![]() |
Soru:"aşırı gazdan olacak dışkımı yaparken artık ağrı ve yanma oluyor." slm hocam yaklaşık 4 aydır ay sorunu yaşıyorum.ismim murat 31 yaşındayım.15 yıllık eczacı kalfasıyım ilk başlarda şişkinlik ve midemde sancı oluyordu.panto 40 mg 28 tb kullandım sancı ve reflu kalmadı. fakat şişkinlik ve solatarafa yatarken ağrı oluyordu. sonra pankreoflat drj ve ornisid 250 tb kullandım işe yaramadı helipak ted.pak.tekrar ornisid 250 tb kullandım yine geçmedi.arada sık değil kabızlık ta oluyor ama kabızlık olunca bekunis drj.kullanarak rahatlıyorum.debridat fort tb kullandım.işe yaramıyor.son 1 aydır baştaki gibi reflu , sol tarafta ağrı,şişkinlik hissi yok ama hocam 1 aydır aşırı gaz her beş dk bir desem abartmış olmam bide afedersiniz hocam sanırım aşırı gazdan olacak hemoroıd değil eminim dışkımı yaparken artık ağrı ve yanma oluyor.soracak uzman hekimimiz olmadığı için değerli görüşlerinizi bekliyorum ne yapmam konusunda görüşlerinizi bekli yorum.SAYGILAR Doç.Dr. Yusuf AKCAN 08. 15:11:57 soru bilmece gibi olmuş. başta var olan lar sonra gitmiş. enson şikayetin gaz ve makatta ağrı anladığım kadarıyla. dışkıda parazit incelenmesi, fleksible sigmidoskopi ve probiotikle beraber spasitk kolona yönelik tedavi değerlendirilmedir öncelikle tanı amaçlı temel testler ve spastşk kolon tanısı öncesi testleri yaptırmalısınız..sağlıcakla.. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:10 PM. |