Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Toraks Derneği Sürekli Tıp Eğitimi İlkeleri Yayınlandı

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Toraks Derneği Sürekli Tıp Eğitimi İlkeleri Yayınlandı Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Toraks Derneği Sürekli Tıp Eğitimi İlkeleri Yayınlandı TORAKS DERNEĞİ SÜREKLİ TIP EĞİTİMİ ETKİNLİKLERİNDE İLKELER TANIM Sürekli Tıp Eğitimi (STE) etkinlikleri Toraks Derneğinin tüm birimlerinin (Genel Merkez, Çalışma Grupları, Toraks Derneği Okulu ve Şubeleri) yapacakları her türlü bilimsel toplantılardır. Toraks Derneği ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-04-2010, 09:17 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Toraks Derneği Sürekli Tıp Eğitimi İlkeleri Yayınlandı

TORAKS DERNEĞİ SÜREKLİ TIP EĞİTİMİ ETKİNLİKLERİNDE İLKELER

TANIM

Sürekli Tıp Eğitimi (STE) etkinlikleri Toraks Derneğinin tüm birimlerinin (Genel Merkez, Çalışma Grupları, Toraks Derneği Okulu ve Şubeleri) yapacakları her türlü bilimsel toplantılardır. Toraks Derneği STE etkinlikleri; yıllık kongreleri, kış okulu, güz seminerleri, merkez kursları, genel merkezce düzenlenen eğitim toplantıları ve şubelerde yapılan panel, seminer, konferans vb toplantıları içerir.

AMAÇ

Solunum hastalıkları alanında çalışan hekimlerin bilgi, beceri, mesleki yetenekleri ve ilişkilerini geliştirmek ve sonuçta hastalarını koruma, bakım ve tedavi etme becerilerini arttırmak ve iyileştirmek ve böylece mesleki sorumluluklarını daha etkin bir şekilde yerine getirmelerine yardımcı olmaktır.

Toraks Derneği, solunum hastalıklarının tüm alanlarında STE etkinliklerini yürüten bir uzmanlık derneğidir. Bu etkinlikler; göğüs hastalıkları uzmanları ve asistanları ile solunum hastalıkları alanında çalışan ve/veya solunum sistemi hastalıklarının koruma ve bakım çalışmalarına katılan diğer uzmanlık dallarındaki hekimlere yönelikter.

STE KOMİTESİ

Toraks Derneğinin tüm birimlerince düzenlenecek olan STE aktivitelerinin Toraks Derneği STE İlkelerine uygun olarak yürütülmesini sağlamak amacıyla kurulmuştur. STE Komitesi; bilimsel komite başkanı, okul başkanı ve genişletilmiş yönetim kurulu tarafından seçilen üç üyeden oluşur. Komite kendi içinde başkan ve sekreterini seçer. STE Komitesi Genel Merkez Yönetim Kuruluna bağlı olarak çalışır.

STE Komitesinin temel görevleri:

1. Nitelikli STE etkinliklerinin standartlarını tanımlama, geliştirme ve özendirme

2. Toraks Derneğinin değişik birimlerince yapılması planlanan STE etkinliklerini, Toraks Derneği STE ilkelerine uygunluğu yönünden değerlendirme ve bunun için gerekli öneri ve değişiklikleri yapmaktır.

İŞLEYİŞ

Toraks Derneğinin tüm birimleri, yapmayı planladıkları her türlü STE etkinliği için Toraks Derneği STE Komitesine başvurur. Bu başvuruda aşağıdaki belgeler gereklidir.

1. Başvuru formu (eksiksiz olarak doldurulmalıdır).

2. Afiş ve davetiye taslakları

3. Toplantı düzenleme komitesinin hazırlayacağı toplantının akışı ile ilgili program

4. Toplantı değerlendirme formu taslağı

5. Eğer toplantı bir ticari kuruluşça destekleniyorsa, ilgili firma ile yapılmış sözleşne metni

Tüm bilgi ve belgelerle yapılan bu başvuru, STE Komitesi'nce içerik ve biçim yönünden değerlendirilir. STE standartlarına uygun bulunan toplantılar Toraks Derneği STE etkinliği olarak kabul edilir. STE Komitesi tarafından onaylanmayan hiçbir etkinlik Toraks Derneği adına yapılamaz ve toplantılarda Toraks Derneğinin adı ve amblemi kullanılamaz. Toraks Derneği STE ilkelerine uygun olmayan bir STE etkinliğinde bulunan Toraks Derneği biriminin, daha sonraki STE etkinlik başvurusu kabul edilmez.

