Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Kişisel Gelişim Klubü > Alternatif Kişisel Gelişim > Dayanışma hattı

Uyarılar

Lütfen yardım edin benim sorunum ney?.. :(

Alternatif Kişisel Gelişim ve Dayanışma hattı Lütfen yardım edin benim sorunum ney?.. :( Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlarım , ben bir durumdan dolayı çok üzgünüm. O da kendi enerjim sanırım. Şöyleki: bilirsiniz her insanın farklı bir aurası olurmuş, işte benimde auram artık nasılsa bilmiyorum; sanki bende kötü olan birşeyler var enerji olarak. Mesela erkekler ben sokağa ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dayanışma hattı telkin cd indir izle İstanbul Dayanışma hattı nerededir kimdir Dayanışma hattı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dayanışma hattı hipnoz Dayanışma hattı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dayanışma hattı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dayanışma hattı kuantum düşünce kitap haberi

Lütfen yardım edin benim sorunum ney?.. :(

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30-04-2011, 07:28 PM   #1 (permalink)
Üsteğmen

papatyagibiyaşamak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 242
240 Mesajinıza toplam 719 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
papatyagibiyaşamak is an unknown quantity at this point
Standart Lütfen yardım edin benim sorunum ney?.. :(

Merhaba arkadaşlarım , ben bir durumdan dolayı çok üzgünüm. O da kendi enerjim sanırım. Şöyleki: bilirsiniz her insanın farklı bir aurası olurmuş, işte benimde auram artık nasılsa bilmiyorum; sanki bende kötü olan birşeyler var enerji olarak.
Mesela erkekler ben sokağa çıktığımda sanki bende itici birşeyler varmış gibi oluyorlar; duruşlarından, bakışlarından anlıyorum. Çirkin biri değilim, kimse değildirde normal güzelim yani. Kaba da deilim. Ama işte enerjimle ilgili birşey bu sanırım.
Mesela işte zor buluyorum, işverenler pek memnun kalmıyor gibi benden.
Parkta bir köpek var ben gidince o parka aniden havlamaya başlıyor; bugün annemle gittik birden köpek havladı , bende ne var?.. :( Bu durumu nasıl değiştirebilirim?.. Üstelik evlenmeyi düşünüyorum ama böyle sevilmeyen istenmeyen biri olunca nasıl gerçekleşir ki bu düşüncem?..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

papatyagibiyaşamak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-04-2011, 08:16 PM   #2 (permalink)
Teğmen

CaSaNoVa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 100
117 Mesajinıza toplam 375 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
CaSaNoVa will become famous soon enoughCaSaNoVa will become famous soon enough
Standart Cevap: Lütfen yardım edin benim sorunum ney?.. :(

Belki sorun sendedir ,mesela bende bir köpek va ufacık yeni aldık korkuyor klubesinden hiç çıkmıyor sevilmeyede gelmiyor korkuyor çünkü birgün zorla sevicem dedim gittim sevmeye başladım köpeğe sen çok güclü,güzel,sevimli bir köpeksin dedim içimden veya sesli yani onu sevdiğimizin mesajını verdim inanırmısınız köpek beni her gördüğünde sevilmek için kendi geliyor artık ,bilmiyorum benim öyle söylemem ne kadar etkili oldu belkide olmadı etkili bana öyle geldi bilemicem :)
CaSaNoVa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-04-2011, 08:21 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough

Ya acaba geçmişte görüntünle ilgili senle dalga geçen biri oldumu? yada seni rededen birisi? bende mesela çok ufakken dalga geçtilerdi ben buldum o olayı ve sildim yoksa sokağa çıkınca bende öle hissederdim iş ve dış görünüşünle ilgili bu takıntın nerden geliyo bence iyce bunu düşün ama ozamana kadar bence sen kendi değerini bilmiyosun bence şöyle söyle Ben kendimi seviyorum onaylıyorum affediyorum herşey kendini sevmekle başlar biliyosun bide hep böle olaylar yaşacağından o kadar eminsinki iyce bilinçaltına yerleşmiş yoksa ben eminim kesin gayet hoş bir genç kızsındır sorun sende değil çekirdek inancında hemen bulmalısın sevgiler :))))
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-04-2011, 08:53 PM   #4 (permalink)
Üsteğmen

240 Mesajinıza toplam 719 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.

Öyle olaylar neden olmadı pek ama kendimi çok sevmediğim doğru, yazdığın olumlamayı söyleyeceğim 21 gün boyunca. Teşekkür ederim house... İyiki varsın...
papatyagibiyaşamak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 30-04-2011, 10:57 PM   #5 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

bende hoo po yöntemini araştırmanı öneririm sitede bir çok yazı var bu konuda..kendinde affedemediğin birşey bulabilirsin..eft ile bulabilirsin..önce beni kimse sevmez ben sevilmeyi haketmem diyerek olumsuzlamalarını yap..sonra artık bu cümle senin için bir şey ifade etmeyince olumlamalarına başla..kendimi seviyorum olduğum gibi tam ve yeterliyim demen bile yetebilir..sevgiler..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-05-2011, 11:57 AM   #6 (permalink)
Üsteğmen

