Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

aquariel 18-06-2009 10:01 PM

Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467369)
Arkadaşlar, biraz fazla oluyorum belki, ama madem burada pratikle öğreneceğiz arınmayı, mazur görün...

Ne yaptığımızın farkında mıyız?..

hayat kadere inat işten kovuldu, evet. Bu üzücü bir durum, evet. Ama bu nedir?

dışarıda 'sorun' olarak gördüğümüz bir 'durum'...

Biz ne yapıyoruz? Eski düşünme biçimimizle, dışarıda çalışıyoruz, onu teselli ederek iyileştirmeye çalışıyoruz...

Ne yapmamız lazım?..

Lütfen onda 'sorun' olarak karşımıza çıkan durumu düzeltmek için, sorumluluğu üzerimize alalım, kendi içimizdeki kayıtlarımızı sıfırlayalım.
Saat 11'e kadar bu konuda çalışmaya ne dersiniz?...

Seni seviyorum...Özür dilerim...Lütfen beni affet... Teşekkür ederim..

Cok haklisin. Kendimi gelistirmeye calismam gerekiyor ama yine ayni hatayi yapiyorum.dunk56Saat 23'e kadar bu konuda calisma olayi hosuma gitti. Pekala baslayalim o halde. Tsk'ler ikazin icin....

peacemaker 18-06-2009 10:24 PM

ben yine 22 de yaptım:) hatta reiki çalışmamın hemen bitimine denk getirdimm:) güzel de oldu :) Herkese iyi akşamlar...

sudem8 18-06-2009 11:17 PM

arkadaşlar bu gece pek katılım yok galiba...ismiracım söylediğn gibi yaptım.hep birlikte arınarak.çözeceğiz sorunu...çok haklısın..O0

ışıkk 18-06-2009 11:39 PM

yettim gariii:)) arkadaşlar ne çok hemşerim varmış ya Ege'liler ttli3.ben de bugün dışardan yarım saat önce gelmem sebebiyle geç katıldım sanırım ama arkadaşlar zamanı kafanıza takmayın o enerjiyi her şekilde dünkü gibi hissettim.dışardayken ara ara söyledim içimden tabii :) çok güzel kendimi gerçekten sıfır sınırda hissediyorum.hepinize teşekkürler.kiss3
"iş haberimi burada veriyorum,teşekkürler,sizi seviyorum:)"

ismira 18-06-2009 11:41 PM

Ço güzel bir çalışma oldu benim açımdan. Böylece devam ediyorum...

Benim ve herkesin, bütünün hayrına en derin arınma gerçekleşsin...

sudem8 18-06-2009 11:49 PM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467384)
yettim gariii:)) arkadaşlar ne çok hemşerim varmış ya Ege'liler ttli3.ben de bugün dışardan yarım saat önce gelmem sebebiyle geç katıldım sanırım ama arkadaşlar zamanı kafanıza takmayın o enerjiyi her şekilde dünkü gibi hissettim.dışardayken ara ara söyledim içimden tabii :) çok güzel kendimi gerçekten sıfır sınırda hissediyorum.hepinize teşekkürler.kiss3

buldun mu ışıkcımskan67

sudem8 18-06-2009 11:51 PM

Alıntı:

ışıkk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467384)

inan ki çok sevindim benim iki nokta tutmuş en çok ona sevindim hayırlı olsuns45apk

ışıkk 18-06-2009 11:53 PM

yok Sudem, olumlama yapem dedim ben :)) o an içimden geldi bak şimdi sen yazınca farkettim gerçekten ne yazdığımın :)))

Belgin ∞ 19-06-2009 12:22 AM

Yurdahal'ın Oldubil'ine benzemiş Işık'cım. Ben oraya ne yazdıysam gerçek oldu y789

ışıkk 19-06-2009 12:37 AM

Canımmmm evet ona benzemiş y789.Ben de oraya yazmıştım hatırladım sen söyleyince.gene girip yazayım bişeyler.öpüyorum seni çok kiss3

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:25 PM.