| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Yaşıyorum ama yaşamak denirseDikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Depresyon Dünde Kaldı Yaşıyorum ama yaşamak denirse Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tabiki pes etmicem tek bir hayatım var ve onuda herkesin istediği gibi muhtesem yaşamak istiyorm. size bir şey danısmak istedim...imgeleme gibi şeylere bakmam sizce fayda sağlar mı...yararlı olur mu... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Depresyon Dünde Kaldı telkin cd indir izle İstanbul Depresyon Dünde Kaldı nerededir kimdir Depresyon Dünde Kaldı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Depresyon Dünde Kaldı hipnoz Depresyon Dünde Kaldı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Depresyon Dünde Kaldı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Depresyon Dünde Kaldı kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #41 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2011
Tesekkür: 96
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() tabiki pes etmicem tek bir hayatım var ve onuda herkesin istediği gibi muhtesem yaşamak istiyorm. size bir şey danısmak istedim...imgeleme gibi şeylere bakmam sizce fayda sağlar mı...yararlı olur mu
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #42 (permalink) |
Super Moderator ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Tabi ki araştır mutlaka olur. Birde dilersen seninle müsait bir zamanda imajinasyon çalışması yaparız msnden. Ben imajinasyon çalışması yaptırırm sana. He bir de Ya hayy ismi şerifini hergün 18 defa oku derim ben. Zikrin çok faydası olur Yanlış hatırlamıyosam en az okunma sayısı 18 di günlük. |
![]() | ![]() |
![]() | #43 (permalink) |
123 Mesajinıza toplam 230 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() cok sevinirim :) |
![]() | ![]() |
![]() | #44 (permalink) |
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Tamam bir gün belirleyelim. O zaman birlikte çalışırız. Sana iyi geleceğini umuyorum ben. Önümüzdeki bir hafta buradayım. Sonra ki bir hafta yokum ona göre takvimini belirle canım olur mu:) |
![]() | ![]() |
![]() | #45 (permalink) |
![]() | ![]() sizin istediğiniz zaman olsun benim için her türlü zaman uyar :) bide size bir şey danısmak istiyorum. bu yaşadıklarım genetik olabilir mi sizce ? baba tarafındada böyle kişiler varda. |
![]() | ![]() |
![]() | #46 (permalink) |
![]() ![]() ![]() | ![]() Evet buna karma deniyor canım ama karma nasıl temizleniyor bunu hala bende bilemiyorum. Benimde var geçmişten gelen bir takım bağlarım. Fakat karma temizlemeyi henüz bende çözebilmiş değilim. |
![]() | ![]() |
![]() | #47 (permalink) |
![]() | ![]() çözülemiyomu yani bunlar öyle yaşamak zorundamıyız değiştiremezmiyiz :) |
![]() | ![]() |
![]() | #48 (permalink) | |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Tesekkür: 5,267
1,458 Mesajinıza toplam 5,344 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
![]() "hayat, güzel" oluyor, esasen. kötü olduğu zamanlar da oluyor, üzgün olduğun zamanlar da.. ama biliyorsun ki, bunlar küçük şeyler.. huzur ve mutluluk esas olan, gerçek olan... | |
![]() | ![]() |
![]() | #49 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Jan 2013
Tesekkür: 662
197 Mesajinıza toplam 477 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Süpersin maviinci! Teşekkürler :)
__________________ "Bütün cevaplarınıza karşı sorularım var." -Woody Allen |
![]() | ![]() |
![]() | #50 (permalink) |
![]() | ![]() benim babamlar 3 kardeş ve biri evden dışarı cıkmıyor 60 yasında hayatı evde geçmiş biri. diğeri çok soğuk çok katı biri sevgisini belli edemeyen biri. babam ise çok farklı biri kardeşlerinden. babam sosyal neşeli etrafa neşe saçan bir insandır.anne tarafı ise baba tarafıyla alakası yok. anne tarafım çok iyidir ananem dedem teyzem kuzenim olsun hepsi başka insanların saygısını ve sevgisini kazanmıs insanlardır. sıcakkanlı sevecenlerdir ve ben bu insanlarla büyüdüm . baba tarafını çok az gördüm 30 gün geçiriyorsam 28 i anne tarafımla geçmişdir çocuklugumda..ne olduysa 8.sınıfta oldu 8.sınıftann sonra bu hale geldim. boyum uzamaya baslamıstı ve ananemler beni büyüyorum diye kız arkadasım oldugunu falan düşünüyolardı ve bunlar benim içimde sıkıntı doguruyordu. istemıyordum büyümeyi ananemlerin gözünde hep çocuk kalmak çocuk hareketler yapmak onlara şirin komik gözükmek istiyodum. o dönemden sonra böyle sessizlesmeye ve içime kapanmaya basladım işte. yavas yavas toparlandım denebilir. ama artık kabuğumu kırmak istiyorum bi an önce. ailemle ilgili istediğiniz şeyleri söyleyin lütfen kesinlikle alınmak gibi bir şeyim olmaz lütfen çekinmeden yazın teşekkür ederim... |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz ve Depresyon Dünde Kaldı Yaşıyorum ama yaşamak denirse Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız tabiki pes etmicem tek bir hayatım var ve onuda herkesin istediği gibi muhtesem yaşamak istiyorm. size bir şey danısmak istedim...imgeleme gibi şeylere bakmam sizce fayda sağlar mı...yararlı olur mu...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Depresyon Dünde Kaldı telkin cd indir izle İstanbul Depresyon Dünde Kaldı nerededir kimdir Depresyon Dünde Kaldı çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Depresyon Dünde Kaldı hipnoz Depresyon Dünde Kaldı olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Depresyon Dünde Kaldı hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Depresyon Dünde Kaldı kuantum düşünce kitap haberi