![]() |
Depresyon dünde kaldı telkini hala geçerli mi ?? Merhaba; Depresyon dünde kaldı telkinlerine tüm yanıt kısımları kapanmış. İnidirilebiliyor ama. İçeriğini okudum, içinde çokça depresyon kelimesi geçmesinin sakıncası olur mu? Günde bir kere dinlemek yeterli mi? Geçerliliğini hala onaylıyor musunuz? dusun2 |
Cevap: Depresyon dünde kaldı telkini hala geçerli mi ?? Merhaba, Çok fazla yanıt yazılınca linkler sayfaların arasında kaybolup gidiyor diye kilitlenmiş konular. Telkinlerin geçerliliğiyle ilgili bir durum değil. Depresyon telkininin aşırı dinlenilmesi önerilmiyor. Günde bir kere dinlemenizde bir sakınca yok. Belki bir gün dinlersiniz de bir hafta dinlemezsiniz. Yani sabitlememek daha iyi olur hastalık ismi geçtiği için. Sevgiler. |
Cevap: Depresyon dünde kaldı telkini hala geçerli mi ?? O zaman hiç bu riske girmeyelim dinlemeyelin.Peki deprosyon için ayrı bir telkin var mı ? İçinde hastalıgın adı geçmeyen bir telkin? |
Cevap: Depresyon dünde kaldı telkini hala geçerli mi ?? Depresyon bir hastalık ismidir. Telkinlerin amacı davranış değişikliğidir. Kendinizi mutlu ve huzurlu hissettiğinizde hala depresyon telkini dinlemeye devam ederseniz o zaman bu hala ben depresyondayım mesajı verdiğiniz anlamına gelir. O nedenle bu tür telkinlerin sürekli dinlenilmesini önermiyoruz. Bir risk almıyorsunuz yani bu telkini dinleyerek. Zaten nasıl dinlenilmesi gerektiğini söylüyoruz. Mutluluk telkini de var sitede. Onu dinleyebilirsiniz dilerseniz listenizde sabitleyerek. |
Cevap: Depresyon dünde kaldı telkini hala geçerli mi ?? peki günde 1 kez dinlenmesinin zararı varmı? |
Cevap: Depresyon dünde kaldı telkini hala geçerli mi ?? Telkinler zararlı değildir. Bu depresyon telkini için de geçerlidir. İnsanlara zarar veren ya da verecek bir çalışma herkesin kullanımına sunulmazdı aksi takdirde. Depresyon telkininin devamlı dinlenilmesini önermeme sebebimiz tekrar yazıyorum bilinçaltınıza devamlı ben depresyondayım mesajı vermemeniz içindir. Telkinin herhangi bir zararı olduğu için değil. Sevgiler. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:35 AM. |