Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

ismira 11-07-2009 12:14 AM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

Evet canlarım, ayrılamıyoruz buradan değil mi? Haydi bir seans daha yapalım.
Şaka, şaka!

Ben sabahları da yapıyorum. Şimdi tadını çıkaralım ve ilahi huzura teslim edelim kendimizi... O bizim için temizleyip düzeltmekte...

İyi geceler diyorum ve çekiliyorum...

sudem8 11-07-2009 12:15 AM

cibelce yazdıklarından çok etkilendim.bu gün gerçekten çok farklıydı.bir ara uykum geldi sanki esneme oldu sonrad cin gibi oldum.

TR-ance 11-07-2009 12:19 AM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470335)
Teşekkür ederim Sevgili Tr-ance. Dediğiniz gibi bu konuda da arınma yapacağım. bu arada bişeyden daha bahsetmek istiyorum. burdaki konumuzla alakası yok ama affınıza sığınıyorum.bundan iki akşam önce ben bu sitedeki konuları okurken yanıma geldi. 10 tane kart hazırlamış. üzerlerine bazı isimler yazmış. hepsini kartı yere dizdi. şimdi söylediğim ismi bul dedi. ve ben kartlardan 8 tanesini doğru buldum. 2 sinide şımardığım için bulamadım. Nasıl olur dedi. ben niye yapamıyorum dedi ve gitti yanımdan. Tesadüfmüdür buda acaba. bu siteyi takip ettiğimden buyana gerçekten enteresan şeyler yaşıyorum. Önceleride zaman zaman yaşardım ama üzerinde durmazdım. tesadüf olduğunu düşünüyordum.

Sanırsam Genetiklerinizde Ailecek Bir Psişe Gücü Taşıyorsunuz.. Ve Bu Siteye Geldiğinizde BunLar Aktive OLmaya Başladı.. 10 Tane Karttan 8 Kadarını Doğru Tahmin Etmek Gerçekten Zor Bir İştir.. (Matematiksel OLarak Çok Düşük Bir OLasılıktır.. )Kısacası Tipik Bir Telepat Özelliği Taşıyorsunuz.. Ben Mesela O Konuda Deyim Yerindeyse Odun Gibiyim .. :D 2 Veya 3 Tane Doğru Bilsem Sevindirik OLurum O Derece :) .. Bence Siz Bu Konuların Üstünde Durun.. Kim Bilir Daha Neler Çıkar ..

ismira 11-07-2009 12:20 AM

Dedim... Ama gidemedim:)

cibelce 11-07-2009 12:20 AM

Evet sudem im bu gece benim içinde gerçekten farklıydı. Enerjimiz çok yüksekti bu akşam. zararlı hatıralarımızdan arınıp hafifliyoruz sanırım

cibelce 11-07-2009 12:23 AM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470339)
Sanırsam Genetiklerinizde Ailecek Bir Psişe Gücü Taşıyorsunuz.. Ve Bu Siteye Geldiğinizde BunLar Aktive OLmaya Başladı.. 10 Tane Karttan 8 Kadarını Doğru Tahmin Etmek Gerçekten Zor Bir İştir.. (Matematiksel OLarak Çok Düşük Bir OLasılıktır.. )Kısacası Tipik Bir Telepat Özelliği Taşıyorsunuz.. Ben Mesela O Konuda Deyim Yerindeyse Odun Gibiyim .. :D 2 Veya 3 Tane Doğru Bilsem Sevindirik OLurum O Derece :) .. Bence Siz Bu Konuların Üstünde Durun.. Kim Bilir Daha Neler Çıkar ..

:-))) Sonra bizi deli diye bakırköye kapatmasınlar :-)))))

TR-ance 11-07-2009 12:27 AM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470342)

Bu Belki Türkiye Şartları İçin Böyle Olabilir Ona Birşey Diyemem.. :) Ancak Rusya da OLsanız İnceleme Yaparlardı Parapsikoloji Enstitüsünde İncelerlerdi Bu Durumu.. İşte Bu da Bizim OnLarla Farkımız.. Ama Eminim Bir Gün Biz de Normale Döneceğiz.. Araştıracağız Bu Tarz Konuları.. Bir Rus Bu Konuda Milyar Dolar Harcayabiliyor İse Ciddi Bir Konudur Bu Çünkü..

sudem8 11-07-2009 12:30 AM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470342)

ne kadar güzel niye kapatsınlar ki, o kart çalışmaları telapatı duru görü çalışmalarını uyguluyor sanırım.bende okudum ama uygulayacağım kimse yok oğlum yanımda olsa uzaktan olmuyor.ama bu gün düşündüğüm saatte aradı.telapati yaptım.

cibelce 11-07-2009 12:35 AM

Umarım bizde birgün nolmale döneriz ve bunlar için deli gözüyle bakılmaz kimseye. Hoş ben kimseye söylemedim. :-)) bu site dışında

sudem8 11-07-2009 12:40 AM

Alıntı:

cibelce Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 470345)
Umarım bizde birgün nolmale döneriz ve bunlar için deli gözüyle bakılmaz kimseye. Hoş ben kimseye söylemedim. :-)) bu site dışında

zaten site dışında bu konuları pek kimseyle paylaşamıyoruz.anlamakta zorluk çekiyorlar.garip geliyor konular.O0

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:56 PM.