![]() |
Cevap: Depresyonda mısın ? 63 çıktı yrl78 |
Cevap: Depresyonda mısın ? 31 çıktı orta dereceli depresyon halindeymişimde haberim yokmuş :D Ne var yani hep yorgunsam uykuya geç dalıyosaam aa :D |
Cevap: Depresyonda mısın ? Vay canına, 72 çıktı... |
Cevap: Depresyonda mısın ? Senelerdır bu ılletı yenmeye calısıyorum.bırcok ılc,psıkıyatr,psıkolog hıcbırı kar etmedı.son psıkologumun katkıları oldu sagolsun.ben en buyuk sıfayı duada buldum.suan bayagı hayata donmus durumdayım,tamamen yenıcem ınsallah.Esma Sayın-Dua Terapisi kıtabını sıddetle tavsıye ederım. Sevgıler... |
Cevap: Depresyonda mısın ? test sonucum 62 |
Cevap: Depresyonda mısın ? wow 56 cikti. Telkinlerin kismi bir etkisi var sanirim. |
Cevap: Depresyonda mısın ? Goldberg Depresyon Ölçeğinde 61 seviyesine ulaştınız. Ağır depresyonun belirtilerini taşıyorsun. Bu semptomlar günlük hayatında ciddi sorunlara ve hayat kalitenin düşmesine neden oluyor. En kısa zamanda bir uzmana durumunu anlatman ve danışman önem arz etmektedir. Depresyon telkinlerim nerdee... yu89 |
Cevap: Depresyonda mısın ? Zaman zaman hepimiz aynı sorunlarla boğuşuyoruz sanırım :( Telkinler inşallah herkesin işine yarar. Kitap okuyarak yazarın talimatlarına uyarak telkin yoluyla sigarayı bırakmış biri olarak inşallah bu telkinlerlede bu durumları aşarız. Şifa önce Yüce Allah tan. amin. |
Cevap: Depresyonda mısın ? Goldberg Depresyon Ölçeğinde 65 seviyesine ulaştınız. Ağır depresyonun belirtilerini taşıyorsun. Bu semptomlar günlük hayatında ciddi sorunlara ve hayat kalitenin düşmesine neden oluyor. En kısa zamanda bir uzmana durumunu anlatman ve danışman önem arz etmektedir. Depresyon diğer hastalıklar gibi etkin tedavi edilebilen bir hastalıktır. Bireyin, depresyon hastalığı tarafından sıkıntı çektiğini tanıması ve kabul etmesi, hastalığın tedavisi yönünde ilk önemli adımdır. Tedavi edilmeyen ağır depresyon hayati problemlere yol açabilmektedir. Maşallah bana25889 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:45 AM. |