Hoo po yöntemini zaten merak ediyordum pekihala araştıracağım bulegirlx. Eft ile kendimde affedemediğim birşey bulmak nasıl olur bilmiyorum; eft konusunda bilgisizim.
Söylediğin gibi yapacağım, ilk önce olumsuzlamaları söyleyip sonra, senin yazdığın cümleyi söyleyeceğim arkadaşım saol. :) Teşekkür ederim...
Alt 09-05-2011, 11:54 PM   #7 (permalink)
Üsteğmen

[quote=bluegirlx;797513]bende hoo po yöntemini araştırmanı öneririm sitede bir çok yazı var bu konuda..kendinde affedemediğin birşey bulabilirsin..eft ile bulabilirsin..önce beni kimse sevmez ben sevilmeyi haketmem diyerek olumsuzlamalarını yap..sonra artık bu cümle senin için bir şey ifade etmeyince olumlamalarına başla..Başka hiçbir şey değişmese bile, eğer ben değişirsem, her şey değişir.”

Bluegirl, teşekkür ederim yeniden.. Kötü olumlamalarımı zihnimde bitirdim şimdi dediğin gibi , yazdığın gibi , iyi olumlama ma başlayacağım...
Fakat bir sorun oldu; sen yazmışsın ya olumlamada, kendimi seviyorum, olduğum gibi tam ve yeterliyim diye... Fakat ben kendimi yeterli hissetmiyorum, ne olacak?.. :( Bu da kendimi sevmeme engel oluyor biraz zaten... Neden deil ama etki ediyor.. :( Neyapmalıyım sence?..
Alt 10-05-2011, 12:07 AM   #8 (permalink)
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough

[quote=papatyagibiyaşamak;798145]
Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
bende hoo po yöntemini araştırmanı öneririm sitede bir çok yazı var bu konuda..kendinde affedemediğin birşey bulabilirsin..eft ile bulabilirsin..önce beni kimse sevmez ben sevilmeyi haketmem diyerek olumsuzlamalarını yap..sonra artık bu cümle senin için bir şey ifade etmeyince olumlamalarına başla..Başka hiçbir şey değişmese bile, eğer ben değişirsem, her şey değişir.”

Bluegirl, teşekkür ederim yeniden.. Kötü olumlamalarımı zihnimde bitirdim şimdi dediğin gibi , yazdığın gibi , iyi olumlama ma başlayacağım...
Fakat bir sorun oldu; sen yazmışsın ya olumlamada, kendimi seviyorum, olduğum gibi tam ve yeterliyim diye... Fakat ben kendimi yeterli hissetmiyorum, ne olacak?.. :( Bu da kendimi sevmeme engel oluyor biraz zaten... Neden deil ama etki ediyor.. :( Neyapmalıyım sence?..
Bluegirlx'e sormuşsun ama bende kendi çapımda sana bir cevap vermek isterim o olumlamaları zaten yeterince kendini sevmediğin ve yeterli görmediğin için tavsiye etmiş sana zaten öyle hissetsen olumlama yapmana ne gerek var? Unutmaki olumlamaları kendimizde gördüğümüz negatif etkileri atmak için yapıyoruz o nedenle pes etmeden sabırla bu kendini sevme olumlamalarını yap gör bak ne güzel şeyler olacak bence kişisel gelişimin ilk adımı kendini sevmek yeterli ve hak eden bir insan gibi görmektir eğer bunları başarırsan herşeyi elde edersin şu hayatta, sakın pes etme düşünki zaten kendini sevsen ve yeterli görsen olumlamaya ihtiyacın olmazdı yılmadan yap bence, kendinle barışırsan hayatta senle barışır ve herşey yoluna girer sevgilerimle
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2011, 12:07 AM   #9 (permalink)
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute

söylediğimiz herşey tekrarlandığında gerçeğimiz olur..sende inanmasanda gün için bu cümleleri aklına geldikce tekrarla ..olumsuzlamalarını yaptığında artık senin için anlam ifade etmiyor olmalı o cümleler..21 gün olumlamalarını yap ve onları iptal edecek cümllerden uzak dur..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2011, 12:20 AM   #10 (permalink)
Üsteğmen

Alıntı:
bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
söylediğimiz herşey tekrarlandığında gerçeğimiz olur..sende inanmasanda gün için bu cümleleri aklına geldikce tekrarla ..olumsuzlamalarını yaptığında artık senin için anlam ifade etmiyor olmalı o cümleler..21 gün olumlamalarını yap ve onları iptal edecek cümllerden uzak dur..

Haklısın evet biliyorum bluegirl, peki 21 gün boyunca yapıcam , iptal eden cümleleri söylemiycem; teşekkür ederim iyiki varsın...

Bookmarks