![]() |
depresyon klasik müzik Merhabalar, Klasik müzikli depresyon dünde kaldı telkini yüklediğimde dopa sesli olduğunu gördüm klasik müzikli telkinde bir yanlışlıkmı var diğer iki yükleme seçeneğide çalışmıyor bakabilmeniz mümkün olursa sevinirim |
Cevap: depresyon klasik müzik Alıntı:
Tüm versiyonları www.telkinmp3.com adresinden sorunsuz olarak indirebilirsiniz. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: depresyon klasik müzik Merhabalar, Uzun zamandır benim aklımda takıntılar yaşıyorum.Örnegin yeni insanlarla tanıştığım zaman ne konuşabilirim diye kendimi kasmam ya da farklı düşüncelerle içimde sıkıntı yaşıyor gibiyim.Sanki bu yüzden yeni insanlarla tanışma fırsatımı engelliyor gibi. telkinlere de devam ediyorum.(sırada kendine güveni dinliyorum) sizce ne yapmalıyım? Sevgilerimle, |
Cevap: depresyon klasik müzik Bence kendini biraz akışa bırakman gerekiyor Edward_87. Çok fazla sorunlara odaklanırsan ve aynı şeyleri düşünürsen sonuç alman güçleşir. Çünkü onlara enerji veriyorsun. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: depresyon klasik müzik Merhaba :) Klasik müzikli depresyon dünde kaldı telkini yüklediğimde doga sesleri cikti.. sanirim bir yanlislik var.. duzeltirseniz sevinirim :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:23 PM. |