Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Çekim Yasası (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/)
-   -   İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/cekim-yasasi/90283-istek-ve-arzularini-hayatina-cekmek-icin-kullanim-talimati.html)

vitamin61 02-03-2010 04:21 PM

Cevap: İstek ve arzularını hayatına çekmek için kullanım talimatı

hayallerim gerçekleşiyor, birçok insana umut ışığı olmuştur yazın eminim iyi ki varsın canım...

yurdahal 04-03-2010 11:20 AM

Yine bir Perşembe günündeyiz. İsteklerimize ulaşmak için yeni bir günde birlikteyiz. Bu gece sadece ihtiyacı olanların isteklerine odaklanmaya karar verdim. Burada destek isteyen arkadaşlar kendilerini yalnız hissetmesinler. Güçlerimizi birleştirip, isteklerimiz ile aramızda olumlu bir enerji yaratacağız. bu gece görüşmek üzere.

Bazen dileklerimizi aktarmakta iiçmizde yeterli enerjiyi bulamıyoruz. Bu gibi durumlarda tam olarak neye odaklanmak istediğimizi de bilemeyebiliyoruz. Genellikle çok zor durumda kaldığımız zamanlarda yaşanan bu ruh halinin üstesinden gelmek çok önemlidir. Bu tür durumlar yaşayan arkadaşlar, öncelikle şu an yaşadıkları deneyimlerin onlara ne anlatmaya çalıştığını anlamaya odaklı olmalılar. Belki de içinde bulunduğunuz durumun size ne anlatmak istediğini anlamayı, idrak etmeyi isteyebilirsiniz. Bu tür bir çalışma hayatınızda oluşan tıkanıklıkların üstesinden daha kolay gelmenizi sağlayacaktır.

Sevgiler

Yurdahal

hayallerimgerçekleşiyor 04-03-2010 12:48 PM

y789y789
Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587262)
Herkesi bilmem dee, ben geciktimm y789 Amaa okuduuuumm sevincli Öncelikle başın sağolsun, sevgili arkadaşımm. . Gerçekten çok güzel ifade etmişsin, yaşadıklarını. . İnsanoğlu umut olmazsa yaşamak için bi neden bulamıyor hy789 Gel gör kii, umut bizi hiç bırakmıyorr :) Yada biz bırakamıyoruz, değil mi y789 Ben henüz çooookk acemiyimm imgeleme bahsindee blissy Yazdıklarını okudum, SecreT i okumaya karar verdim khkh56 Bengusu ablamm bize ışık oluyor, sağolsunn sevincli İnşallah bende bu konuya yoğunlaşacaaaaamm khkh56khkh56Dilerim ki, hayatının her anı mutlulukla dolar :) Yaşadıklarını bizimle paylaştığın için çok teşekkür ediyorum, sana sevincli İyiki varsınn ::) Herşey gönlünce olsunn blissy

Güzel düşüncelerin için çok teşekkürlery789 sen de iyiki varsınsmil56

hayallerimgerçekleşiyor 04-03-2010 12:50 PM

Alıntı:

vitamin61 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 587325)
hayallerim gerçekleşiyor, birçok insana umut ışığı olmuştur yazın eminim iyi ki varsın canım...

y789 Çok teşekkürler sen de iyiki varsın.

hayallerimgerçekleşiyor 04-03-2010 12:54 PM

Bugün perşembe arkadaşlarrrr yubidubidu. Yurdahal abla bugün ay dönümlerine göre hangi konularda dilek dilemeliyiz? Senin başlattığın bu dilek günü eminim herkesi çok mutlu ediyordur. Çok teşekkürler. İyiki varsın.

bayşegül 04-03-2010 09:26 PM

haddddddiiiiiiiiiiii
arkadaşlar hep beraber dileklerimizi evrene gönderelim
isteklerimiz bizim ve bütünümüzün hayrına olacak şekilde
gerçekleşsin inşallah....

hayallerimgerçekleşiyor 05-03-2010 01:18 PM

Dün akşam uyursam diye 23:45 gibi imgelememi yaptım. Hepimizin de dilekleri gerçekleşiyor. Evrene teşekkürler.

zeyz 06-03-2010 09:11 AM

Teşekürler

hayallerimgerçekleşiyor 08-03-2010 11:38 AM

Merhaba arkadaşlarrrr Dilekleri gerçekleşen var mı? Yani perşembe gecesi dileyipte, o dileği gerçekleşmiş olan var mı? Yazın, paylaşın ve böylece bizerde hem sizin adınıza hemde kendi dileklerimizinde gerçekleşeceğine dair bir ışık olduğunuz için kendi adımıza seviniriz.

fatamorgana 08-03-2010 10:40 PM

Heyy bu konu yine aktif. Ben de artık yapılmıyor sanıyordum. Perşembe ben de deneyeceğim. blissy

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:55 AM.