Cilt Güzelliği
bitkilerle cilt güzelliği,
bitkisel cilt güzelliği,
doğal cilt güzelliği,
cilt güzelliği için,
cilt güzellik,
cilt güzelliği,
limonla cilt güzelliği,
cilt güzelliği sırları,
cilt güzelliği için öneriler,
cilt güzelliği için şifalı bitkiler,
cilt güzelliği için bitkiler,
cilt güzelliği için maskeler,
cilt güzelliği için doğal yöntemler,
cilt güzelliği için beslenme,
cilt güzelliği için yapılması gerekenler,
cilt bakımı ve güzelliği,
cilt güzelliği için ne yapılmalı,
cilt güzellik maskesi,
cilt ve güzellik,
cilt için güzellik sırları,
cilt bakım ve güzellik,
cilt bakimi ve güzellik,
cilt güzellik sırları,
cilt bakimi güzellik,
cilt bakım güzellik,
cilt güzellik maskeleri,
cilt bakımı ve güzellik sırları
| güzellik halleriGüzellik Bakım ve Cilt Güzelliği güzellik halleri Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Vitaminler besler
C vitamini bakımından en zengin meyvelerden biri kividir. C Vitamini ise kolajenin en iyi besinlerinden biridir. Ayrıca kivi, bir miktar B vitamini ve zengin minerallerle doludur. Örneğin kalsiyum, magnezyum ve fosfor gibi. Tümü de cildimize yararlıdır.
Kivi maskeleri
... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Cilt Güzelliği telkin cd indir izle İstanbul Cilt Güzelliği nerededir kimdir Cilt Güzelliği çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Cilt Güzelliği hipnoz Cilt Güzelliği olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Cilt Güzelliği hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Cilt Güzelliği kuantum düşünce kitap haberi | |
|
29-11-2007, 11:17 AM
|
#51 (permalink)
| Guest | Ynt: güzellik halleri Vitaminler besler
C vitamini bakımından en zengin meyvelerden biri kividir. C Vitamini ise kolajenin en iyi besinlerinden biridir. Ayrıca kivi, bir miktar B vitamini ve zengin minerallerle doludur. Örneğin kalsiyum, magnezyum ve fosfor gibi. Tümü de cildimize yararlıdır.
Kivi maskeleri
Sizin için hazırlanması en basit olan maskelerden birkaç örnek vereceğim. Esasında harika kivi kremleri de yapılabilir ama onlar biraz daha fazla malzeme ve özen isterler. Aşağıdaki yöntemleri ise kolayca uygulayabilirsiniz. Hangisini seçerseniz seçin, ardından yüzünüzü ılık ve soğuk suyla dönüşümlü olarak çalkalayıp, yumuşak bir havluyla ovalamadan kurulayın. Sonra nemlendiricinizi sürün.
Dilimlenmiş kivi halkaları
Fazla olgunlaşmamış bir kivinin kabuklarını bir zar gibi soyun, sonra keskin bir bıçakla, mümkün olduğu kadar ince dilimlere ayırın. Ardından rahatça uzanıp, hatta bir de müzik eşliğinde bu halkaları yüzünüze yerleştirin. Cilt tipinize bağlı olarak 5-15 dakika kadar bu şekilde dinlenin.
Kivi suyu ile kompres
Kiviyi önce presle veya blender ile sıvı hale getirin. Sonra steril bir sargı bezini hazırladığınız kivi suyuna batırarak, yüzünüze kompres yapın. Bu işlemi 10 dakika kadar sürdürebilirsiniz.
Kivi suyu + kil
Kivi suyuna bir miktar kil ilave edip, temiz ve küçük bir tahta kaşıkla krem kıvamına getirin. Bu karışımı maske şeklinde yüzünüze sürün. Sırt üstü uzanıp veya koltuğa yaslanıp 10 dakika dinlenin. Bu maske özellikle yağlı ve sivilceli ciltler için çok yararlıdır. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
29-11-2007, 11:53 AM
|
#52 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 0
93 Mesajinıza toplam 302 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: güzellik halleri ben her firsatta ozellikede sabahlari yuzumu buz gibi soguk suyla yikamayi seviyorum, hem cildim sarkmiyor hede aciliyorum bei acayip ferahatiyo!!!
