![]() |
hayalin mucizesi eğer hayal ettiklerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız,bunun yöntemini bu kitapta bulacaksınız.ayrıca iletişiminizin artmasını istiyorsanız buna yönelik uygulamalar var. arınmak, ilk doğduğunuz günkü,bebekliğinizdeki gibi tertemiz olmak istiyorsanız bununla ilgili,maneviyatı geliştirmeye yönelik, bilinç seviyesini kök enerjiden( kök çakradan) üçüncü göz çakrasına (nefs- i radiye) mertebesine çıkartmak isterseniz bununla ilgili uygulamalar bu kitapta var. Kitaptaki uygulamalar daha çok nefes egzersizleriyle birlikte yapılan esmaül hüsna uygulamalarıdır. bu tarzda çalışmayı sevenler için bu kitap uygun. piyasada satılmıyor. internetten sipariiş edebiliyorsunuz. linki: http://www.kitapyurdu.com/arama/defa...N&satis=2&x2=0 DR kitaptan da alabilirsiniz.kitapyurdunda kapıda ödeme yapabiliyorsunuz. |
Cevap: hayalin mucizesi kitabın adı:hayalin mucizesi yazarı: kubilay aktaş |
Cevap: hayalin mucizesi Merak ettim kitabı gerçekten |
Cevap: hayalin mucizesi Alıntı:
yazarın açıklaması şu: bacaklarımızda duygularımız birikir.bu duygular bacakta zincirle ve kazıklar şeklinde görünür. bu duygular ileri adım atmamızı ,hayata katılmamızı engeller. mesela mesela çocukken aldığımız şöyle olmalısın telkinleri gibi.bu zincirlerden kurtulma uygulaması ise şu: yürürken "hay , kayyum"diyerek yürü.bu bacaklardaki yüklerin atılmasını sağlayacak."hayy"esması sizi varlığın mertebesine ,hayata bağlayacak ;"kayyum" esması ise onu sizin için şimdide hazır kılıp aktive edecek. |
Cevap: hayalin mucizesi Okudukça ilginç gelen bölümleri bizimle paylaşmaya devam Seniha sevgiler |
Cevap: hayalin mucizesi inşallah.sevgiler. |
|
Cevap: hayalin mucizesi Sessizlik bazı insanları çıldırtır,korkutur.Alışık oldukları frekansın,titreşimin olmaması;bir tür ölüm gibi gelir bu insanlara. Yaşadığını hissettiren araba sesi,anlık patlamalar,sorunların sesi yol olduğu için boşluğa düşer. Ve o zaman,içerideki sesleri duyar. Bastırılmış duyguların,duyguların ve vicdanın seslerini duymaya tahammül edemez. Bu yüzden insan dışa dönük olduğunda kendisini daha mutlu hisseder. Her şey yolunda zanneder. Bu kendinden kaçışın ve kendi gerçeğiyle yüzleşmemenin çirkin bir yöntemidir aslında .İnsanlarla olmak kişiye pansuman etkisi yapar;ne var ki gerçek şifa yalnızlık ve itikaftır.Kubilay AKTAŞ-Hayalin Mucizesi çok doğru. sürekli kalabalık ortamlarda bulunmak insanın içi hesabını yapmasını zorlaştırır. zaman zaman insan kendisini dinlemelidir. bugünü mü nasıl değerlendirdim, birini üzdüm mü,kime kırıldım,kimi affetmeliyim. bu değerlendirme yapılmayınca bilinçaltında sorun olrak ortaya çıkıyor.kimileri de bu sorundan kurtulmak için,kalabalığın gürültüsünü dinleyerek, kendi iç sesiinden uzaklaşıyor. |
Cevap: hayalin mucizesi Kubilay Aktaş sohbetlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. MORAL FM - TÜRKİYE'NİN İLK ÖZEL KÜLTÜR RADYOSU |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:20 AM. |