21-05-2009, 12:48 PM
|
#6 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 9,872
1,280 Mesajinıza toplam 11,607 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: yalvarırım yardım edin bana Alıntı: naz78 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar yardımınıza çok ihtiyacım var çok bunalımdayım bir sorunum var bana yardım edin lütfen yalvarıyorum sizlere senetle ilgili başımda bir sıkıntı var şöyle anlatayım bir şey yapmak için senet imzalamak durumunda kaldım adamlarda dolandırıcıymış çok bir mebla değil 1250 tl ama ben zaten öyle sıkıntıdayımki bu bile beni çok sarsacak gelirse artı ailemin evi benim üstüme korkuyorumki büyük bir sıkıntı çıkarırlarsa diye eşim kızıyor bana neden böyle bir salaklık yaptın diye ev hanımıyım işin içinden çıkamıyorum buraya allah gönderdi beni biliyorum bana yardım edin duamı başka bişeylemi bilmiyorum ama yardımınıza ihtiyacım varrrrr adamlar kayıp senetlerde o kadar kötüyümki anlatamıyorum bile doğru dürüst madi yönden çok sıkıntılıyım zaten bide bu başıma geldiki eğer bişey olursa bilmiyorum artık sonuçları ne olur allah rızası için bana yardım edin yalvarırımmm | Sevgili Naz,Bend de aynı durumdayım.hatta benim iki senet.biri 500 biri 250 idi.rakamlara ilave etmiş beni icraya verdi.bir senedir uğraşıyorum.dükkanımda kiracıydı.bana kira vermedği gibi borçlu çıkardı.şimdi menfi tespit davasıaçıldı.yargıtayda güya borcum 110 bin lira...ya ben ne yapayım.Ama Allaha inancım çok fazla mutlaka yaptığı bu üçkağıt işi ortaya çıkar.haklı olduğumu ispatlarım.Allah her zaman doğrunun yanında....benim içim çok rahat benimde dükkanımın satışını istediler...kolay mı yetim malı oğlumun hakkını alabilmek.ilahi adalete sığınıyorum.üzülme herşey yoluna girer.korktukça üzerine çekersin.. |
| |