sevgili estetisyenlerim bu dogru bir uygulama mi dir?
ayrica bir tv programinda duymustum eger selulitlerinizden kurtulmak istiyorsaniz, dusunuzu alirken son durulama suyunzu buz gibi su ile tamamlayin ozellikle de selulitlerinizin ldugu blgelere tutun, basta biraz zor oluyo ama sonra alisiyosunu, ben iki yildir uyguluyorum ve dustan cikiknca bacaklarim acayip isiniyor!!
hadi hepinize guzellik dolu gunler
ulku | Offline
| |
29-11-2007, 12:25 PM
|
#53 (permalink)
| Guest | Ynt: güzellik halleri Alıntı: izmirli Nickli Üyeden Alıntı
ben her firsatta ozellikede sabahlari yuzumu buz gibi soguk suyla yikamayi seviyorum, hem cildim sarkmiyor hede aciliyorum bei acayip ferahatiyo!!!
sevgili estetisyenlerim bu dogru bir uygulama mi dir?
ayrica bir tv programinda duymustum eger selulitlerinizden kurtulmak istiyorsaniz, dusunuzu alirken son durulama suyunzu buz gibi su ile tamamlayin ozellikle de selulitlerinizin ldugu blgelere tutun, basta biraz zor oluyo ama sonra alisiyosunu, ben iki yildir uyguluyorum ve dustan cikiknca bacaklarim acayip isiniyor!!
hadi hepinize guzellik dolu gunler
ulku | kesinlikle doğru ...buz veya soğuk suyun cildi toparlayıcı özelliği vardır....
fırsat buldukça cildimize buz masajı yaparsak ve cildimizin günlük bakımını gerektiği kadar uygulayabilirsek,
cildimiz daha sağlıklı ve genç kalır..... |
| |
01-12-2007, 09:20 PM
|
#54 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: güzellik halleri
Burcunuza Göre Makyaj
Ateş grubu iddialı
Koç, Aslan ve Yay bu grubun temsilcileri. Ateş grubu kadınları, dikkat çekmeyi ve çekiciliklerini ön plana çıkarmayı seviyorlar. Fark edilmek en büyük tutkuları. Makyajlarında da dikkat çekici çizgileri ve renkleri kullanmaları gerekiyor. Ateş grubu kadınlarının rengi kırmızı ve siyah. Gözlerde siyah far ve kalem kullanmaları öneriliyor. Eye-liner, göz makyajının vazgeçilmez ürünü. Gölgelemelerde beyaz farlar çok işlerine yarıyor. Rujda ve allıkta kırmızı tonları tercih ederlerse içlerindeki dikkat çekme isteğini tatmin edebilirler.
Su grubu sezgisel
Yengeç, Akrep ve Balık bu grubun burçları. Grubun rengi yeşil. Sezgilerin ve içgüdülerin temsilcisi su grubu, yeşilin her tonunu kullanabiliyor. Özellikle nil yeşili kullandıklarında daha gizemli mesajlar verebilirler. Göz makyajında vazgeçemeyecekleri, kahverengi kalemler ve beyaz farlarla yapılmış gölgeler. Çocuksu tenlerine şeftali rengi allık kullanmaları gerekiyor. Ruj seçiminde ise pembenin bütün tonları, ayrıca oranj, su grubu kadınlarının kullanması gereken renkler.
Hava grubu bağımsız
Hava grubunun burçları olan İkizler, Terazi ve Kova, özgürlüğün ve bağımsızlığın temsilcileri. Hava grubu kadınlarının rengi, mavi ve pembe. Gözlerde maviden laciverte kadar her tonu rahatlıkla kullanabiliyorlar. Yanaklarda ise pembe allık ciltlerine ışıltı katıyor. Ruj seçiminde de yine pembe ve tonları ağırlık kazanıyor.
Toprak grubu sakin
Toprak grubu kadınları sakin ve evcimen tabiyatlı. Boğa, Başak ve Oğlak bu gruptan. Abartıyı sevmiyor ve sadeliği tercih ediyorlar. Makyajda da sade ve göze çarpmayan renkleri uygulamaları gerekiyor. Kahverengi, toprak grubunun rengi. Yüzün her kısmında kahverengiyi rahatlıkla kullanabilirler. Farlar, allıklar, rujlar hep bu rengin hakimiyetinde. Pastel tonlardan seçecekleri makyaj malzemeleri kullanmaları öneriliyor. Açık tenliler, şeftali tonlarını da makyajlarında uygulayabiliyorlar.
