bu gece ile birlikte SUÇLULUK ve EGO telkinlerinini sadece 3 günden beri dinliyorum... beynim olduğunu hissetmeye başladım..
tuhaf bir ruh hali içerisindeyim.. kafamda böyle
bi titreşim var sanki.. olaylara daha net bakıyorum. inatla 21 gün dinleyecem! diğer telkinleri de indirdim.. tüm telkinleri dinledikten sonra ben ne olurum bilemiyorum...
arkadaşlar size işin püf noktasını söyleyeyim:
önce suçluluk ve egoyu günde en az 10 saat olmak üzere 21 gün dinleyin.. dinledikçe insanda bir kimlik kaybı yaşanıyo ve depresif bi ruh haline kısmen geçiliyor.. (burada bilinçaltına göre tanımlanamayan yabancı madde girişi oluyo..
kimlik kaybı veya dalgalanma denen durumun ortaya çıkışı bu şekilde oluyo..) işte burada kesinlikle vazgeçmeyin... inatla devam edin.. işte TAMAM yada DEVAM kararını bu aşamada DEVAM olarak alın! (Atakan bey kişi dinlemek istemezse yapılacak pek fazla bişey yok diyor!!!)
inanın bana bu söylediklerimi ancak yaşayarak anlayabilirsiniz... en azından 21 gün önyargılarınızı kenara bırakın.. ben yorumlara bakıyorum da bazı arkadaşlar bende işe yaramadı diyo... bence ısrarlı dinlerseniz %100 etkisini görürsünüz.. bu tür yorum yazan arkadaşlar ÖĞRENİLMİŞ ÇARESİZLİK durumunun ne olduğunu araştırsınlar...