Türk Toraks Derneği Okulu Yönetmeliği Türk Toraks Derneği Okulu Yönetmeliği TÜRK TORAKS DERNEĞI OKULU YÖNETMELIĞI 1. AMAÇ
Türk Toraks Derneği Okulu (TTDO), kongre ve güz sempozyumları dışındaki, Türk Toraks Derneğinin (TTD) akciğer sağlığı alanında eğitim politikalarının belirlenmesi, eğitim programlarının planlanması, organizasyonu ve yürütülmesinden sorumluorganıdır. 2. YÖNETSEL YAPI TTDO Genel Kurulu, TTDO Başkanı, TTDO Sekreteri, TTDO Mali Sekreteri, TTD bir önceki Okul Başkanı, bir önceki Okul sekreteri, TTD Çalışma Grubu Başkanları, TTD Şube Başkanları ile TTD Uzman ve Asistan temsilcilerinden ve Okul Yönetimince davet edilen ilgili kişilerden oluşur.
Bu kurulun görevi; TTDO&nun her türlü eğitim politikaları, programları ve organizasyonları hakkında ve TTDO Yönetimince gündeme getirilen konularda görüşler belirlemektir. Gerektiğinde alt komiteler oluşturur. TTDO Yönetimi, TTDO başkanı, sekreteri ve mali sekreterinden oluşur. TTDO Başkanı, Türk Toraks Derneği Genel Kurulunca seçilir. TTDO sekreteri ve mali sekreteri, başkanın önerdiği isimler arasından TTD Merkez Yönetim Kururlu (MYK) tarafından seçilir. TTDO yönetiminin görev süresi iki yıldır ve TTDO genel kurulca alınan ve TTD MYK& ca onaylanan kararları uygular. Her bir etkinliği ya doğrudan veya o programla ilgili olarak oluşturacağı organizasyon komitesi aracılığıyla yürütür.
TTDO Başkanı, Okul faaliyetlerinin tümünden sorumludur ve TTDO&nu temsil eder. TTDO Sekreteri, TTDO&nun eğitim etkinliğinin yürütülmesinde TTDO Başkanının direktifleri doğrultusunda her türlü görevi yürütür. TTDO Başkanına karşı sorumludur. Başkanın bulunmadığı durumlarda TTDO&nu temsil eder. TTDO Mali Sekreteri, TTDO&nun her türlü etkinliğiyle ilgili bütçeleri, alt yapı ve organizasyonla ilgili süreçleri (araç, ekipman ve görevliler ile hizmet alımları) planlar, yürütür ve denetler. TTDO Başkanına karşı sorumludur. 3. TTDO ETKİNLİKLERİ
TTDO Yıllık Programı TTDO Genel Kurulundan gelen talepler, görüşler dikkate alınarak TTDO Yönetimince hazırlanır ve TTD MYK tarafından onaylandıktan sonra kesinleşir. TTDO Yönetimi, her yıl en geç Kasım ayında, bir sonraki yılın okul etkinliklerini içeren TTDO Yıllık Programını, basılı ve/veya elektronik olarak ilan eder. İlan edilen programa göre bunları gerçekleştirir. Etkinliklerin zamanı ve yeri, ihtiyaç ve imkanlar dikkate alınarak kararlaştırılır. Bu etkinliklere kimlerin katılabileceği ve başvuru koşulları Yıllık Programda açıkça duyurulur. TTDO Yönetimince gerek görülen etkinliklerde, katılımcı başvuruları, TTD Şube kontenjanlarına göre yapılır. TTDO Yönetimi, bir etkinlik için kontenjanı aşan sayıda başvuru söz konusu ise, adaylar arasından seçme-eleme yapar. TTD MYK tarafından uygun görülen hallerde ilan edilen herhangi bir programda değişiklik yapılabilir veya tümüyle iptal edilebilir. TTDO etkinliklerinde görev alacak eğitici ve yöneticiler, TTDO Yönetimince o programla ilgili TTD Çalışma Grubu ve/veya söz konusu konunun uzmanlarıyla işbirliği yapılarak belirlenir ve TTD MYK tarafından onaylanarak kesinleşir.
TTDO gereksinimleri, talep ve imkanları dikkate alarak, ulusal akciğer sağlığını koruyup geliştirme amacına hizmet eden her türlü eğitim programlarını (Kış Okulu, Mesleki Gelişim Kursu, Merkezi Kurslar, Kongre Kursları, e-eğitim sayfaları gibi…) gerçekleştirir. Akademisyenlere, uzman ve pratisyen hekimlere, hekim dışı sağlık çalışanlarına ve halka dönük eğitim programları düzenleyebilir. Bu programların amacına ulaşıp ulaşmadığını değerlendirmek ve/veya sertifikasyon amaçlı ölçme değerlendirme yöntemleri uygulayabilir. Bu programlarda kullanılmak üzere eğitim dokümanları (kitap, broşür, slayt serisi vb…) hazırlar. Bu dokümanları TTD&nin internet sitesindeki TTDO sayfalarında yayınlar. İnternet ağı üzerinden bilimsel ve mesleki danışma ve tartışma ortamları oluşturur.
TTDO etkinlikleri TTD tarafından finanse edilir. TTDO Yönetimince önceden ilan edilmek koşuluyla kursiyerlerden katkı payı alınabilir. TTD dışındaki Ulusal (Üniversiteler, hastaneler vb…) veya Uluslar arası Kurumlarla (ERS, ATS, WHO vb…) işbirliği yapılabilir. TTD etik ilkeleri çerçevesinde medikal sanayinin koşulsuz eğitim katkıları kullanılabilir. 4. YETKİLENDİRME
TTDO tüm etkinliklerde TTD Merkez Yönetim Kurulunda alınan kararlara bağlı olarak hareket eder. 5. YÜRÜRLÜK
Bu Yönetmelik, TTD Merkez Yönetim Kurulu&nun onayı ile yürürlüğe girer.
Kaynak: toraks.org.tr Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |