![]() |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI ben yine 22 de yaptım:) hatta reiki çalışmamın hemen bitimine denk getirdimm:) güzel de oldu :) Herkese iyi akşamlar... |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI arkadaşlar bu gece pek katılım yok galiba...ismiracım söylediğn gibi yaptım.hep birlikte arınarak.çözeceğiz sorunu...çok haklısın..O0 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI yettim gariii:)) arkadaşlar ne çok hemşerim varmış ya Ege'liler ttli3.ben de bugün dışardan yarım saat önce gelmem sebebiyle geç katıldım sanırım ama arkadaşlar zamanı kafanıza takmayın o enerjiyi her şekilde dünkü gibi hissettim.dışardayken ara ara söyledim içimden tabii :) çok güzel kendimi gerçekten sıfır sınırda hissediyorum.hepinize teşekkürler.kiss3 "iş haberimi burada veriyorum,teşekkürler,sizi seviyorum:)" |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Ço güzel bir çalışma oldu benim açımdan. Böylece devam ediyorum... Benim ve herkesin, bütünün hayrına en derin arınma gerçekleşsin... |
|
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI yok Sudem, olumlama yapem dedim ben :)) o an içimden geldi bak şimdi sen yazınca farkettim gerçekten ne yazdığımın :))) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Yurdahal'ın Oldubil'ine benzemiş Işık'cım. Ben oraya ne yazdıysam gerçek oldu y789 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Canımmmm evet ona benzemiş y789.Ben de oraya yazmıştım hatırladım sen söyleyince.gene girip yazayım bişeyler.öpüyorum seni çok kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:25 PM. |