__________________ bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar.. | Offline
| |
01-12-2007, 09:23 PM
|
#55 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 29
190 Mesajinıza toplam 493 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: güzellik halleri
Rujunuza Kalıcılık:
Rujunuzu sürmeden önce dudaklarınıza biraz fondöten sürüp pudralayın. Bir kat ruj sürün, fazlasını almak için iki dudağınızın arasına bir kağıt mendil koyup dudaklarınızı bastırarak kapatın, 2.katı uygulayın.
Dudakdaki Çatlaklardan Korunma:
Dudak bakımında en önemli unsur ise dudakları çatlaklara karşı koruyan dudak kremi kullanmaktır. Makyaj yaparken dudaklar çatlak olmamamalıdır.Kış aylarında dudaklarınızı çatlaklara karşı koruyan rujlardan kullanmalısınız.
Makyaj ve Ruj:
Makyajın ortaya çıkmasını sağlayan rujların seçimi de makyajınızın rengine göre önemlidir. Rujunuzun dudaklarınızda uzun süreli kalmasını istiyorsanız kolay çıkmayan rujlardan yani ever-lasting rujlardan kullanabilirsiniz veya dudaklarınızda kuruma problemi yoksa ruj sürmeden önce biraz pudra kullanabilirsiniz.
Parlak Dudaklar:
Pek kalıcı olmayan dudak parlatıcılarının yerine, dudaklarınıza vazelin sürün. Hem parlaklık daha kalıcı olacak, hem de dudaklarınız yazın güneşinden, kışın da soğuğundan korunmuş olacak.
__________________ bilge insan güneşi gösterir..anlayan güneşe..anlamayan bilgenin parmağına bakar.. | Offline
| |
04-12-2007, 01:33 PM
|
#56 (permalink)
| Guest | Ynt: güzellik halleri kepeğe karşı etkin bir silah (ısırgsnotu)
Başta kanser olmak üzere, kansızlık, böbrek taşı, romatizma, varis gibi birçok hastalığın tedavisinde kullanılan ısırganotu, sorunlu saçların da ilacı. Isırganotu, sağlığımız üzerindeki yararlarının yanı sıra; ergenlik sivilcelerini yok ediyor, saçları canlandırıyor dökülmesini önlüyor, sıkılaştırıyor ve kepeği gideriyor.
1- Yarım litre taze kaynatılmış su içine, 5 poşet ısırganotu çayını ilave edin. Kabın ağzını kapatın ve 5-10 dakika demlendirip, soğutun. Elde ettiğiniz bu infüzyonu saçlarınızı yıkayıp duruladıktan sonra durulama suyu olarak kullanın. Saç diplerine yapacağınız masaj, zaman içinde saç kaybını önler, saçları güçlendirir ve kepek oluşumuna engel olur. Ayrıca bu infüzyonu tonik olarak kullandığınızda cildiniz de sıkılaşır.
2- 100 gram dulavrat otu kökü, 100 gram ısırganotu kökü ve 60 gram simsir ağacı yaprağını iki litre sirke içine bırakın. Bitkileri sekiz gün sıcak bir yerde dinlendirdikten sonra süzün. Elde edeceğiniz sıvıyla kafa derisine masaj yapın. Düzenli olarak yapacağınız masaj sayesinde saçlarınız kısa zamanda eski gücüne kavuşacak.
3- Kepeğe karşı 2 bardak dolusu kaynar derecedeki suya 1 tatlı kaşığı dolusu ince kıyılmış hindiba çiçeği(sarı saçlara), veya bir tatlı kaşığı dolusu ince kıyılmış ısırganotu yaprağı(kumraldan esmere kadar) ekleyin ve soğuyana kadar demlenmeye bırakın. Sonra süzün ve saçlarınızı durulanırken, kafa derisine de hafif masaj yapın.
