Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Aile Hekimliği

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Aile Hekimliği Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Aile Hekimliği Akut batın teshsnde çestl parametrelern kontrol grubu ile kıyaslanması ve lojstk regresyon Dr.Hülya ÖZDEMİR LEYLEK Kliniğimiz yenidoğan ünitesine yatırılan indirekt hiperbilirubinemili olguların değerlendirilmesi Dr.Abdulkadir PIÇAK Tip 2 diyabetik hastalarda kapsamlı diyabet tedavisi eğitimi ve uygulamalarının glisemik kontrolün sağlanmasına ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Aile Hekimliği

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-04-2010, 11:57 AM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Aile Hekimliği

Aile Hekimliği

Akut batın teshsnde çestl parametrelern kontrol grubu ile kıyaslanması ve lojstk regresyon

Dr.Hülya ÖZDEMİR LEYLEK

Kliniğimiz yenidoğan ünitesine yatırılan indirekt hiperbilirubinemili olguların değerlendirilmesi

Dr.Abdulkadir PIÇAK

Tip 2 diyabetik hastalarda kapsamlı diyabet tedavisi eğitimi ve uygulamalarının glisemik kontrolün sağlanmasına etkileri

Dr.Ayhan AKTAŞ

Meme kanserli hastalarda koruyucu cerrahi ve modifiye radikal mastektomi ; yaşam kalitesine yönelik prospektif bir analiz

Dr.Ayla IŞIK

Kadınlarda idrar kaçırma şikayetinin genel sağlık, psikososyal ve seksüel yaşam üzerindeki sonuçları

Dr.Ayşegül KORUR

İsteyerek doğum yapmış kadınlar laplansız doğum yapmış kadınların sosyodemografik özellikleri ve aile planlaması bilgi düzeylerinin karşılaştırılması

Dr.Belgin GÜVEN YILDIRIM

Haseki eğitim ve araştırma hastanesine angina pektoris şikayeti ile başvuran genç erişkin (20-29yaş arası) hastalarda treadmill testi pozitifliği

Dr.Çiğdem ÇAKMAK TEKER

Tip 1 diabetes mellitus lu hastalarda diabetes mellitus başlangıç yaşının komplikasyon gelişme süresine etkisi

Dr.Ebru ONUKER BAŞARAN

çocuklarda yaş gruplarına ve cinslerine göre anemi ve demir eksikliği anemisi sıklığının incelenmesi

Dr.Ebru ÇAKIR EREN

İmplanon® kullanıcılarının memnuniyet durumları ve karşılaştıkları yan etkiler

Dr.Ebru ORHANTravaydaki gebelerin hemogram, demir, total demir bağlama kapasitesi, ferritin, b12 vitamini ve folik asit değerleri ile kordon kanı değerlerinin karşılaştırılması

Dr.Ebru SİPAHİ ÖZDEMİR

Akut solunum sıkıntılı hastalarda brain natriüretik peptit düzeyi

Dr.Erdal ÖZ

Hipoaktif ve hiperaktif tiroid nodüllerinde postoperatif patoloji ve ince iğne aspirasyon biyopsisinin değerlendirilmesi

Dr.Erdoğan ASLAN

Hastanemiz gebe polikliniğine başvuran gebelerde normal doğum ve sezaryen tercihi ve nedenleri ile ilgili anket çalışması

Dr.Erdoğan BEKTAŞ

Rahim içi araç kullanan kadinlar ve rahim içi araç kullanmayan kadinlarin servikal kültür sonuçlarinin değerlendirilmesi

Dr.Eyyüb YILMAZ

1 yıl içinde haseki eğitim ve araştırma hastanesi dahiliye kliniklerinde yatan diabetik hastalarda anemi

Dr.F.Feray TÜRKASLAN

Bakırköy dr. sadi konuk eğitim ve araştırma hastanesinde çalışan tıpta uzmanlık öğrencilerinde depresyon ve anksiyete sıklığının saptanması ve sosyodemografik faktörlerin araştırılması