İLKELER

1. Toraks Derneği, dernek adına yapılan tüm STE etkinliklerinin içeriği, kalitesi ve bilimsel bütünlüğünden sorumludur. Buna göre; STE etkinlik gereksinimlerinin tanımlanması, eğitim hedeflerinin belirlenmesi, etkinlik içeriğinin belirlenmesi, konuşmacıların seçimi, eğitim metod ve materyalinin tayini ve etkinliğin değerlendirilme yöntemi tümüyle Toraks Derneği tarafından yapılır.

2. STE etkinliklerinde konular, bilimsel olarak desteklenebilen değişik görüşlere sahip konuşmacılarla dengeli olarak ve tüm yönleriyle işlenmeli, bu etkinliklerde konuşmacılar araştırma bulguları ve tedavi önerilerini; bilimsel olarak doğru, güncel araştırma bulgularına dayalı, dengeli ve nesnel temellere dayandırmalıdırlar.

3. Solunum hastalıkları alanında yapılan STE etkinliklerinden birine katılacak olan üyelerimiz, seçimini yaparken bu etkinliğin eğitsel kalitesini dikkate almalı, sadece yüksek kaliteli ve kendi eğitim gereksinimlerine uygun olanı seçmelidir. Toraks Derneği STE Komitesince onaylanan etkinlikler, TTB tarafından kredilendirilen etkinlikler, eğitim kurumlarınca yapılan etkinlikler veya STE komitelerine sahip uzmanlık derneklerince yapılan etkinlikler, seçilecek etkinliklerin başında yer almalıdır.

4. Solunum hastalıkları alanında yapılacak bir STE etkinliğine katılma kararı alırken üyelerimiz öncelikle toplantının eğitsel değerini dikkate almalı, bu toplantılarda sunulan eğitim amacıyla ilişkisiz ağırlamalar toplantının eğitsel yönünün önüne geçmemelidir.

5. Hekimler sadece katıldıkları STE etkinliği için kredi talebinde bulunmalıdırlar.

Endüstri Destekli Toplantılarda İlkeler

1. Toraks Derneği STE etkinlikleri sadece bilimsel ve eğitimsel amaçlarla yapılır. Bu etkinlikler,endüstri ürünlerini dolaylı veya dolaysız olarak desteklemek amacıyla yapılamaz.

2. Toraks Derneği STE etkinliklerinin planlaması, tasarımı, sunumu ve değerlendirilmesinde (toplantı içeriği, yöneticilerin ve konuşmacıların seçimi ve değerlendirme yöntemi) tümüyle Toraks Derneği tarafından yapılır, destek sağlayan şirketler bu konularda söz sahibi olamazlar.

3. Toraks Derneği STE etkinliklerinde destekleyen şirket veya diğer şirketlerin ürünleri hakkındaki veriler tarafsız bir şekilde seçilir ve sunulur, ürünler ve/veya seçenek tedaviler konusundaki bilgiler dengeli olarak tartışılır, konu ile ilgili olumlu ve olumsuz tüm bilgilerin sunulmasına çaba gösterilir. Bu etkinlikler, herhangi bir şirket ürününün lehinde veya aleyhinde ticari önyargılardan uzak olmalıdır.

4. STE etkinliklerinde izleyicilerin soruları ve tartışma için yeterli süre ayrılmalıdır

5. Toraks Derneği üyeleri eğitim materyallerini kendileri bağımsız olarak hazırlamalıdırlar. STE etkinliklerde konuşmacıların sunumlarının içeriği şirket temsilcilerinden etkilenmemeli veya değiştirilmemeli, içeriği şirketlerce belirlenmiş materyaller bu toplantılarda kullanılmamalı, sunum materyallerinde şirket veya bir ticari ürününün isim, amblem veya tanıtımı yapılmamalıdır. Bu koşullara uymak kaydıyla, destekleyici şirketten eğitim materyallerinin hazırlanmasına destek istenebilir.

6. Toraks Derneği, gerektiğinde toplantı sırasında dinleyicilere veya toplantı sonrasında üyelerine şirket veya şirketlerin sağladığı desteğin miktarı ve içeriği, dernek ile şirket arasında veya oturum başkanı ve konuşmacılar ile şirket veya şirketler arasındaki ilişkileri açıklar.

7. Toraks Derneği STE etkinliklerine katılan konuşmacılarla ilişkiler ve her türlü yazışmalar sadece Toraks Derneği tarafından sağlanır, konuşmacıların ulaşım, konaklama ve diğer harcamalarının organizasyonu Toraks Derneği tarafından yapılır.

