Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

lale85 17-06-2009 07:28 PM

Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI

saat 22 de bende varımk8908

sudem8 17-06-2009 07:40 PM

Alıntı:

ismira Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467165)
sudemciğim, her konuda yapabilirsin, ama tek tek... Yani her birinde ayrı ayrı arınma sözkonusu. Bu akşam ise toplu bir çalışma olacağından, hepimiz tek konu -işsizlik- hakkında çalışacağız.

Bu anlayışın temelinde, görerek, duyarak, yaşayarak, bir şekilde algımızdan geçen her sorundan sorumlu olduğumuz var. Dolayısıyla senin kendin ve yeğenin için dile getirdiğin problemler benim ve okuyan herkesin sorumluluk alanında olduğu için, kişisel olarak ben bu konularda arınma yapmayı planlıyorum...

Ama bu gece işsizlikten arınacağız:)

tamam canım teşekkürler bugün ben de varım...

peacemaker 17-06-2009 07:51 PM

şimdi mesele şunun gibi; bir adam katil, ama bunu görmüş olmam benim sorumluluğum.ben kendi içimde bun iyileştirmiş olsam o katil benim hayatımda olmayacaktı...gibi mi?

ee madem öyle şu kızın katilinin bulunması için yapalım?bugün yapılacak çalışma bir günlük mü?yarın o konuda çalışsak mesela?

TR-ance 17-06-2009 07:56 PM

Alıntı:

peacemaker Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 467176)
şimdi mesele şunun gibi; bir adam katil, ama bunu görmüş olmam benim sorumluluğum.ben kendi içimde bun iyileştirmiş olsam o katil benim hayatımda olmayacaktı...gibi mi?

ee madem öyle şu kızın katilinin bulunması için yapalım?bugün yapılacak çalışma bir günlük mü?yarın o konuda çalışsak mesela?

Hatta Bununla Alakalı Kitapta Çok Güzel Bir Örnek Vardı.. Aslında Yapılabilir.. Sonuçta O Katilin Yetişme Şartlarını İyicene İncelerseniz Tam Tamına Sorunlu Bir Kişilik.. Bilinçdışının En Derin Katmanına ( Ben Gölgeler Alemi Diyorum.. Temizliği O Bölge İçin Yapıyoruz Zaten.. ) Gömülmüş..
Tek Yapabileceğim Şey Arınmak Ve Doğru OLanın Gerçekleşmesini Sağlamak..

Pamukk 17-06-2009 08:03 PM

Arkadaşlar çok güzel bir fikir bulmuşsunuz harikasınız ..Ben de varım 956k

Bu yöntemi içinde sevgi oldugu için daha bir çok seviyorum :)))

"Seni Seviyorum" demek çok güzel hissettiriyor,tabii duymak da :)

hayat kadere inat 17-06-2009 08:09 PM

bu koca forumda bu kadarmı toplanabildik lütfen 22 ye kadar 100 ü bulalım gayret arkadaşlar bu gece mutlaka çok güzel şeyler olacak bir bildiğim var hadiactionsmile

ışıkk 17-06-2009 08:12 PM

Hemen defterime yazdım ve saatin 22:00 olmasını iple çekiyorum.bu büyük enerjinin ilk etapta bu konuyla alakalı olmasının benim için çok önemi var çünkü 3 yıldır iş aradığımı düşünürsek sigrt56
Hepinize şimdiden güzel enerjiniziçin teşekkürler dostlar.kiss3

peacemaker 17-06-2009 08:16 PM

hayat kadere inat çetereyi sen tut kaç kişi olduk :)

TR-ance 17-06-2009 08:32 PM

TopLam 17 Kişiyiz Şu Anda..

Eklenti : Tabi ki Mesaj Yazanları Söyledim Sadece.. Eminim Buraya Yazmayan Ama Gönülden Destekleyen Arkadaşlar OLacaktır..

yasal06 17-06-2009 09:02 PM

işim çıkmazsa kesin yapıcam ben de..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:32 PM.