Dr.Fatma Esra ÜNAL

Üst gastrointestinal sistem kanamalı hastaların genel değerlendirilmesi

Dr.Ferhat KARADAĞDr. lütfi kırdar kartal eğitim araştırma hastanesi gebe polikliniğine başvuran gebelerde anemi prevalansı ve etyolojisi

Dr.Fulya BAYER PEHLİVANOĞLU

Pediatri kliniğine başvuran annelerin çocuklarda antibiyotik kullanımı konusundaki bilgi ve tutumlarının araştırılması

Dr.Funda KOÇ TÜRKOĞLUAkut miyokard infarktüslü hastalarda ortalama trombosit hacmi ve kanama zamanının değerlendirilmesi

Dr.Füsun GÜNEŞDOĞDU AKPINAR

Çocuk oto güvenlik koltuğu kullanımı hakkında anne-babaların bilgi düzeylerinin ölçülmesi

Dr.Gülbaran ESİN

Serviks biopsilerinde p16 ve ki67 ekspresyonunun ayırıcı tanıdaki yeri

Dr.Gülbin ÖZÜYAR ORAN

Emziren annelerin emzirme ile ilgili bilgi, uygulama ve davranışlarının değerlendirilmesi

Dr.Güler ŞAHİN

Febril konvulsiyon geçiren çocukların ailelerinin bilgi tutum ve davranışları

Dr.Gülderen CECELİ

Sık tekrarlayan enfeksiyonla başvuran 1-6 yaş grubu çocuklarda immünglobulin a eksikliği

Dr.Hakan SARIKAYA

Kanserli hastalarla kolesterol düşüklüğü arasında sebep sonuç ilişkisi

Dr.Hasan KARLIBAŞ

Genetik sonogram öncesi ve sonrasında yüksek riskli ve düşük riskli gebelerin anksiyete skorlarının karşılaştırılması

Dr.Hatice Nihan DEMİR

Ramazan ayında tip 2 dm hastalarının yeme alışkanlıkları ve karakteristik özellikleri

Dr.Hilal TOKEL

Haydarpaşa numune eğİtİm ve araştirma hastanesİ dahİlİye ve pedİatrİ klİnİklerİnde 2005 ve 2006 yillarinda mantar İntoksİkasyonu ön tanisiyla yatirilan hastalarin retrospektİf değerlendİrİlmesİ

Dr.Hüseyin ÇETİN

İnsülin başlanan diabetik hastalarda anksiyete ve depresyon düzeyinin belirlenmesi

Dr.İbrahim CAMCI

İkili testin bileşeni olarak ilk trimesterde bakılan, papp-a değeri ile gebelik prognozu belirlenebilir..mi ?

Dr.İlyas AFACAN

Periton diyalizi hastalarında saptanan peritonitlerde kültür sonuçları ile peritoneal lökosit sayısı ve klinik sonuçların ilişkisi

Dr.Kazım ALTAŞ

Pnömoni tanısıyla hastaneye yatırılan 0-2 yaş arası çocuklarda serum çinko düzeyi

Dr.Mehmet HALİS TANRIVERDİ

Primer ve sekonder abdominal tüberkülozlu hastaların çeşitli parametreler eşliğinde değerlendirilmesi

Dr.Mehmet VAPUR

Kronik hepatit c hastalarında pegile interferon alfa-ribavirin kombinasyon tedavisinin tiroid fonksiyonları, tiroid otoimmunitesi üzerine etkileri

Dr.Mehmet VATANSEVER

Diyabetes mellituslu hastalarda, hastalığın süresi, hastaların öğrenim düzeyi, diyabetik ayakla ilgili eğitim alma durumu, metabolik değerlerin, diyabetik ayak gelişim riski ve diyabetik ayakdan koruyucu davranış modelleri geliştirmeye etkileri

Dr.Mehtap GÖÇ

İnsülin tedavisi başlanan diabet hastalarında kilo değişimi ve bunu etkileyen parametrelerin irdelenmesi

Dr.Melike DEMİREL

Meme kanseri nedeniyle opere olan hastalarda meme koruyucu cerrahi veya radikal mastektomi kararını etkileyen faktörler ve cerrahi türünün hasta üzerindeki etkileri

Dr.Meral CANTAY GARİP

Kalp yetersizliği olan ve ventriküler taşiaritmi saptanan hastalarda statin kullanımının elektroKronik Hastalığı Olan Çocukların Annelerinin Sosyodemografik Özellikleri Depresyon, Anksiyete, Problem Çözme Yeteneği ve Yaşam Kaliteleri Açısından Değerlendirilmesifizyolojik parametreler üzerine etkisi

Dr.Münciye TUNA AKSU

Dr. lütfi kırdar kartal eğitim araştırma hastanesi gebe polikliniğine başvuran gebelerde hepatit-b seroprevalansı

Dr.Murat BEKTAŞHipertansiyon hastalarında antihipertansif ilaç değişimleri, bu değişimlerin nedenleri ve ilaç değişimleri ile hedef tedavi değerlerine ulaşma oranlarının incelenmesi

Dr.Mürsel KAYA KALAN

Normal doğum ve sezaryen doğum uygulanan olguların postpartum komplikasyonlar yönünden karşılaştırılması

Dr.Neslihan GÜL

Şişli etfal eğitim araştırma hastanesi polikliniklerine başvuran hastalarla yapılan anket çalışması ile hasta-hekim iletişiminin incelenmesi

Dr.Onur ÖZER

Pasif sigara içimi postmenopozal osteoporoz için bir risk faktörü müdür ?

Dr.Osman ALTUNBAYRAK

Hepatosteatoz tanısı konan olgularda biyokimyasal değişiklikler ve tiroid fonksiyon testlerinin ilişkisi

Dr.Özkan VURAL

Gebelerde HBs Ag ve Anti- HCV seroprevalansı

Dr.Özlem KAYNAKGÖZ ÖZGÜL

Tip 2 diabetes mellituslu hastalarda kendi kendine kan glukozu ölçüm sıklığı ile hemoglobina1c arasındaki ilişki

Dr.Pelin AYALPAkut bronşiolit ön tanısı ile yatarak tedavi gören hastaların retrospektif olarak incelenmesi

Dr.Rana ÖZKÖSE

S.B. göztepe eğitim ve araştırma hastanesi endoskopi ünitesinde yapılmış olan beş yıllık kolonoskopi uygulamalarının endikasyon ve sonuç ilişkisinin değerlendirilmesi

Dr.Saffet ERCAN

Gebelerde tiroid hormon düzeyi ve antikorlarının gebelik sürecine ve bebeğin mztabolik parametrelerine etkisi

Dr.Sedakat GÜNSEREN

Glisemik kontrolün diabetik kardiovasküler otonom nöropati üzerine etkisi

Dr.Selçuk TURAN

Taksim eğitim ve araştırma hastanesi sağlık personelinin yaşam kalitesinin araştırılması

Dr.Sema KOLTARLAŞişli etfal eğitim ve araştırma hastanesinde uzmanlık eğitimi gören hekimlerin mesleki risklerinin irdelenmesi

Dr.Serhan GÖKHAN

Ev kazası nedeniyle hastaneye başvuran hastaların sosyodermografik özellikleri ve kazaya maruziyetlerini kolaylaştıran çeşitli risk faktörlerinin değerlendirilmesi

Dr.Süleyman YILDIRIM

Sigara alışkanlığının tip 2 diabetiklerde diabet tedavi seyri üzerine etkilerinin irdelenmesi

Dr.Ünsal DURUPINAR

Acil dahiliye polikliniğine başvuran hipertansif hastalarda spot idrarda mikroalbuminüri düzeyi incelenmesi

Dr.Yeliz KEÇELİ SERİNSÖZ

İstenmeyen gebeliklerin sonlandırılması öncesinde verilen eğitimin anksiyete düzeyine etkisi

Dr.Yücel ÇELİK

Levonorgestrel salgılayan rahim içi sistem (mirena®) uygulanan kadınlarda 1. yıldan sonraki memnuniyet ve devamlılık durumu

Dr.Özgür GÜLDEM ÖNCÜ

Ankara dışkapı çocuk hastalıkları eğitim ve araştırma hastanesi çocuk acil servisine ekim 2006 ekim 2007 tarihleri arasında başvuran zehirlenme vakalarının demografik özelliklerinin incelenmesi

Dr.Işıl ŞENEL

Hemodiyaliz hastalarının yeti yitimi, anksiyete ve depresyon yönünden değerlendirilmesi

Dr.Şehriban YETİŞKİN

Gebelikte servİkovagİnal sİtolojİk değİşİklİklerİn değerlendİrİlmesİ

Dr.Mustafa AKSUDemir eksikliği anemisi olan kadın hastalarda oral demir tedavisinin etkinliğinin değerlendirilmesi

Dr.Serap YAVUZ GÜLERTAN

Akut bronşiolit tanısıyla kliniğimize yatırılan 0- 24 ay arası çocuklarda rsv enfeksiyonlarının sıklığı ve klinik özellikleri

Dr.Seçil ARICA

Fenotip ve genotipleri ile metabolik sendrom laboratuvar ölçütleri bulunduran hipertansif hastalardaki glukoz toleransının incelenmesi

Dr.Hasan YILMAZ

2000-2005 yılları arasında istanbul eğitim ve araştırma hastanesi servikal smear tarama sonuçlarımız

Dr.Tülin TURANLI BOZKURT

Tip II diabetik hastalarda sol ventrikül hipertofisi ile inflamasyon ve albüminüri arasindaki ilişki

Dr.Faruk Soner UZUN

Antihipertansif ilaç kullanan hastalarda diyet bilincinin 24 saatlik idrarda sodyum atılımı ile kontrolü

Dr.Emel Banu ELMACI

Akut koroner sendromlu hastalarda risk değerlendirilmesi ve prognoz tayininde bnp nin yeri ve önemi

Dr.Saide Eda CEBECİ

Postmenopozal kadınlarda osteoporoz prevelansı ve risk faktörleriyle ilişkisi

Dr.Nermin Ayşim KAHVECİ

Romatoid artritli hastalarda tedavi uyumunu etkileyen faktörlerin belirlenmesi ve uyum artırma önerileri

Dr.Murat TEKİN

Hastanemizde doğan sga bebek sıklığını etkileyen sosyodemografik risk faktörleri

Dr.Berrin ESER

Şişli etfal eğitim ve araştırma hastanesi aile planlaması eğitim ve uygulama merkezi hizmetlerinin değerlendirilmesi

Dr.Ahmet KOLSUZ

Tip 2 diyabet hastalarında kan lipid düzeylerinin hba1c ve obezite ile ilişkisi

Dr.Ebru ÖZDOĞAN

Üriner infeksiyonlarda ******etken mikroorganizmalar ******ve ******antibiyotik duyarlılıklarındaki ******değişiklikler

Dr.Ahmet KARA

5-15 yaş arası astım bronşiyaleli çocukların sosyodemografik özellikleri ve risk faktörleri

Dr.Nurgül ÖNDER

2006 – 2007 yillari arasinda çocuk acİl ünİtesİne febrİl konvülsİyon tanisiyla başvuran 5 ay – 5 yaş arasindakİ çocuklarin retrospektİf olarak İncelenmesİ

Dr.Berkant ÖZTÜRK

İnsulin kullanan tip 1 diabetik hastalar ile oral antidiabetik kullanan tip2 diyabetik hastaları karşılaştırılarak,insulin kullanımının depresyon için ek bir risk faktörü olup olmadığının araştırılması

Dr.Sibel GÜRSOY

Hipertiroidili kadın hastalarda vitamin e düzeyleri

Dr.Eda ÇELİK GÜZEL

Tip 2 diabetes mellituslu hastalarda anksiyete depresyon oranı, seviyesi, etki eden hastalık özellıklerı ve sosyodemografik özellıklere göre farklılıkları

