![]() |
HO'OP ARINMA HATTI Arkadaşlar, Ho'oponopono ile arınma çalışmalarımızı buradan yürütebiliriz sanırım... Sevgili TR-ance uygulama taslağı hazırlarken, bizler de katılımlarımızı buraya bildirmeye başlayalım mı? Konunun sahip olduğu kitap hakkında daha detaylı bilgi almak için lütfen -> tıklayınız <- Kanu hakkındaki paylaşılan yazıları okumak için lütfen -> tıklayınız <- mesaj tarafımdan değiştirilmiştir. M.Okan sapkal89 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI selamlar İsmiracım,ben katılıyorum bu güzel uygulamaya,TR-ance çok güzel düşündü. sevgiler kiss3 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
Bence de çok güzel bir düşünce. Burada olmana çok sevindim... Sevgiler...kiss3 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI çok güzel bir fikir kesinlikle bende katılıyorum. sevgiler ismira. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ben hep vardımactionsmile her şey gönlümüzce olacak işsizler evsizler mutsuzlar dualarımız hep sizlerle bizlerle hepimize başarılar buraya gelen herkes amacına ulaşacak (amin)actionsmile |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI beni unutmayın sakın bende burdayımmmm |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
Çok sevindim, alestason. 956k serpil22, duru 79, hayatkadereinat...actionsmile Birleşen enerjilerlimizle oluşturacağımız sinerjinin arınmaya çok güçlü bir etki yapacağına inanıyorum...sevincli |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ayy bu hep beraber yapılan çalışmalar beni çok heyecanlandırıyor.sevincli hayat kadere inat güzel duana amin diyorum bende. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ne yapacağımı tam bilmiyorum ama siz yapıyorsanız illaki faydalı birşeydir.. eğer öncelikle başka çalışma yada deneyimler gerektiren bir konu değilse ben de katılıyorum :) teşekkür ederim, sam; |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI yettim gari sevincli ne zaman başlıyoruz? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:42 PM. |