![]() |
Cevap: çok kötüyüm Alıntı:
|
Cevap: çok kötüyüm annen ve senin adına üzüldüm. ama insanoğlu her türlü sona hazırlıklı olmalıdır. hayat bazen istemediğimiz şeyleri karşımıza çıkarıyor. ne kadar savaşırsak savaşalım, bunların önüne geçemiyoruz. umarım annene kötü birşey olmaz eğer durumu kötüleşirse diye söylüyorum, metin olmalısın. soğukkanlılığını korumaya çalış. ve şu an yaşamakta olduğun bu sürecin de hayatında yaşanması gereken bir basamak olduğunu hatırla... geçmiş olsun dileklerimle... |
Cevap: çok kötüyüm hepinizin enerjisini öyle hissetimki çokkkkkkkkk teşekür ederim arkadaşlar görsel olarak sizleri tanımıyorum belki ama şu sitede olduğumdan beli çok fazla katılım yapmasamda melek gibi kişiler olduğunuzdan eminim sizleri çok seviyoum bekliyoruz bakalım bu gün ki sonucu ayın 19 da kesinleşecekmiş annemleri manisaya davet etim yanıma gelecekler bu akşam 19 da çekapa koyacaklar annemi görmek beni daha rahatlatacaktır çünkü o gerçekten güçlü bir kadın çok büyük sıkıntılara göğüs gerdi bir tanesini atlatı bu hastalığın ismini bile anmak istemiyorum bunuda yener eminim sizlerinde dualarıyla ama aslında içimdede bir rahatlama oldu akşam belkide kanser değil belkide başka bişey daha hafif tir ooffffffff bilemiyorum belkide böyle inanmak istemiyorum bilemiyorum allahım şifa versin anacığıma DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN MUTLULUK PEŞİNİZİ BIRAKMASIN |
Cevap: çok kötüyüm Canım inşallah anneciğin iyileşir ve daha nice sağlıklı,mutlu yıllar yaşarsınız. Birşey olmayacağından eminim Yüce Mevla'm anneni sana bağışlasın. Sevgilerimle...actionsmile |
Cevap: çok kötüyüm acil şifalar diliyorum. mutlaka güzel haberler alacaksınız endişe etmeyin. herşeyin en hayırlısı olsun sevgiyle... |
dualarım annen ve seninle.. hep olumlu ve güzel günlerinizi düşünmeye çalış.. sevgi ve ışıkla... |
Cevap: çok kötüyüm olumlu düşünmeye çalışıyorum annem benden daha metanetli inanmıyor yok bu aralar sıkıntı yaşadık ya üst üste ondan rahatsızlık zanetiler diyiyor allahım inşallah dediği gibidirde üzüntümüz boşa olmuş olur |
Cevap: çok kötüyüm Sevgili Naz... İnşallah tez zamanda iyi haberlerle bizide sevindirirsin.Nasıl dilersen öyle olurmuş.iyi şeyler dileki iyilikler olsun...Rabbim şifasını esirgemesin annenizden ve tüm şifa bekleyen kullarından.AMİN. |
kutlama için haber vermeyi unutma sevgi ve ışıkla... |
Cevap: çok kötüyüm Büyük geçmişler olsun anneciğine. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 PM. |