| ||||||||||
|
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Daha Çok Susama Etkisi sürekli su ihtiyacı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız "Geçmişe üzülmek, gelecekten tedirgin olmak, Allah'la arandaki perdedir. O perdeyi ateşe at ki ardından Allah görünsün."(Mevlana ) imzaniza bayildim...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Daha Çok Susama Etkisi telkin cd indir izle İstanbul Daha Çok Susama Etkisi nerededir kimdir Daha Çok Susama Etkisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Daha Çok Susama Etkisi hipnoz Daha Çok Susama Etkisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Daha Çok Susama Etkisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Daha Çok Susama Etkisi kuantum düşünce kitap haberi
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
Kesinlikle Arttı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 153 | 74.63% |
Sadece Sabahları Arttı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 5 | 2.44% |
Çok Az Arttı | ![]() ![]() ![]() ![]() | 27 | 13.17% |
Değişim Yok | ![]() ![]() ![]() ![]() | 20 | 9.76% |
Katılımcı sayısı: 205. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #61 (permalink) |
Guest
| ![]() "Geçmişe üzülmek, gelecekten tedirgin olmak, Allah'la arandaki perdedir. O perdeyi ateşe at ki ardından Allah görünsün."(Mevlana) imzaniza bayildim
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() |
![]() | #62 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 37
44 Mesajinıza toplam 146 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Ego güven ve suçluluk dinlemeye başladıgımın ilk haftası bende belirgin bir şekilde su içme ihtiyacı olmuştu. Daha önceki günlerde içtigimin 2 katı kadar su içmeye başlamıştım. İçtigim su'dan da keyif ve lezzet alıyordum. Daha sonraki günlerde ise ilk haftaki belirgin olan su içme ihtiyacı biraz azaldı. Yinede dinlemeye başlamadan önceki halimden fazla içiyordum. Dinledigimin ilk haftasının belirgin şekilde artması ve daha sonraki günlerde azalmasını, sıkışmış bir yayın engelinden kurtularak salınım yapmasına ve daha sonra dengesini bulma çabası olarak yorumlamıştım. |
![]() | ![]() |
![]() | #63 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009
Tesekkür: 28
49 Mesajinıza toplam 277 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Evet arkadaşlar telkinleri dinlemeye başladıktan sonra suya doymaz oldum resmen.sürekli su içmek istiyorum normalde çok az su içerim..birde dikkat ettim telkin dinlemediğim gün yine eski halime dönüyorum suyu hiç aramıyorum.çok enteresan bi durum... |
![]() | ![]() |
![]() | #64 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Nov 2009 Bulunduğu yer: hollanda
Tesekkür: 4,279
243 Mesajinıza toplam 1,555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Gunde 2 enerji - 1 bardak cola - 1 bardak elma suyu-3 bardak kahve icmeden hayatin tadi olmaz sanirdim .Buyuk bardakla ictigim suyu yavas yavas icen ben ,gunde buyuk bardakla 6 kere su iciyorum hemde 1 dikiste iciyorum ustelik kisin basindayiz |
![]() | ![]() |
![]() | #65 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 11
12 Mesajinıza toplam 82 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() dinlediğimin 2. günü sucluluk ve egoyu günde 10 saat olarak normal zamanlardan daha çok susamaya başladım iştahımda azalma oldu sadece su içmek istiyorum bedenım arınma ayininde sanki su ile bütün olumsuz düşüncelerim karamasarlıklarımı temizleniyor ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #66 (permalink) |
Guest
| ![]() benn sudan kesildimm ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #67 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tesekkür: 1
24 Mesajinıza toplam 76 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Her insanda etkisi ne farklı oluyor:) bende suyu aramayan bir insanken geceleri uykumdan uyanıyorum su içmek için |
![]() | ![]() |
![]() | #68 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tesekkür: 4,406
83 Mesajinıza toplam 629 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() telkinlerle birlikte zihinsel arınma başlar ve bedenimizin tüm hüclerine akın ederler. işte duygusal blokajlarımızı çözmek ve arınma sonucu toplanan negatif birikimleri vücuttan ancak su yoluyla atabiliriz. bunu hızlandırma için de suya ihtiyacımız var. bol bol su içelim...en iyi arınma ve temizlenme yöntemidir. |
![]() | ![]() |
![]() | #69 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tesekkür: 214
134 Mesajinıza toplam 631 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Normalde günde 1 bardak bile su içmeden yaşayabilirim ama telkinleri dinlediğimden beri su içme ihtiyacı hissediyorum. çok tuhaf. |
![]() | ![]() |
![]() | #70 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2010
Tesekkür: 2
3 Mesajinıza toplam 4 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() canım kardeşim bende başlarda kabuslar görüyordum kötü rüyalarla uyanıyordum.şimdi nerdeyse hergün güzel rüyalar görüyorum bol bol su içiyorum çok mutluyummmmm :D sende sabret güzel nler gelicektir yanlız tarihe bakmadan direk mesaj yolladım tarih geç olsa bile yeni kişilikler okusun yararlansın ilk başlarda kötü olursunuz soralardan muthis pes etmeyin :D |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Telkinler Sonrası İlk Etkiler ve Anketlerimiz ve Daha Çok Susama Etkisi sürekli su ihtiyacı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız "Geçmişe üzülmek, gelecekten tedirgin olmak, Allah'la arandaki perdedir. O perdeyi ateşe at ki ardından Allah görünsün."(Mevlana ) imzaniza bayildim...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Daha Çok Susama Etkisi telkin cd indir izle İstanbul Daha Çok Susama Etkisi nerededir kimdir Daha Çok Susama Etkisi çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Daha Çok Susama Etkisi hipnoz Daha Çok Susama Etkisi olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Daha Çok Susama Etkisi hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Daha Çok Susama Etkisi kuantum düşünce kitap haberi