21-05-2009, 11:04 PM
|
#17 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: yalvarırım yardım edin bana Alıntı: naz78 Nickli Üyeden Alıntı
YOK DOLANDIRICILAR SANIRIM bir lazer merkezinie gitim arkadaşların gittiği bir yerdi izmirde bende başlamayı düşündüm şans ya benim karar verdiğim sıra eski sahibi başkasına devretmiş gittik başkaları var ama eski sahibide orda bende yeni alanlarla görüşme yaptım 1.250 anlaştık taksitle vereceğimi söyledim kabul etiler ve bayağı indirimli yapmayı kabul etiler sevindim hani 8 ay taksit yapacaklardı ve dedilerki senetle yapacaz diye öncekilere güvenimiz olduğu için kabul etim ama sonra ordaki bayan dediki senedi tek yapalım 1.250 ödedikçe düşeriz dediler bende salak tamam dedim tek senet yaptı hem yazı hem rakamla yazıldı değişiklik yapamazlar gibime geliyor ama bilemiyorum neyse sonra aradan biraz zaman geçince merkezi aradım randevu almak için eski personel çıktı gerimi başladın orda dedim yok burayı devir alanlar eşyalarımızı herşeyimizi alıp kaçmışlar dedi bende eyvahh dedim bana senet yapmışlardı nolacak dedim benim gibi başkaları da olmuş birkaç kişi daha varmış ve parasını peşin verenler ee nolacaz biz dedim neyseki bunlar ücret almadan yapmayı kabul etiler
ama senet kayıp götürmüşler bunla ilgilide sorun çıkarmı diye hakim arkadaşa sordum değişiklik yapamazlar suçu çok ağır dedi ama ben yinede korkuyorum
sinirlerim çok yıprandı bu siteyi bu sıkıntılı dönemimde bulunca beni çekim gücünün buraya getirdiğine inandım ve burda bende de bazı şeylerin olduğunu biliyorum ama çözmüş değilim ve kulanmayı bilmiyorum misal arkadaşlarım rahatsızlandımı biraz masaj yapıyorum ağrıyan yerine iyi oluveriyor bunu onlar bile anladı rüyalarım çıkıyor kötü şeyler olacağı zaman enerjim bitmiş gibi oluyor ve sıkılıyorum ne yapmam gerek bana yardımcı olurmusun sudem8 suçluluk ve ego dinliyorum ama uzun süre dinliyemiyorum sıkıyor beni bişey sanki çok uzatım ama anlata bildiğim kadarıyla anlatmaya çalıştım | Şimdi anlaşıldı Naz'cım.korkma o kadar.en kötü ihtimal icraya verirler.ama sen daha önce gidip savcılığa bir dilekçe versen daha iyi olur.herşeyi olduğu gibi anlat.şimdi bunlar ücretsiz yaparlar ama ileride bir bakarsın tebligat gelebilir.işini sağlama al.hatta bir avukat varsa tanıdığın fikrini al.bu işler ihmale gelmior.kötü niyetli insanlarla senelerdir uğraşıyorum.sen yasal yoldan kendini sağlama al.daha sonra bu işlerle ilgilen.Ben de senden daha zor durumdayım ama yasal yollardan ne gerekiyorsa yaptım şimdi düşnce gücüyle kendimi geliştirmeye çalışıyorum.hergün yeni bilgiler iyi ki girmişim.çok memnunum.senet davasını duyunca irkildim.Ben de ispatlarım inşallah rakamlarda oynama yaptığını.hakkımı sonuna kadar arayacağım.Ben hiç açmadım bu konuyu çünkü kimse yardım edemez bence.yasal işler farklı işliyor ben yaşadım bunu imza attın mı bir kere,karşıdaki insanlar kötü niyetli .şimdiden savcılığa şikayet dilekçesi ver.ileride o sana fayda olur.mutlaka savcının haberi olması gerekiyor onlar bu tür insanların yakasını bırakmıyor.korkma sen suçlu değilsin.onlar korksun.şimdi parasız yapıyorlar diye sevinme senet sonra karşına çıkar...para olarak ödetirler.Allah ikimizede yardım etsin |
| |