![]() |
Soru:"meme agrısı" Merhabalar ben 37 yaşında bir bayanım sol mememin üstünde cok acı bir ağrı var içten geliyor günlük yasamımı cok olumsuz etkiliyor ve sürekli o ağrıyı orada hissediyorum baskı verici tarzda bir ağrı sürekli var adet dönemiyle ilişkili değil kitle kontrolü yaptığımda belirgin bir kitle gelmiyor gibi meme uçlarımın her ikiside gün içinde içe göçme değilde dümdüz pozizyon alıyor ve sürekli öyle kalmıyor sonra tekrar belirginleşebiliyor Muayane öncesi tahlikelimidir Bilgi almak istedim teşşekkür eder iyi çalışmalar dilerim Doç.Dr. mehmet KILIC 01. 00:33:39 öncelikle geçmiş olsunmeme ağrısı meme rahatsızlıkları nedeniyle polikliniğe en fazla başvuru sebeplerindendir. Meme içimde yanma, sızlama, iğnelenme şeklinde tariflenir. Koltuk altına, çeneye, omuz bölgesine nadirende sırta yayılabilir. Hastalarda ağrının verdiği rahatsızlığa ilave olarak kansermiyim ? korkusuna sebep olur. Sebebi kesin saptanmamakla birlikte hormonal denge sorumlu tutulmaktadır. Ayrıca meme kistik hastalığı, iltihabi hastalıkları, kanal genişlemeleri, nadiren tümör neden olabilmektedir. Doktor muayenesi ve ultrasonoğrafi ile sebep araştırması gerekir düşüncesindeyim.saygılarımlaDoç.Dr. Mehmet KILIç Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:57 AM. |