![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Evet canlarım, ayrılamıyoruz buradan değil mi? Haydi bir seans daha yapalım. Şaka, şaka! Ben sabahları da yapıyorum. Şimdi tadını çıkaralım ve ilahi huzura teslim edelim kendimizi... O bizim için temizleyip düzeltmekte... İyi geceler diyorum ve çekiliyorum... |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI cibelce yazdıklarından çok etkilendim.bu gün gerçekten çok farklıydı.bir ara uykum geldi sanki esneme oldu sonrad cin gibi oldum. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
Sanırsam Genetiklerinizde Ailecek Bir Psişe Gücü Taşıyorsunuz.. Ve Bu Siteye Geldiğinizde BunLar Aktive OLmaya Başladı.. 10 Tane Karttan 8 Kadarını Doğru Tahmin Etmek Gerçekten Zor Bir İştir.. (Matematiksel OLarak Çok Düşük Bir OLasılıktır.. )Kısacası Tipik Bir Telepat Özelliği Taşıyorsunuz.. Ben Mesela O Konuda Deyim Yerindeyse Odun Gibiyim .. :D 2 Veya 3 Tane Doğru Bilsem Sevindirik OLurum O Derece :) .. Bence Siz Bu Konuların Üstünde Durun.. Kim Bilir Daha Neler Çıkar .. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Dedim... Ama gidemedim:) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Evet sudem im bu gece benim içinde gerçekten farklıydı. Enerjimiz çok yüksekti bu akşam. zararlı hatıralarımızdan arınıp hafifliyoruz sanırım |
|
Bu Belki Türkiye Şartları İçin Böyle Olabilir Ona Birşey Diyemem.. :) Ancak Rusya da OLsanız İnceleme Yaparlardı Parapsikoloji Enstitüsünde İncelerlerdi Bu Durumu.. İşte Bu da Bizim OnLarla Farkımız.. Ama Eminim Bir Gün Biz de Normale Döneceğiz.. Araştıracağız Bu Tarz Konuları.. Bir Rus Bu Konuda Milyar Dolar Harcayabiliyor İse Ciddi Bir Konudur Bu Çünkü.. |
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Umarım bizde birgün nolmale döneriz ve bunlar için deli gözüyle bakılmaz kimseye. Hoş ben kimseye söylemedim. :-)) bu site dışında |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:56 PM. |