal
www.astroistanbul.com

www.astroistanbul.com
www.astroistanbul.blogspot.com
www.oldubil.blogspot.com
yurdahal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks