Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dalgalanma Hissi (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/)
-   -   hiç bir gelişme yok (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dalgalanma-hissi/9935-hic-bir-gelisme-yok.html)

crisis 01-11-2010 01:41 AM

Cevap: Ynt: hiç bir gelişme yok

Alıntı:

umuda_yolculuk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 66433)
Bende 28 günden beri günde 10 saat dinliyorum ama bariz bir etki hissedemedim, dalgalanmada yaşamadım sabırla dinlemeye devam ediyorum

benim de aynı şekilde ..hiç bi değişiklik yok 20 gün oldu benim de...napmak gerek acaba :(

yeni bir hayat 01-11-2010 03:45 AM

Cevap: Ynt: hiç bir gelişme yok

Alıntı:

crisis Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 776620)
benim de aynı şekilde ..hiç bi değişiklik yok 20 gün oldu benim de...napmak gerek acaba :(

Telkinlerin etkisi ve sonuç alınması kişiye göre değişiyor arkadaşlar..Birkaç günde veya birkaç ay sonra etkilerini hissedenler var..Hemen umutsuzluğa kapılmayıp sabırla devam etmenizi öneririm..
Bu arada doğru şekilde dinlediğinizi ölçmek adına rehber bölümünü tekrar gözden geçirebilirsiniz..

şeniz 24-11-2010 01:07 AM

Cevap: hiç bir gelişme yok

İlk zamanlarda biraz etki eder gibi oldu.İlk gün çok güzel uyudum.Sonra hafif mutluluk oldu.Bir ara ağlama hisssi oluştu.Ama sonradan hızla kesildi ve hafif hafif karamsarlık oldu gene.
Sonra mp3 üm bozuldu ve bilgisayardada az dinleyebildiğim için bıraktım.
Bir iki gündür tekrar 2-3 saat dinleyebiliyorum bilgisayardan.içime de bir kuşku düştü yeniden olmayacak mı diye?

karaborsa 24-11-2010 01:25 AM

Telkinleri dinleyen arkadaslara
Degerli arkadaslar gün icerisinde 8-10 ayri telkinmi dinliyorsunuz yada encok gerek duydugunuz telkinlerimi? mesela EGO ile ilgili bence kendiniz icin önem arzeden telkini sadece dinleyin ve 10 gün yada 20 gün gecti faydasi yok demek sabretmemek demek

Berlinde yasadigim yerde bir arkadasla sohbet ediyoruz bu arkadas gayet sinirli ve sabirsiz birisi konumuzda pysikatri bu arkadas yaklasik 2 yil piskologa gitmis ve o gün bugündür onun gözünde psikologlar hic birsey yapamayan kisiler

Sebebini sordum neden dedim bana verdigi cevap oldukca ilginc vede dogru

ben iki sene onlara katlandim ama onlar bana hic birsey yapamadilar bosuna gittim diye sikayet ediyor bende sordum ne bekliyordunki ne yapmalari gerekiyordu dedim sen parcalari degistirilebilecek bir makinamisinki dedim demez olaydim bana sen onlardan yanamisin benden yanami diyince dumur oldum

anladimki herkesin bir beklentisivar ve herkes herseyin en iyisini bekliyor hatta dilenciye bile birkac lira verince ondan bile beklentileri olanlar cok sayida EN AZINDAN DUA bekliyor sanki kendisi edemiyorya

burada anlatmak istedigim mp3ler size cokseyler verir hatta siz farkinda olmasanizda o sürec basladi bile sadece sabirla ve sakinlikle olusmasini bekleyin ve kullanma sartlarini yerine getirin gerisi kolay piskologa kizmadan ;-))

acmilanac 24-01-2011 06:52 PM

Alıntı:

denizyıldızı2 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 570896)
Ametist dediğin gibi telkinler hakkında çok fazla umutlu olmamak gerek bunlar bana etki eder daha iyi olurum dememek gerek çünkü o zaman söylemiş olduğun gibi pek etki etmiyor, eğer öylesine pek fazla sonuca odaklanmadan dinlersek telkinleri daha iyi sonuçlar alabiliriz, çünkü eğer böyle olmazsa telkinlerden kesin bir şeyler beklersek kendimizi şartlandırmış oluyoruz rahat olmuyoruz, öbür türlüsü daha iyidir. Bunu yazıyorum çünkü bende bu telkinleri ilk başta dinlerken çok umutluydum, galiba kesin olacak dedim fark etmeden o kadar şartladım ki kendimi şu an belirgin etkilerini göremiyorum. Sanki biraz değişiklikler oldu gibi fakat tam belirgin değil galiba biraz daha zamana ihtiyacım var :)
Bu telkinlerle ilgili metinleri de okumanızı tavsiye ederim arkadaşlar; okunmasının gerekli olmadığı yazılmış sitede ama ben merak edip okudum telkinlerin metnini ve o metinler bana telkinlerden daha etkili geldi...

peki ilgimizi başka yere vermek için ne yapmalıyız? örneğin telkin dinlerken tv izleme,futbol oynama vb. şeylerle ilgimizi dağıtmak mı gerekir? :)guitar

Elka 29-06-2015 12:35 AM

Merhaba, benimde bi hafta falan oldu..Ama.hiçbir etki gormedim gibi...sadece 5 6 aydir olan yuregimde biir pirpir eden sebebini bilmesigim korku vardi..iste onun pirpirligi epey azaldi..birde duraganlastim gibi sessiz sakin uyusuk gibi..bunlar telkindenmidir?ben şimdi uyurken 8saat hoparlörden dinliyorum..bu şekilde fayda etmiyomu acaba?? Yardımcı olursanız çok sevinirim..dusun2

Dusunsel 29-06-2015 03:26 AM

ben uzun zamandır dinlememe rağmen bir etki alamadım net olarak bu gibi durumlarda telkin listemi değiştiriyorum fakat biraz daha dinlemeni öneririm 1 hafta çok kısa bir süre 1.5 ay dinleyin bakalım

Elka 29-06-2015 03:40 AM

Hmm..acaba yanlış mi uyguluyorum gece uyurken hoparlörden dinliyorum..daha başka yerden telkin edinmistim tek telkin dinliyodum ve farkında.olmadan iyiye gidiyodum...kiloyla ilgili spor yapma arzusu sağlıklı beslenmeye çalışma gbi ve bir haftada baslamistida..acaba diyorum hoparlormu yanlış dinleme seçeneği ve yalnızca uyurken...

Dusunsel 29-06-2015 03:43 AM

imkan varsa gündüz bol bol dinleyip gece dinlemeyebilirsin ben arada böyle yapıyorum, belki sesi çok kısıyosundur

Elka 29-06-2015 03:48 AM

Olabilir tesekkurler:)) umarim ise yarar...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:00 PM.