Dr.Serpil US

Komplikasyonsuz tip 2 diyabetes mellitus'lu hastalarda insulin ve oral anti diyabetikler ile tedavinin depresyona etkisi

Dr.Necmi BALKAN

Gebelerde gestasyonel diabetes mellitus taramasında bozulmuş açlık glukozunun değerlendirilmesi

Dr.Hakan KAYA

Bozulmuş açlık glikozunda metabolik sendrom prevalansı

Dr.Metin KORKMAZ

Romatoid artritli hastalarda insülin direnci ve lipid metabolizma bozuklukları

Dr.Serkan TURŞAK

Premenopozal ve postmenopozal kadınlarda depresyon prevalansı ve risk faktörleri

Dr.İbrahim Halil İNTEPE

Hastanemiz antenatal polikliniğine başvuran eski sezaryenli gebelerin demografik özellikleri ve ilk sezaryen endikasyonlarının değerlendirilmesi

Dr.Derya SIKAR

Kronik hastalığı nedeniyle devamlı takip edilmekte olan çocukların annelerinin sosyodemografik özellikleri ve annelerin depresyon prevalansı

Dr.Hasan ÇIĞRIKÇI

1-5 Yaş arası çocukların persantillerine ailenin sosyoekonomik düzeyinin ve annenin beslenme konusundaki bilgisinin etkisi

Dr.Ülker ÖNCÜ

Haseki eğitim ve araştirma hastanesi iç hastaliklari nefroloji polikliniğinde takip edilen aşikar nefropatili tip 2 diyabetik hastalarda renal prognozun göstergeleri

Dr.Olcay Bengi BOZKURT

Hepatosteatoz tanısı konan olgularda biyokimyasal değişiklikler ve tiroid fonksiyon testlerinin ilişkisi

Dr.Özkan VURAL

Konjestif kalp yetersizliğinde karaciğer fonksiyon testlerindeki değişiklikler mortalite ve hastanede kalış süresine etkisi

Dr.Tuna TUTKUN

Gebelikte servikovaginal sitolojik değişikliklerin değerlendirilmesi

Dr.Mustafa AKSU

Rahim içi araç kullanan kadınlar ve rahim içi araç kullanmayan kadınların servikal kültür sonuçlarının değerlendirilmesi

Dr.Eyyüb YILMAZ

Demir eksikliği anemisi olan kadın hastalarda oral demir tedavisinin etkinliğinin değerlendirilmesi

Dr.Serap YAVUZ GÜLERTAN

Sigara alışkanlığının tip 2 diabetiklerde diabet tedavi seyri üzerine etkilerinin irdelenmesi

Dr.Ünsal DURUPINAR

İmplanon® kullanıcılarının memnuniyet durumları ve karşılaştıkları yan etkiler

Dr.Ebru ORHAN

Kocaeli-derince bölgesinde hipertansiyondan haberdar olma, ipertansiyon prevelansı ve hipertansif hastaların, sosyo-demografik özellikler ile ilişkisi

Dr.Ahmet SARIIŞIK

Kronik böbrek yetmezliği hastalarında etyolojik değerlendirme

Dr.Betül BATTALOĞLU

Annelerin ateş ve ateşli havale ile ilgili bilgi düzeyleri

Dr.Yeşim ALTINKALEM DALKIRANÇocukluk çağı tonsillofarenjiti tanı ve tedavisinde semptom, bulgu ve kültür ilişkisinin saptanması

Dr.Hasan Murat ALBAYRAKPolikistik over sendromlu kadınlarda insülin direnci ve antropometrik ölçümler

Dr.Seyra MEMİLİ

Tip 2 diabetes mellitus'lu hastalarda tedavi şekline ve hastalık süresine göre depresyon ve anksiyete

Dr.Handan TURHANBeah sağlam çocuk polikliniğine başvuran 0-1 yaş bebeği olan annelerde depresyon taraması ve depresyonda etkili risk faktörlerini belirleme

