Toplu Enerji/Şifa Gönderim ÇalışmasıAlternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı Toplu Enerji/Şifa Gönderim Çalışması Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız başlıyoruzzzz... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi | |
|
12-02-2010, 10:32 PM
|
#11 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 1,532
469 Mesajinıza toplam 3,122 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Toplu Enerji/Şifa Gönderim Çalışması başlıyoruzzzz Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
12-02-2010, 10:32 PM
|
#12 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Toplu Enerji/Şifa Gönderim Çalışması melodiss gözler sende:)
__________________ Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine. | Offline
| |
13-02-2010, 12:11 AM
|
#14 (permalink)
| Üsteğmen
Tesekkür: 511
216 Mesajinıza toplam 1,270 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Toplu Enerji/Şifa Gönderim Çalışması bende katılmak isterdim ama bu sitede neden saat doğru çalışmıyor.çevremde iyi enerji alacağım pek kimse yok.verebileceğim enerji var ,ama almaya heveslide kimse yok..iyilik zorla yapılmaz bunu öğreniyorum bugünlerde.. | Offline
| |
13-02-2010, 10:00 AM
|
#15 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 2,121
620 Mesajinıza toplam 3,835 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Toplu Enerji/Şifa Gönderim Çalışması dün gece süperdi herkese teşekkürler umarım herkes enerjiden nasibini almıştır.melodiss verdigin emek için teşekkürler haftaya görüşmek üzere aynı saatte sevgiyle kalın...
__________________ BEN OLANI OLDUĞU GİBİ,OLDUĞU HALİYLE,OLDUĞU ŞEKİLDE KABUL EDİYORUM.OLSUN O HALDE... | Offline
| |
13-02-2010, 10:10 AM
|
#16 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 13,674
735 Mesajinıza toplam 4,414 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Toplu Enerji/Şifa Gönderim Çalışması katılan tüm arkadaşlar, yüreğinize enerjinize sağlık. ilk kez katıldım,çok keyif aldım, beyin evimi de pırıl pırıl yaptım:)
haftayı sabırsızlıkla bekliyorum, görüşmek dileğiyle.
sizleri seviyorum.
__________________ Herkes mutlu oluşunu kendinden bilir.Ama kendi hatamızla işler bozuldu mu bütün suç,bütün günah, kör talihindir. La Fontaine. | Offline
| |
03-08-2012, 02:58 PM
|
#17 (permalink)
| Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Toplu Enerji/Şifa Gönderim Çalışması Alıntı: melodiss Nickli Üyeden Alıntı
Bugünkü çalışmamıza hazırlık ... Bilinçaltını meditasyon ile temizlemek Meditasyon yöntemlerinin bir diğer türü veya meditasyona yaklaşım biçimi hatta başlangıç için çok yararlı olabilen yöntem simgesel imaj çalışmalarıdır. Örneğin "Süpürge" ve daha ileri aşamalardaki "Soğan" yöntemleri. Süpürge yöntemi, meditatif haldeyken yapılır; zihinde beyin veya bilinç geniş ve loş bir oda olarak düşünülür yani hayal edilir. Fakat odanın tabanı, çeşitli çöp artıkları, tozlar ve küçük eşyalarla doludur. Önce, odanın kirliliğini bütünüyle algılamak için yerini görmelisiniz, bilincinizden yayılan ve yavaş yavaş artan bir ışığın odayı gittikçe aydınlattığını imajine etmeye başlayın, her köşenin aydınlandığından ve herşeyi gördüğünüzden emin olduğunuzda bu kez elinizde bir saplı süpürgenin bulunduğunu varsayacaksınız. Artık odayı süpürmeye başlayabilirsiniz, yavaş yavaş ve dikkatle, çöpleri düşleyin ve bilin ki onlar sizin günlük yaşamda bilincinizde biriken negatif etkilerdir, süpürmeyi bitirin, tüm artıkları köşeye topladıktan sonra odanın artık aydınlık ve tertemiz olduğundan emin olun. Son olarak odanın çöplerini toplamış olduğunuz köşede zeminde sonsuzluğa açılan bir kuyuyu imajine edin, kuyunun karanlık ağzını iyice gördükten sonra çöpleri oradan içeriye dökmeye başlayın. Artık onlar geriye dönmeyecek şekilde sonsuzlukta yok olacaklardır. Şimdi her köşesi aydınlanmış tertemiz bilinçaltı odanızın kapısını kapatıp, güncel bilincinize geri dönebilirsiniz. "Soğan" yöntemi Sufizm´de, Budizm ve Hinduizm´de geçerli olan ileri aşamada bir "ben" hali veya bilinci oluşumudur. Burada hedef egoyu eritmek, yoklukta yok olmak ve sonsuzluğu kabul ederek gerçek benliği bulabilmektir. Sufi anlatımla yöntem; "Ben beden değilim-ben duygular değilim-ben zihin değilim-ben bu değilim-ben o değilim,öyleyse ben neyim?-benlik nedir?-o bedendedir-o herkesdedir-o her yerdedir-o her şeydir-o öz benliktir-ben O´yum-İlahi Birliğim." şeklindedir. Ama bu yöntem usta meditatörlerin ve bilinç bilgelerinin başarabileceği bir iştir.
Bugünkü çalışmamızda süpürge yöntemini uygulayalım ve öncelikle bilinç altımızı temizleyelim... | Özellikle şifa çemberi çalışmasına katılmak isteyen arkadaşlara söylüyorum bu çalışmayı sevdim. Bu başlığın da ilk mesajı yapmak istediğimiz çalışmaya benziyor. Örnek alarak kendi çalışmamızı oluşturabiliriz. Bu konuda paylaşacağım bir kaç yazı var. İlk çalışmamıza yukarıdaki meditasyonu da ekleyebiliriz.
Sevgiler. | Offline
| |
03-08-2012, 03:19 PM
|
#18 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 1,705
1,237 Mesajinıza toplam 3,648 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Toplu Enerji/Şifa Gönderim Çalışması bekliyoruz Sevgili Sweet :))
sanırım bu akşam başlıyoruz değil mi?
__________________ sen neye hazırsan o da sana hazırdır... | Offline
| |
03-08-2012, 03:35 PM
|
#19 (permalink)
| Administrator
Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Toplu Enerji/Şifa Gönderim Çalışması Anlaşabilirsek olur. :) | Offline
| |
03-08-2012, 07:54 PM
|
#20 (permalink)
| Binbaşı
Tesekkür: 408
786 Mesajinıza toplam 1,597 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Toplu Enerji/Şifa Gönderim Çalışması Bu gece mı baslıyo,ayy durun yav ben bu aksam dısarda ıftardayım..neyse hayırlısı artık...
__________________ Gecenin en karanlık ve soğuk anı, güneşin doğmasının en yakın olduğu andır......... | Offline
| | | |