![]() |
Ynt: Dalgalanma Hissi evet mustinet yazmışın şimdi gördüm..sanırım böyle git geller olacak bunlara karşı hazırlıklı olalım..biçok kişide böyle dalgalanmalar oluyomuş zaten şimdi dahaa iyiyim |
Ynt: Dalgalanma Hissi alevalev sevndim iyi oldugunu bende daha iyiyim iste kötü olan insan öyle bir durumda ne yapacagini bilmiyor hemen karamsarlasiyor |
Ynt: Dalgalanma Hissi Bu dalgalanma hissi diye bahsettiginiz his, bir olumlu bir olumsuz dusunmek mi? dusun yoksa gercekten icinde deniz dalgasi gibi baş donduren yarı heyecanli yari korkutucu olan bisey mi? :) bende ki sadece deniz dalgasi durumu . y789 hislerim ara ara olumsuza donuyor ama bu cok normal diye dusunuyorum.. |
Ynt: Dalgalanma Hissi bu dalgalanma işi bende şöyle gelişiyo dalga gibi gel git yapıyo olumsuz düşünceler 44 birazda korkutucu bişey gibi yani karışık işte.. bu arada akşam bi türlü siteye giremedim çok korktum daha giremicem falan diye bu sabah ilk işim kalkıp siteyi kontrol etmek oldu ve şimdi burda yazabiliyorum güzel bişey bu smiliyface (konuyla alakasız oldu ama içimden geldi ) |
Ynt: Dalgalanma Hissi arkadaslar bisey sorucam benim neredeyse herzaman icim daraliyor kendimi bos hissediyorum hersey anlamsiz geliyor icim sikiliyor sanki bisey kalbimin üstüne bastiriyor bunlarda dalglanma hissi olabilirmi |
Ynt: Dalgalanma Hissi BİR HAFTADIR GÜNDE 3-4 SAAT KADAR DİNLEYEBİLİYORUM. BU ARALAR BİRAZ KÖTÜYÜM AMA ANLADIĞIM KADARIYLA GEÇİCİ. BU SÜRE AZ MI ACABA? NE ZAMAN TAM FAYDASINI GÖRÜRÜM? TEŞEKKÜRLER smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface smiliyface |
Ynt: Dalgalanma Hissi mrhabalar.. emiraslan... 3-4 saat fena sayılmaz... çözülmelern başlamış... sıkıntıda oluşumuzun sebebi yeni duygularınla eskilerinin yer değiştiriken verdikleri mücadeleden kaynaklı... yeni olgularına ne kadar çabuk yer açarsan olumlu olarak hayatında bu içsel kavga biran evvel huzur bulup mutluğa bırakmaya başlar yerini... kendini destekle fırsat buldukça... özellikle sabahları gülümseyerek başla güne ve yürekten inan değişiminin sana mutluluk getireceğine... yastığına koyduğunda başını güzel düşüncelerin olsun sadece... sorunları indir kafandan toprak ananın yüreğine... istemediklerini düşünme mutlaka istediklerin olsun düşüncelerinde... bol bol su iç.. ne zaman değişecek diye beklemeye alma kendini.. akışa bırak... değişimin içindesin.. sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Dalgalanma Hissi Cent bence ya sigarayı bırakmaya karar wer öle dinle yada "sigara bırakma " telkini dinleleme..sıkıntı yapabilir...tecrübeli arkadaşlar n der bilmem ama bnm yorumum bu... |
Ynt: Dalgalanma Hissi cent cim umarım 13 farklı telkini birden dinlememişsindir.. rehber bölümümüzde listemizi zamanla arttırmaktan bahsetmiştik canım.. sigarayı bırakma telkinine gelince.. eylemlerimiz ile kararlarımızı desteklememiz gerekir.. yani bilinçli olarak sigarayı bırakmayı istemeli arzu etmelisin.. eğer benim gibi hem sigara içmeyi sevdiğini söyler hemde ilgili telkini dinlersen içinde konu ile ilgili çoğu zaman suçluluk duyarsın ve mutsuz olursun.. benim günlük listemde sigara telkini bir yada iki kez çalıyor.. her şeye rağmen bilinçaltıma konu ile ilgili tohum atmaya çalışıyorum.. ama bilinç düzeyinde bu kararın yanından bile geçmedim henüz.. bu tarz alışkanlık telkinlerinde başarı elde etme oranımızı hızlı bir şekilde yükseltmek istiyorsak.. mutlaka bilinçli olarak karar almalı ve eylemlerimiz ile bunu destekleyecek davranışlar sergilemeliyiz.. sevgiler.. actionsmile |
Ynt: Dalgalanma Hissi canım ben yanlış anlamışım ayı telkini ne kadar çok dinlersen o kadar çok etkisiniz görürsün.. ben 13 tane farklı telkin dinliyorsun sandım.. utananadam sen bu ara mesajlarında sürekli sigaradan kurtulmaktan bahseder oldun.. thumbsanim sankii artık hazırlandın sayılır.. sevincli yakında bu konu ile ilgili bir parti yapcaz galiba.. blissy sevgiler.. kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:58 PM. |