Dr.Nurcihan AYDEMİR

Akut bronşiolitli süt çocuklarında sosyoekonomik durum değerlendirmesi

Dr.Sıdıka TURAN

Akut miyokard infarktüsü geçirenlerde ötiroid hasta sendromu sıklığının araştırılması

Dr.İbrahim ELİK

Tiroid nodüllerinde ince iğne aspirasyonunun değeri

Dr.Çağrı DOĞAN

Dirençli hipertansiyonun vücut kitle indeksi ile ilişkisi

Dr.Fahri KARAMAHMUTOĞLU

Menstrüel regülasyon sonrası seçilen kontraseptif yöntemin bir yıl sonraki devamlılığı

Dr.Rabia AĞAN SENGER

Bronşiolitle başvuran 0-12 aylık bebeklerin annelerinin anne sütü kullanım bilincinin değerlendirilmesi

Dr.Hanife KESKİN

Çocuklarda tekrarlayan üriner sistem enfeksiyonlarında büyüme ve gelişme geriliğinin değerlendirilmesi

Dr.Saniye BULUT

Postpartum depresyon prevalansı ve sosyodemografik risk faktörleri

Dr.Tijen İ. EREN

Miyokard infarktüslü hastalarda trombosit sayısı ve ortalama trombosit hacminin değerlendirilmesi

Dr.Hakan KÜÇÜK

Şişli etfal eğitim ve araştırma hastanesi'nde çalışan kadın sağlık personelinin serviks kanserine ilişkin bilgi düzeyinin ve farkındalığının araştırılması

Dr.Ali Galip DÖNMEZ

60 Yaş ve üstü geriatrik hastalarda tip II diabetes mellitus ve depresyon ilişkisi

Dr.Tuncay ÇELİKER

6 Ay-24 ay arasındaki çocuklarda aşılanma oranları ve ailelerin sosyodemografik verileri

Dr.Yavuz MENGÜÇ

Diabetik ve non-diabetik hastalarda demansı etkileyen faktörlerle birlikte mini-mental test skorlarının karşılaştırılması

Dr.Kazım Önder YILDIRIM

Metabolik sendromlu hastalarda diabetes mellitus, mikroalbüminüri ve bel çevresi ilişkisi

Dr.Muhammet GAZİ

Gebelerdeki aneminintürkiye'deki yöresel dağılımı

Dr.Elif AKÇA

Haydarpaşa numune eğitim ve araştırma hastanesi çocuk sağlığı ve hastalıkları kliniğinde mayıs 2002-mayıs2007 tarihleri arasında takip edilen akut bakteriyel menenjit olgularının akut komplikasyon gelişimi açısından değerlendirilmesi

Dr.Nurhan CEVİZ OZANTÜRKDiabetik nefropatili hastalarda sistolik arter basıncı anemi,hba1c,eğitim düzey ilişkisi

Dr.Ahmet SEÇKİNObez olgularda obezite ile karaciğer fonksiyon testleri arasindaki korelasyonun incelenmesi

Dr. Armağan UYSAL

Çocukluk çağı üriner sistem enfeksiyonlarına etken olan mikroorganizmalarin ve antibiyotik duyarlılık durumlarının araştırılması

Dr. Atakan TORUN

Hiporaktif Tiroid nodüllerinde ince iğne aspirasyon biopsisinin tanısal değeri.

Dr. Bayça TAŞKARA

Şişli Etfal Eğitim ve Araştirma Hastanesi aşi merkezi ve yenidoğan izleme ünitesine başvuran annelerin anne sütü konulu eğitiminin etkinliğinin incelenmesi

Dr. Bilge ATLAS

Akut pelvik ağrı nedeni ile haydarpaşa numune eğitim ve araştirma hastanesi kadın hastaliklari ve doğum servisinde 2000—2005 döneminde yatan hastalarin yaş, etyoloji, yatiş süresi, uygulanan tedavi ve sonuçları açısından değerlendirilmesi.

