Sayın M.Akif hocam,
Cevabınız için çok ama çok teşekkür ederim. Beni o kadar rahatlattınız ki anlatamam hocam size. Evet Fransada yaşıyorum hocam. YAŞADIĞINIZ YERİ SEÇİNİZ ikonu içerisinde Yurt Dışı olarak sadece ABD var idi. Maksadım yurt dışından olduğumuzu belli etmekti hocam.
EŞİMİN ŞİKAYETLERİNİ SORMUŞSUNUZ.
Sayın hocam eşimin şikayetleri şunlar:
HALSİZLİK, YORGUNLUK, DİZ AĞRILARI, AYAKLARINI HİÇ ISITAMAMA , YÜZ RENGİ BEMBEYAZ, GÖZLERİNİN KENARLARI GÖZKAPAKLARI SİYAHLA KAHVE RENGİ KARIŞIMI KOYULUKTA ve UYKUSUZLUK.
Size bu demir eksikliğini nasıl gideririz diye bir soru sorsam VE Fransadaki doktorumuz neden elektroforez sonucunu görür görmez KANSERDEN şüphelendiğini söylemiş olabilir sayın M.Akif hocam.
Doç.Dr. M. Akif BUYUKBESE
15. 19:24:45
Esasen protein elektroforezi indirek molarak suphe uayndirabilir. Orda grafikte dalagalar var. Son dalganin sivri ve yuksek olmasi bizi telaslandirabilir. ancak boyle bir durum yok. Bir de grafik her zamna dogru cizmeyebiliyor. Beslenme ve uykuya dikkat onem arzediyor. yurt diisnda yasamak dinamik bir surec. Cesitli sosyal travmalar olusturabiliyor. Dil, kultur, iletisim karmasasi yasanabiliyor. O yuzden bunu esinizle bir arkadas olarak konusmalisiniz. Bilirsiniz ve ABD de de biliniyor olaya Fransiz olmak diye bir terim var. Insanoglu olaganustu bir varlik da olsa kisiligi ve ruh yapisi, havasi ve zamani her zaman bulundugu ortam uyumunu en yuksek seviyede tutamayabiliyor. Is yapmak, hobiler, seyahatler, Turk Kultur cevresi kimi kaygilari azaltabilir. Uykusuzluk organik hastaliklari da davet edebilir. kayit ve organizasyon ve bu arada otelcilik, tabii bu arada arastirmalar ve onlara sagalanan kaynaklarbiraz ulkemizden ortalama olarak sanki ilerde gibi dursa da saglik hizmetleri global olarak ulkemizde daha basarilidir. Turkiye ziyaretiniz erkene alip Turk hastanelerine de goturebilirsiniz esinizi.Demir eksikligi icin eger adet duzensizligi, mide rahatsizligi, kabizlik yoksa ve basur (hemoroid) bulunmuyorsa dogru beslenme ile de asabilirsiniz. Cay kola kahve, sigara ve alkolden uzak durulacak. Bol su ve meyva yenecek. Kuru kayisi, bu arada pekmez, yenebilir. Ogunler atlanmayacak. Mutlaka ara ogunler olacak ve bunlarda meyva tuketilecek. Basta saydigim rahatsizliklar varsa arastirmaya gitmek gerekir yoksa havuz dolmayacaktir.Saglikli gunler
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.