4. Kafa derisi kaşıntısına karşı ¼ litre elma sirkesi kaynama derecesine kadar ısıtın (ama kaynatmayın) ve içine 1 avuç dolusu ısırganotu yaprağı ekleyin. 15 dakika demlendikten sonra süzün, saçlarınızı bu suyla durulayın ve kafa derisine masaj yapılır.
alıntıdır.... |
| |
04-12-2007, 01:37 PM
|
#57 (permalink)
| Guest | Ynt: güzellik halleri
güzel saçlar...
Şaçlar bir kadın için çok önemlidir. Çünkü bakımlı görünen, ışıl ışıl parlayan saçlar bir kadının güzelliğini ortaya çıkaran en önemli etkendir. Peki ama saç bakımıyla ilgili olarak neler biliyoruz? İşte size özel saç bakımı ile ilgili öneriler ve bilmek istediğiniz herşey...
Önce Doğru Beslenme;
Saçlarınızın donuk ve cansız olduğunu düşünüyorsanız,belkide bakım eksikliğinden değil beslenme tarzınızdan kaynaklanıyordur.75 mg.C vitamini, 100 mikrogram Biotin, 15 mg Çinko, 300 mg Folyo asidi günlük ihtiyacınız.Bu miktarda vitamin ve minerali; yeşil yapraklı sebzeler, Soya filizi, süt ürünleri, çeştli tahıllar içeren ekmekler,Kümes hayvanlarından elde edilen besinler ve balık karşılayabilir.Yeşil yapraklı bitlilerle beslenirken ekşi olanlarından da yemelisiniz ekşi tadı olan bitki ve sebzeler cilde ve saça doğal parlaklık katar.tüm bunları yaparken saçınıza bakımın yanısıra hem dengeli beslenmiş olur hemde cilt bakımınızın yarısını karşılamış olursunuz.
İşte Jojoba mucizesi;
Saman gibi kuru, kırılmış saçlarınız varsa, çözüm jojoba yağında. Bu doğal madde, Güney Amerika çöllerinde yetişen bodur bitkilerin fındığından elde ediliyor.Uzun, yıpranmış saçlara özel ürünlerin temel maddesi, olarak banyomuza yerleşti bile(.Örneğin ;L''Ore''al''den ''El''Vital Alpha-Jojoba Bakım Şampuanı veya Clairol''den '' Herbal.) Bu öz sayesinde kolayca taranabilen saçlar, güneş gibi parlıyor. Bu bakım önerisine ne dersiniz ? Önce hayal edin.
Strese Karşı Masaj ;
Elinizdeki imkanlarla uygulayabileceğiniz kolay bir yöntem,( nane, çam fıstığı ve sedir yağı canlandırıcı ve uyarıcı etki yapıyor).Bir kaç damla yağ esansını bir pipet aracılığı ile saç köklerinize damlatıp dairesel hareketlerle masaj yapın, buda ufak bir öneri, deneyin .
Güçsüz Saç Derisine karşı;
Mineral zengini çamur banyosu .Özellikle ünlülerin kullandığı yöntemlerden biri.
Bütün saçınıza bu balçıkta masaj yapın, 10-15 dakika bekleyin ve normal bir şampuanla yeniden temizleyin.
Bir gizli öneri daha;
Saçlarınızın doğallığı için kullanacağınız şampuan özlerine dikkat edin.Ayrıca damak zevkinden ödün vermeyenlere iyi bir haber: Yeni şampuanların bir çoğu egzotik meyve kokteyleri gibi nefis kokular saçıyor.Yeşil elma özlü, kayısı özlü,kavun özlü ve daha bir çok "Meyve Bakım Şampuanı".
Boyalı Saçlar İçin Extra Bir Tavsiye;
Saç renginizi uzun süre muhafaza etmek için nemi yapmalı? Çok kolay, çok pratik:
Boyanmamış saçta bile renkli ışıltılar.
Sarışınlara ; Papatya
Kumralara ; Kesatane
Kızıllara ; Kına özlü
Esmerlere ; Nemlendiricili meyve özlü şampuanlar.
Sıradan kullandığınız şampuanlar gibi 2-3 dakika bekletip şapuan tipine uygun bir ürünle durulayınız( saç kremi vb...)
