Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   HO'OP ARINMA HATTI (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/372145-hoop-arinma-hatti.html)

alestason 04-08-2009 09:53 PM

Cevap: HO'OP ARINMA HATTI

iyi akşamlar bende sizlerleyim :)

sudem8 04-08-2009 10:51 PM

arkadaşlar misafirlerim var katılmıyor gibi görünsem de yinede sizlerleyim.bundan sonra da pek yazamam ama sonra telafi ederim.y789sizleri çok seviyorum.gönül dostlarıkiss3

Pamukk 05-08-2009 09:55 PM

Bu akşam arınmamızın ayrı bir anlamı olacak arkadaşlar,
Berat Kandili akşamı çok kutsal bir enerjiyle olacağız,berat kelime anlamı olarak da
"kurtuluş, af ve arınma" olması arınma çalışmamızın anlamını daha da arttırıyor..

Hepberaber sizlerle güzel arınmalarda buluşmak için sabırsızlanıyorum ve birazdan başlıyorum...

Lütfen Beni Affet
Özür Dilerim
Teşekkür Ederim
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum

TR-ance 05-08-2009 10:14 PM

Alıntı:

Pamukk Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473498)
Bu akşam arınmamızın ayrı bir anlamı olacak arkadaşlar,
Berat Kandili akşamı çok kutsal bir enerjiyle olacağız,berat kelime anlamı olarak da
"kurtuluş, af ve arınma" olması arınma çalışmamızın anlamını daha da arttırıyor..

Hepberaber sizlerle güzel arınmalarda buluşmak için sabırsızlanıyorum ve birazdan başlıyorum...

Lütfen Beni Affet
Özür Dilerim
Teşekkür Ederim
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum
Seni Seviyorum

Kesinlikle Katılıyorum.. Yüce Rab Bu Gün Bizlere Kat Ve Kat Daha Yakın.. Bugün Yapacağımız Her İyi Hareket Kesinlikle Bize Fazlasıyla Dönecektir..

SevgiLer..

arca 06-08-2009 12:09 PM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473503)
Kesinlikle Katılıyorum.. Yüce Rab Bu Gün Bizlere Kat Ve Kat Daha Yakın.. Bugün Yapacağımız Her İyi Hareket Kesinlikle Bize Fazlasıyla Dönecektir..

SevgiLer..

O her an bizim istediğimiz güvendiğimiz inandığımız kadar bize yakın ama her an.. İçine dön onu hisset. eksisi fazlası günü saati yok. Evet dün onu hepimiz aynı anda hissetiğimiz gördüğümüz için bize daha çabuk ve fazlasıyla döndü emin ol.teşekkürler TR-ance

ışıkk 06-08-2009 12:48 PM

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473540)
O her an bizim istediğimiz güvendiğimiz inandığımız kadar bize yakın ama her an.. İçine dön onu hisset. eksisi fazlası günü saati yok. Evet dün onu hepimiz aynı anda hissetiğimiz gördüğümüz için bize daha çabuk ve fazlasıyla döndü emin ol.teşekkürler TR-ance

alk78alk78alk78

alestason 06-08-2009 01:22 PM

dün girip yazma fırsatım olmadı ama hem berat gecesi olması hem arınma yapmak gerçekten harikaydı.
bugün sanki tertemiz bir güne uyandım içimde inanılmaz bir huzur var.

TR-ance 06-08-2009 06:54 PM

Alıntı:

arca Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473540)

Sevgili Arca ,

Dediklerinizde Sonuna Kadar Haklısınız.. Sonuçta Hepimiz Bir İlahi Gücün OLması Sebebi İle Yaşamımızı Sürdürüyoruz.. Şayet O İçimizde OLmasaydı Bizim Yaşamsal Bir Faaliyet Göstermemiz Söz Konusu Değil.. Eksisi Artısı Derken O Gün İçerisindeki O İlahi Varlığı Kavrama Farkındalığımın Artması Konusundaki Eksilip Artmadan Söz Etmek İstemiştim Ben.. Yoksa O Herzaman Bizim Derunumuzda Hissedebileceğimiz Bir Şeydir.. Bu Konuda Asla Şüphem Yoktur..

SevgiLer..

abcçde 06-08-2009 08:13 PM

merhabalar,bu sihirli cümleler çok hoşuma gitti=) bende katılmak istiyorum ama çalışmaların ne zaman ve tam olarak nasıl yapıldığını pek anlayamadım?yardmcı olursanız sevinirim,teşekkürler..

arca 06-08-2009 09:52 PM

Alıntı:

TR-ance Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 473600)
Sevgili Arca ,

Dediklerinizde Sonuna Kadar Haklısınız.. Sonuçta Hepimiz Bir İlahi Gücün OLması Sebebi İle Yaşamımızı Sürdürüyoruz.. Şayet O İçimizde OLmasaydı Bizim Yaşamsal Bir Faaliyet Göstermemiz Söz Konusu Değil.. Eksisi Artısı Derken O Gün İçerisindeki O İlahi Varlığı Kavrama Farkındalığımın Artması Konusundaki Eksilip Artmadan Söz Etmek İstemiştim Ben.. Yoksa O Herzaman Bizim Derunumuzda Hissedebileceğimiz Bir Şeydir.. Bu Konuda Asla Şüphem Yoktur..

SevgiLer..

O kocaman ve güzel yüreğinin sevgisinin bir gecelik olmadığını elbette biliyorum, kat kat arttığı kesinlikle doğru olan sözlerini sonuna kadar desteklediğimi ifade etmek istemiştim.. hislerimi yanlış aktardıysam ve yanlış anlamana sebep olduysam gerçekten özür dilerim lütfen affet beni..

rt67

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:37 AM.