![]() |
BMW Group ve LoveLife`ın sağlık işbirliği Güney Afrika`da gençler için LoveLife Önlem Merkezi`nin açılışıyla, BMW Group, HIV/AIDS hastalıklarıyla olan savaşta, sosyo-politik faaliyetlerini genişletmeye devam ediyor. LoveLife Vakfı ve BMW Group`un ortak projesi olan merkez Kasım 2007`de Güney Afrika`nın Knysna kentinde açıldı ve hastalıklarla mücadelesine başladı. Knysna halkı, genellikle ülkenin turistik merkezlerinden biri olan Garden Route`ta yaşıyor. Bu bölgede, gençler için eğitim olanakları ve boş zamanlarını değerlendirebilecekleri aktiviteler oldukça azdır. Bu eksikliğin, LoveLife Y-Centre tarafından bir nebze de olsa giderilmesi planlanıyor. Merkezde, gençler için sağlık programları ve boş zaman aktiviteleri sunulmakta, aynı zamanda HIV/AIDS hastalıklarının önlenmesi ve konu hakkında gençlerin bilinçlendirilmesi amaçlanıyor. BMW Group`da Sosyal Sorumluluk Projeleri`nden sorumlu Konstanze Carreras "Eğitim ve boş zaman aktivitelerinin eksikliği ve gençler arasında HIV enfeksiyonunun yaygınlığı birbirleriyle paralel durumlardır" dedi. LoveLife programları, "groundBREAKERS" adı verilen genç, milli gönüllülerin yardımıyla tüm Güney Afrika`da organize ediliyor. Michael Nogwaza (22), Knysna`daki gönüllülerden biri. Nogwaza "Yeni LoveLife Y-Centre, genç insanlara yeteneklerini keşfedip geliştirmeleri için bir şans tanıyor" dedi. BMW Group yıllardır, özellikle Güney Afrika`da HIV/AIDS`le yürütülen savaşta aktif olarak yer alıyor. BMW özellikle eğitim ve sağlık konularındaki hassasiyetini Güney Afrika`da da bir kez daha gösteriyor. LoveLife Vakfı`nın CEO`su Dr David Harrison "Bu yatırım, BMW Group`un Güney Afrikalı gençlerin geleceğine duyduğu inancın açık bir göstergesidir" diyerek BMW Group`un Güney Afrika`da olmasından dolayı duyduğu mutluluğu ifade ediyor. Kaynak : Bayposta.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:02 AM. |