8. Toraks Derneği STE etkinliklerinin yapıldığı salonlarda, toplantının hemen öncesinde, toplantı sırasında ve toplantıdan hemen sonra hiçbir ticari ürünün tanıtım malzemesi sunulamaz ve dağıtılamaz, bu salonlarda şirket veya herhangibir ticari ürünün tanıtım duyuruları bulunamaz.

9. STE etkinliğini destekleyen şirket veya şirketler, kendi tanıtım etkinliklerinde ve malzemelerinde Toraks Derneği amblem veya ismini, izin almadan kullanamazlar.

10. Toraks Derneği STE etkinlikliklerine ticari destek "koşulsuz eğitim bağışı" ve/veya "koşulsuz eğitim desteği" olarak kabul edilir ve bu durum toplantı duyurularında " Bu toplantıya sağladığı (sağladıkları) koşulsuz eğitim bağışı (veya desteği) nedeniyle .... şirketine (şirketlerine) teşekkür ederiz" diye belirtilmelidir. Bunun dışında STE etkinlik duyurularında destekleyici şirket veya ürünleri ile ilgili hiçbir tanıtım öğesi yer almamalıdır. Yaka kartları, toplantı çanta ve dosyaları da bu kurala dahildir.

11. STE etkinlik duyurularında; dernek ve şubenin ismi, amblemi, toplantının adı, yeri, saati, dernek veya şubesinin adresi, toplantının amacı ve bu toplantıdan beklenenler ile toplantının programı, konuşmacıların isim ve çalıştıkları kurum ile destek sağlayan şirkete teşekkür cümlesi yer almalıdır. Bu duyurular destekleyici şirket temsilcileri tarafından hekimlere dağıtılabilir.

12. Toplantının yapıldığı salonlarda ve konuşmacı kürsüsünün önünde Toraks Derneği amblemi ve flamaları ile gerektiğinde toplantı adını belirten bez afiş bulunmalıdır.

13. STE etkinliklerinin yapıldığı binada şirketler ticari sergi açabilirler. Bu sergiler STE etkinliğinin planlanmasını ve sunumunu etkilemeyecek özellikte olmalıdır. Ticari sergilerin yeri, özellikleri ve etkinlik saatleri Toraks Derneği tarafından belirlenir.

14. STE etkinliklerinde ticari kuruluşlardan sağlanan eğitim desteğinin amaçları, koşulları ve kullanım alanları, ilgili şirket temsilcisi ile dernek veya şube başkanı arasında imzalanan anlaşma ile belirlenir. Toplantı ile ilgili sağlanan tüm destekler derneğin bilgisi ve onayı dahilinde olmalıdır. Desteklenen etkinliğin yöneticisi, konuşmacısı veya desteklenen etkinliğe katılan diğer kişilere ticari kaynaktan bu anlaşma dışında destek sağlanamaz.

15. Ticari kuruluşlardan sağlanan parasal desteğin kullanımında tek söz sahibi Toraks Derneğidir. İstem halinde dernek, STE etkinliğinin bitmesinden sonra sağlanan desteğin harcandığı kalemlerle ilgili bilgiyi ilgili şirkete veya şirketlere verir. Benzer şekilde dernek, destek sağlayan şirketlerden ilgili STE etkinliği için yaptığı harcamaların listesini isteyebilir.

16. STE etkinliklerinde şirketlerce desteklenen sosyal aktiviteler, STE etkinliklerinin ne önüne geçmeli, ne de onlarla yarışmalıdır. Bu etkinlikler içerik ve biçim yönünden Toraks Derneği tarafından değerlendirilip onaylandıktan sonra yapılır.

17. Şirketlerce düzenlenmesi planlanan akşam veya uydu sempozyumları, içerik ve biçim olarak STE Komitesince değerlendirilir. Toplantı başlıkları, konuşmacılar ve oturum başkanı konusunda komitenin değişiklik önerileri ilgili şirkete sunulur.. STE Komitesince onaylanmayan toplantılar yapılamaz.

18. Ticari şirketlerce sağlanan bursla STE etkinliklerine katılacak asistan ve araştırma görevlilerinin seçimi, akademik ve eğitim kurumlarınca veya bu kurumlarla işbirliği halinde dernekçe yapılmalıdır.

STE KOMİTESİ

Başkan:

Muzaffer Metintaş

metintas@superonline.com

Üyeler:

Toros Selçuk

tselcuk@hacettepe.edu.tr

Tevfik Özlü

tozlu@meds.ktu.edu.tr

Gül Öngen

gulongen@mynet.com

Celal Karlıkaya

tcelalk@trakya.edu.tr

Kaynak: toraks.org.tr

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks