05-09-2017, 05:28 PM
|
#48 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 206
53 Mesajinıza toplam 64 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Birkac haftadır Cd dinliyorum..cekirdek inanclarım rica ederim...ilgisizlik var malesef..
canlı destekten nispeten destek var..tam olarak soruları detaylı acıklama yapılmasa da..yönlendirme yapıyorlar.
acaba direncin cok yüksek olabilir mi ? yada hayatım degisecek büyüsüne kapılıp cok sey beklemek.
bende işsizim ama iş aramıyorum bunu çözemedim..eskiden böyle olmazdı..harıl harıl herseye saldırırdım iş bulmak icin..gecen sene de ilk defa telkinleri dinledigimde ,benzer bi atalet olmustu ,sürpriz bi şekilde arkadsım zoraki beni görüşmeye gönderdigi yere işe girmiştim..cokda memnundum..cok şaşırmıstım..demekki kaygı stres olamadan daha iyi oluyo demiştim..telkinlre baglamıstım bu tesadüfü ama işten saglık sorunuyla ayrıldım..yani benim şikayetci oldugum kısırdöngü yine devreye girdi..telkinler henüz kalıcı sonuc vermedi ..
bende bundan sonrasında ,kafama göre ilk 13 telkinden secme yaparak dinliycem..su ara bolluk bereket telkinine agırlık verdim..acaba şans ve para cekme özel sipariş etsemmi diyorum daha karar veremedim..31 tl tanesi.
şanssızlık,kısmetsizlik inancım cok fazla..hala kırılmadı.
biraz daha yasamı farklı degerlendiriyorum , yine de biseyler eksik.. aynı tekrarlar devam
yılların alıskanlıgı bilincaltı kodlarını degiştirmek icin , demekki daha coook zamana ihtiyac var..
sizde degişim günlüğü acabilirsiniz..belki o sekilde faydası daha cok..insan kendisi icin gecmişi de görebiliyor bu sekilde .birileride haspel kader yazıyor :)
bende size tesekkür ederim..beni yalnız bırakmadıgınız icin.. |
| |