Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Dünya starlarını bu hocalar formda tutuyor

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Dünya starlarını bu hocalar formda tutuyor Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Brad Bitt formunu Cardio Kick-box yaparak koruyor, Uma Thurman düzenli yoga yaptığı için son filmi Kill Bill de şahane tekmeler attı. Nereden mi biliyoruz? Amsterdam da düzenlenen Reebok University Fitness Fuarı nda tüm bu ünlülerin özel spor hocalarıyla röportaj yaptık. ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Dünya starlarını bu hocalar formda tutuyor

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-04-2010, 09:57 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Dünya starlarını bu hocalar formda tutuyor

Brad Bitt formunu Cardio Kick-box yaparak koruyor, Uma Thurman düzenli yoga yaptığı için son filmi Kill Bill de şahane tekmeler attı. Nereden mi biliyoruz? Amsterdam da düzenlenen Reebok University Fitness Fuarı nda tüm bu ünlülerin özel spor hocalarıyla röportaj yaptık. New York un Fitness Kraliçesi Lisa Wheeler, Hollywood starlarının eğitmeni Yumi Lee ve 1987 Fransa şampiyonu Jean-Francois Chesneau den sağlıklı yaşamın sırlarını öğrendik.

JEAN FRANCOIS CHESNEAU

Mükemmel kalçalar için beş ay boyunca haftada üç gün pedal çevirin

Onun için uzmanı dersek yanılmış olmayız. Jean François Chesneau (32) nun hayatı üzerinde geçiyor. İşten eve, evden işe le gidiyor. Günde en az 40 km yol yapıyor. Yetmiyor, spor salonunda li fitness öğretiyor. Cycle Reebok uzmanı Chesneau, fitness ini nasıl eğlenceli hale getirdiğini şöyle anlatıyor: ‘Derse katılanlara pedal çevirdiklerini unutturuyorum. Dersi interaktif bir hale getiriyorum. Gruplara ayırıyorum. Birine siz şimdi deniz manzaralı bir yolda gidiyorsunuz derken, diğerine ormanlık bir arazide tırmanıyorsunuz diyorum. Böylece zamanın nasıl geçtiğini bile anlamıyorlar.

Chesneau in yalnızca vücudun alt bölümünü çalıştırdığını söylüyor. Fit olmak için sadece e binmek yeterli değilmiş. 45 dakika pedal çeviren bir kişinin ortalama 700-800 kalori harcadığını söyleyen Chesneau ya kadınlar en çok şu soruyu soruyormuş. ‘Popomun kalkması için kaç ay pedal çevirmem gerekiyor. Bu can alıcı sorunun cevabı şöyle: ‘Üç faktöre bağlı. Yaşam biçimi, iş stresi ve genel hayattaki huzur. Eğer bunların hepsi iyi durumdaysa haftada üç gün gelerek beş ayda mükemmel kalçalara sahip olabilirsiniz.

LISA WHEELER

Thurman a tekme attıran kadın

7 yıldır Reebok University de uzman eğitmen olarak çalışan Lisa Wheeler (39) 14 yıldır profesyonel aerobik hocalığı yapıyor. Wheeler, New York un en tanınan spor hocası. ABD nin en ünlü sağlık kanalı ‘Health Network de ‘Method Fitness isimli programı hazırlıyor. Fitness kaset satışları milyonlara ulaşıyor.

New York un fitness kraliçesini bulmuşken hemen soruyoruz: New York ta son zamanların en tutulan sporu yogaymış. Su boksu yapan kadınlar da kendini uzakdoğu felsefesine vermiş.

Wheeler, Uma Thurman ile Kill Bill filmi öncesi yaklaşık altı ay birebir çalışmış. ‘Tekme atmak için esnek olmanız gerekiyor. İnanılmaz ince bir kadın ve yıllardır yoga yapıyor. Wheeler ‘Formda kalmak için yapmamız gereken en önemli şey nedir? sorusunu şöyle yanıtlıyor: ‘Seveceğiniz ve eğleneceğiniz bir egzersiz programı bulmaya çalışın. Yüzmeyi seviyorsanız yüzün, yürümeyi seviyorsanız yürüyün.

Bu hocalardan üç tane de Türkiye de var

1993 te spor ve fitness alanında araştırma ve eğitim için kurulan Reebok University duvarları olmayan bir üniversite. Kampusu insan bedeni, fakültesi uzman eğitmenler; öğrencileri ise üniversiteye kayıtlı eğitmenler. Dünyada 200 uzman eğitmeni var. Türkiye de bu üniversiteye kayıtlı 3 eğitmen var, üçü de Hillside City Club eğitmeni.

YUMI LEE

Demi Moore a mekik çektirdi, Brad Pitt e kondüsyon kazandırdı

1995 ve 2000 yılında Amerikan Aerobik Şampiyonaları nda madalya kazanan Yumi Lee (35) 14 yıldır Reebok University de fitness eğitmeni.

Lee kendini şöyle anlatıyor: ‘Ohio da doğdum. Gazetecilik ve iletişim okudum. Gazetecilik yaptım ama sporu hiç ihmal etmedim. Üç yıl önce Los Angeles a taşındım. Ve gazeteciliği tamamen bıraktım.

Los Angeles a taşınmasıyla birlikte Hollywood starlarına eğitim vermeye başlayan Lee, bugüne kadar Demi Moore, Brad Pitt ve Pink gibi isimlerle çalışmış: ‘Demi Moore ile ‘GI Jane filminin setinde çalıştım. O ünlü mekik sahnesi için aylarca birlikte mekik çektik. Brad Pitt ile son filmi Troy (Truva) da birlikteydik. Bildiğiniz gibi Troy bir savaş filmi. Pitt in kondüsyon kazanması için onunla Kick-Box yaptık. Brad Pitt de Demi Moore da harika öğrencilerdi. Ne desem yaptılar.

Lee, limitleri zorlayan, öğrencilerini kışkırtan bir öğretmen. Sağlıklı bir hayat için yapılması gerekenleri şöyle sıralıyor:

Proteini ve karbonhidratı dengeli alın

Asla sigara içmeyin

Şekerden uzak durun

Bol su için

Yeşil sebze yiyin

Sos tüketmeyin

Tuz ve biber kullanmayın

Gün boyunca küçük öğünler halinde sık sık yiyin.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks