![]() |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI iyi akşamlar bende sizlerleyim :) |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI arkadaşlar misafirlerim var katılmıyor gibi görünsem de yinede sizlerleyim.bundan sonra da pek yazamam ama sonra telafi ederim.y789sizleri çok seviyorum.gönül dostlarıkiss3 |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Bu akşam arınmamızın ayrı bir anlamı olacak arkadaşlar, Berat Kandili akşamı çok kutsal bir enerjiyle olacağız,berat kelime anlamı olarak da "kurtuluş, af ve arınma" olması arınma çalışmamızın anlamını daha da arttırıyor.. Hepberaber sizlerle güzel arınmalarda buluşmak için sabırsızlanıyorum ve birazdan başlıyorum... Lütfen Beni Affet Özür Dilerim Teşekkür Ederim Seni Seviyorum Seni Seviyorum Seni Seviyorum Seni Seviyorum Seni Seviyorum Seni Seviyorum |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI Alıntı:
Kesinlikle Katılıyorum.. Yüce Rab Bu Gün Bizlere Kat Ve Kat Daha Yakın.. Bugün Yapacağımız Her İyi Hareket Kesinlikle Bize Fazlasıyla Dönecektir.. SevgiLer.. |
|
|
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI dün girip yazma fırsatım olmadı ama hem berat gecesi olması hem arınma yapmak gerçekten harikaydı. bugün sanki tertemiz bir güne uyandım içimde inanılmaz bir huzur var. |
Sevgili Arca , Dediklerinizde Sonuna Kadar Haklısınız.. Sonuçta Hepimiz Bir İlahi Gücün OLması Sebebi İle Yaşamımızı Sürdürüyoruz.. Şayet O İçimizde OLmasaydı Bizim Yaşamsal Bir Faaliyet Göstermemiz Söz Konusu Değil.. Eksisi Artısı Derken O Gün İçerisindeki O İlahi Varlığı Kavrama Farkındalığımın Artması Konusundaki Eksilip Artmadan Söz Etmek İstemiştim Ben.. Yoksa O Herzaman Bizim Derunumuzda Hissedebileceğimiz Bir Şeydir.. Bu Konuda Asla Şüphem Yoktur.. SevgiLer.. |
Cevap: HO'OP ARINMA HATTI merhabalar,bu sihirli cümleler çok hoşuma gitti=) bende katılmak istiyorum ama çalışmaların ne zaman ve tam olarak nasıl yapıldığını pek anlayamadım?yardmcı olursanız sevinirim,teşekkürler.. |
rt67 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 AM. |