Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dayanışma hattı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/)
-   -   çok kötüyüm (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dayanisma-hatti/500556-cok-kotuyum.html)

kinetix 13-04-2010 12:42 AM

Cevap: çok kötüyüm

Alıntı:

yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 632710)
Naz'cığım,annen için acil şifalar diliyorum..
Bu akşamki çalışmamızda ben de yanınızdaydım..En kısa sürede tekrar sağlığına kavuşmasını diliyorum..

Beraberdik 25889

teoman_ 13-04-2010 12:47 AM

annen ve senin adına üzüldüm.
ama insanoğlu her türlü sona hazırlıklı olmalıdır. hayat bazen istemediğimiz şeyleri karşımıza çıkarıyor. ne kadar savaşırsak savaşalım, bunların önüne geçemiyoruz. umarım annene kötü birşey olmaz
eğer durumu kötüleşirse diye söylüyorum, metin olmalısın. soğukkanlılığını korumaya çalış. ve şu an yaşamakta olduğun bu sürecin de hayatında yaşanması gereken bir basamak olduğunu hatırla...
geçmiş olsun dileklerimle...

naz78 13-04-2010 09:05 AM

hepinizin enerjisini öyle hissetimki çokkkkkkkkk teşekür ederim arkadaşlar görsel olarak sizleri tanımıyorum belki ama şu sitede olduğumdan beli çok fazla katılım yapmasamda melek gibi kişiler olduğunuzdan eminim sizleri çok seviyoum bekliyoruz bakalım bu gün ki sonucu ayın 19 da kesinleşecekmiş annemleri manisaya davet etim yanıma gelecekler bu akşam 19 da çekapa koyacaklar annemi görmek beni daha rahatlatacaktır çünkü o gerçekten güçlü bir kadın çok büyük sıkıntılara göğüs gerdi bir tanesini atlatı bu hastalığın ismini bile anmak istemiyorum bunuda yener eminim sizlerinde dualarıyla ama aslında içimdede bir rahatlama oldu akşam belkide kanser değil belkide başka bişey daha hafif tir ooffffffff bilemiyorum belkide böyle inanmak istemiyorum bilemiyorum allahım şifa versin anacığıma DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN MUTLULUK PEŞİNİZİ BIRAKMASIN

Elektra 13-04-2010 09:07 AM

Canım inşallah anneciğin iyileşir ve daha nice sağlıklı,mutlu yıllar yaşarsınız. Birşey olmayacağından eminim Yüce Mevla'm anneni sana bağışlasın. Sevgilerimle...actionsmile

derya88 13-04-2010 12:16 PM

acil şifalar diliyorum. mutlaka güzel haberler alacaksınız endişe etmeyin. herşeyin en hayırlısı olsun sevgiyle...

bayşegül 13-04-2010 12:22 PM

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 632756)
hepinizin enerjisini öyle hissetimki çokkkkkkkkk teşekür ederim arkadaşlar görsel olarak sizleri tanımıyorum belki ama şu sitede olduğumdan beli çok fazla katılım yapmasamda melek gibi kişiler olduğunuzdan eminim sizleri çok seviyoum bekliyoruz bakalım bu gün ki sonucu ayın 19 da kesinleşecekmiş annemleri manisaya davet etim yanıma gelecekler bu akşam 19 da çekapa koyacaklar annemi görmek beni daha rahatlatacaktır çünkü o gerçekten güçlü bir kadın çok büyük sıkıntılara göğüs gerdi bir tanesini atlatı bu hastalığın ismini bile anmak istemiyorum bunuda yener eminim sizlerinde dualarıyla ama aslında içimdede bir rahatlama oldu akşam belkide kanser değil belkide başka bişey daha hafif tir ooffffffff bilemiyorum belkide böyle inanmak istemiyorum bilemiyorum allahım şifa versin anacığıma DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN MUTLULUK PEŞİNİZİ BIRAKMASIN

allah acil şifalar versın annaciğine nazcım
dualarım annen ve seninle..
hep olumlu ve güzel günlerinizi düşünmeye çalış..
sevgi ve ışıkla...

naz78 13-04-2010 11:22 PM

olumlu düşünmeye çalışıyorum annem benden daha metanetli inanmıyor yok bu aralar sıkıntı yaşadık ya üst üste ondan rahatsızlık zanetiler diyiyor allahım inşallah dediği gibidirde üzüntümüz boşa olmuş olur

cansin sen 14-04-2010 09:19 AM

Sevgili Naz...

İnşallah tez zamanda iyi haberlerle bizide sevindirirsin.Nasıl dilersen öyle olurmuş.iyi şeyler dileki iyilikler olsun...Rabbim şifasını esirgemesin annenizden ve tüm şifa bekleyen kullarından.AMİN.

bayşegül 14-04-2010 10:18 AM

Alıntı:

naz78 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 638168)
olumlu düşünmeye çalışıyorum annem benden daha metanetli inanmıyor yok bu aralar sıkıntı yaşadık ya üst üste ondan rahatsızlık zanetiler diyiyor allahım inşallah dediği gibidirde üzüntümüz boşa olmuş olur

inşallah güzel haberler alırsın tatlım benim...burada şöyle güzel bir kutlama yaparız...
kutlama için haber vermeyi unutma
sevgi ve ışıkla...

aslanbey 14-04-2010 12:08 PM

Büyük geçmişler olsun anneciğine.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:48 PM.