Saçlarınız Şekle Girmeyi Reddederse ;
Bir avuç jöleyi tüm saçınıza dağıtıp, geriye doğru taramayı deneyin. Bu ıslak görünüm şimdi çok moda hemde müthiş pratik. Özellikle bitki özlü jeller ve jöleler kullanın ve bayodan ve bu tür işlemlerden önce doğal malzemelerden üretilmiş bir fıça ile saçlarınızı uzun uzun tarayın.
İşte size bir kaç öneriden sonra ışıltısı ile gözkamaştıran saçlar. |
| |
04-12-2007, 01:42 PM
|
#58 (permalink)
| Guest | Ynt: güzellik halleri YÜZÜNÜZDEKİ KUSURLARI KAPATABİLİRSİNİZ!
Makyaj uzmanlarına göre yüzünüzdeki birtakım kusurları bazı ufak hilelerle kapatabilirsiniz. Örneğin yüzünüz yuvarlaksa; gözlerinize kalem çekin ve farklı ruj renkleri deneyin. Elmacık kemiklerinizi de allıkla kapatmayın. Gözleriniz birbirine yakınsa; Gözleriniz açıkken de belki olacak şekilde kalem çekin ve koyu gölgelendirme yapmayın. Yüzünüz çilliyse; dudaklarınızda turuncu değil pembe tonları tercih edin. Burnunuz sivriyse; sakın ona gölge vermeyin. Son olarak da dudaklarınız küçükse; dudak kalemiyle belirginleştirin ve dudaklarınızın ortasını parlatıcıyla canlandırın.
ÜNLÜLERİN DOĞAL BAKIM ÜRÜNLERİ
Jennifer Aniston’un Kabaklı Ayak Maskesi
Yarım kilo bal kabağı
1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
Tatlı kabağı suda yumuşayana kadar haşlayın. Kabak ılıkken yağla birlikte karıştırıp, kremsi bir kıvam alana kadar bir kabın içinde ezin. Sonra bu karışımı ayak üstüne ve altına sürüp plastik folyoyla sarın. 15 dakika beklettikten sonra ılık suyla durulayın!
Mariah Carey’nin Elmalı Temizleyicisi
2 Yemek Kaşığı Yoğurt
1 adet soyulmuş elma dilimi
1 Yemek Kaşığı Bal
1 Yemek Kaşığı Taze Limon Suyu
1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
Tüm malzemeleri bir kapta karıştırın ve karışımı yumuşayıncaya kadar 30 saniye blendırın en hızlı ayarında tekrar karıştırın. Karışımı pamuk pedlere döküp tüm yüzünüzü temizleyin. Ardından ılık suyla durulayın.
Nicky Hİlton’un Yağlı Saç Derisi Losyonu
Yarım Fincan Un
Yarım Fincan Elma Sirkesi
Malzemeleri plastik bir kapta karıştırın. Şaçları şampuansız ılık suyla yıkayın ve ortadan ikiye ayırın. Tepeden ense çizgisine kadar uzanan kısımdan başlayarak, pamuklu çubukla 3’er santim ayıra ayıra karışımı saç diplerine sürün. Bunu her iki tarafa da uygulayın. Karışımı 5 dakika beklettikten sonra ılık suyla saçınızı durulayın ve şampuanla yıkayın.
alıntıdır.... |
| |
10-12-2007, 07:46 PM
|
#59 (permalink)
| Teğmen
21 Mesajinıza toplam 63 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: güzellik halleri anaa ne güzel bir platform tam benlik ..bende bişey dicem hazır uzmanlarımızda varken..ben önceden pahal pahalı tonikler kullanıyodum yinede kurutuyodu cildimi,son 2 aydır aktardan gül suyu alıp tonik yerine onu kullanıyorum ve cildim yumuşacık oldu ..bundan sonrada hep onu kullanmayı düşünüyorum..bir zararı olurmu dersiniz | Offline
| |
10-12-2007, 07:47 PM
|
#60 (permalink)
| Çevirmen
90 Mesajinıza toplam 284 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: güzellik halleri ben cok once bıraktım markaları ben de gul suyu kullanıyorum, bır de sımdı sprey seklınde uzum suyu buldum o hele cok ıyı geldı cıldıme ben uzman degılım tabı de bana bısı yapmadı | Offline
| | | |