![]() |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI saat 22 de bende varımk8908 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
|
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI şimdi mesele şunun gibi; bir adam katil, ama bunu görmüş olmam benim sorumluluğum.ben kendi içimde bun iyileştirmiş olsam o katil benim hayatımda olmayacaktı...gibi mi? ee madem öyle şu kızın katilinin bulunması için yapalım?bugün yapılacak çalışma bir günlük mü?yarın o konuda çalışsak mesela? |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Alıntı:
Hatta Bununla Alakalı Kitapta Çok Güzel Bir Örnek Vardı.. Aslında Yapılabilir.. Sonuçta O Katilin Yetişme Şartlarını İyicene İncelerseniz Tam Tamına Sorunlu Bir Kişilik.. Bilinçdışının En Derin Katmanına ( Ben Gölgeler Alemi Diyorum.. Temizliği O Bölge İçin Yapıyoruz Zaten.. ) Gömülmüş.. Tek Yapabileceğim Şey Arınmak Ve Doğru OLanın Gerçekleşmesini Sağlamak.. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Arkadaşlar çok güzel bir fikir bulmuşsunuz harikasınız ..Ben de varım 956k Bu yöntemi içinde sevgi oldugu için daha bir çok seviyorum :))) "Seni Seviyorum" demek çok güzel hissettiriyor,tabii duymak da :) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI bu koca forumda bu kadarmı toplanabildik lütfen 22 ye kadar 100 ü bulalım gayret arkadaşlar bu gece mutlaka çok güzel şeyler olacak bir bildiğim var hadiactionsmile |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI Hemen defterime yazdım ve saatin 22:00 olmasını iple çekiyorum.bu büyük enerjinin ilk etapta bu konuyla alakalı olmasının benim için çok önemi var çünkü 3 yıldır iş aradığımı düşünürsek sigrt56 Hepinize şimdiden güzel enerjiniziçin teşekkürler dostlar.kiss3 |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI hayat kadere inat çetereyi sen tut kaç kişi olduk :) |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI TopLam 17 Kişiyiz Şu Anda.. Eklenti : Tabi ki Mesaj Yazanları Söyledim Sadece.. Eminim Buraya Yazmayan Ama Gönülden Destekleyen Arkadaşlar OLacaktır.. |
Cevap: HO'OPONOPONO İLE DAYANIŞMALI ARINMA HATTI işim çıkmazsa kesin yapıcam ben de.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:32 PM. |