![]() |
deprem oldu duyan varmı,ben duymadımda :S selam arkadaşlar buğün bandırmadan gelen hissedilen deprem 4.8 şiddetinde yerin 14 km yakınından geliyomuş ,,bende çalışıyorum ama herkes hissetmiş bi ben hissetmemişim binada aksi gibi çürükmü,,neyse allah yardımcımız olsun vademiz dolduysa daa 88a şimdilik öpüyorum canlar mlk34 |
Ynt: deprem oldu duyan varmı,ben duymadımda :S Bandırma'mı ben İstanbul diye biliyordum ya.Ev gitmesin benim.Bir komşularımı arıyım bari. blook |
Ynt: deprem oldu duyan varmı,ben duymadımda :S tamam totim kaynak bandırmadan geliyo anladınmı ..... gulensmiley |
Ynt: deprem oldu duyan varmı,ben duymadımda :S Aradım ev yerinde duruyormuş çok şükür.Gönen ve adalar kısmından gelmiş.Bandırma Körfezi'nde olmuş sanırım.Bu sıcaklarda oluyor işte.Korkmak değil tedbir almak lazım.Ama nerdee?Bak Japonlara burunları bile kanamıyor 7 şiddetlerinde bile.Adamlar yaptı raylı sistemleri yer altına depremde beşik gibi sallanıyorlar ama ne mal kaybı ne can kaybı oluyor.Bizimse gece uykularımız bölünüyor.Hep diken üstünde oturuyoruz.Böyle gelmiş böyle gitmez ama neyse...Sus redflowers tehlikeli sularda dolaşıyorsun. |
Ynt: deprem oldu duyan varmı,ben duymadımda :S valla bende hissettim, smil56 4.8 dedim 4.8 olmuş olaya bakın wave |
Ynt: deprem oldu duyan varmı,ben duymadımda :S Alıntı:
|
|
|
Ynt: deprem oldu duyan varmı,ben duymadımda :S Aslında çekim yasası falan tabii ki çok doğru işler ama bu ölüye can vermek gibi bişey ark5 neden diyeceksin çünkü denizin altında ki o fay hattını çekim yasası ile pek kapatılabileceğini zannetmiyorum ama şöyle bi etkisi olabilir belki insanları doğru bilinçlendirme ve doğru yerde,doğru zamanda olmak gibi olumdu artaksiyonlara itebilir diye düşünüyorum super |
Ynt: deprem oldu duyan varmı,ben duymadımda :S deprem gönen de olmuş... :O azcık memleketim olur da... :( |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:55 PM. |