Dr. Cem YENİCESU

Mastalji, yaşam kalitesi ve depresyon Dr. Diler GÜLER

Gebelerde hepatit b seroprevalansi Dr. Ebru SAVECİ

Tip 2 diabetik hastaların böbrek fonksiyonlarının değerlendirilmesinde serum sistatin c, b2 mikroglobulin, kreatinin değerlerinin karşılaştırılması Dr. Fatma AKSAK PENTİKAEİNEN

Postmenopozdaki kadınlarda düşük dozlu hormon replasman tedavisi ve raloksifenin kan biyokimyasi ve kupperman indeksi üzerine etkileri

Dr. Nazike AYDOĞDU

Çocuk sağlığı ve hastalıkları kliniğinde 2004 yılı içinde yatan hastaların retrospektif olarak taranması.

Dr. Sabri MOĞULTAY

Terör olayı sonrasında mağdurlarda görülen psikiyatrik bozukluklar Dr. Tibet ERGÜNEŞ

Bipolar bozukluğu olan ve bipolar bozukluğu olmayan olgularda metabolik sendrom sıklık ve parametrelerinin karşılaştırılması Dr. Zeynep D.ÇENET AKŞUN

Bakırköy bölgesi bir ilköğretim okulu öğrencilerinde idrar iyot atılımı ve guatr pre valansı

Dr. Mehmet B.BARUTÇUGİL

Diyabetik Hastaların diyabetik ayak ile ilgili tutumlarının irdeelenmesi ve HBAIC'nin Diyabetik Ayak ile ilişkisi

Dr. Ayten GÜNER

Çocuklarda demir eksikliği tarama testi olarak eritrosit indekslerinden

RDW ve MCV'nin irdelenmesi

Dr. Evren AKGÜNE

Gebelerde üçlü tarama testinin duyarlılığının değerlendirilmesi

Dr. Nevin MUTLU YILMAZ

Ş.E.E.A.H. hipertansiyon polikliniğine ocak-aralık 2004 tarihleri

arasında başvuran hastaların hedef organ hasarları

açısından retrospektif incelenmesi

Dr.Orhan ÇINAR

Obezlerde plazma lipid düzeyleri ile antropometrik ölçümler arasındaki ilişkinin incelenmesi

Dr.Ali ATAR

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi

kadın hastalıkları ve doğum

kliniğinde iki yıllık sürede sezaryen

doğumların değerlendirilmesi

Dr.Firdevs ule KARA

Beş ay – beş yaş arasindaki çocuklarda febril konvülsiyon ile demir eksikliği anemisi arasindaki ilişkinin araştırılması.

Dr. Burhan AKGÜN

Penisilin allerjisi öyküsü olmayan hastane hemşirelerinde penisilin duyarliliğının araştırılması.

Dr.Ali Osman ÖZTÜRK

Üreme çağındaki kadınların amenoreye

bakışı ve amenore yapan doğum kontrol yöntemleri hakkındaki

bilgi ve tutumları.

Dr.Filiz BAŞARANER

Kliniğimiz yenidoğan ünitesine yatırılan indirekt hiperbilirubinemili olguların değerlendirilmesi.

Dr.Ayşenur KAVLU

Total histerektomili kadınların benzer yas grubundaki histerektomi olmayan kadinlarla cinsel işlevler açısından karşılastırılması.

Dr.Alper KIZILTEPE

Asistan doktorlarda burnout sendromu.

Dr.Mustafa ÖZÇINAR

0-6 Ay arasi bebeği olan annelerin kontrasepsiyon yöntemi olarak laktasyonel amenore metoduna ilişkin bilgi düzeyinin değerlendirilmesi.Dr.Sema AYAZOĞLU

Diyabetik vakalarda nefropatinin erken tanı ve takibinde kullanılan idrarda mikroalbümin ve albümin kreatinin oranı ile venöz kanda b2 mikroglobulin düzeyleri arasındaki korelasyonunun araştırılması.

Dr.Malik AKÇAY

Hipotiroidili ve hipertiroidili hastalarda HbA1c düzeyi.

Dr.Volkan SİNAN

Fertil çağdaki kadınlarda kontraseptif yöntemler ve anemi ilişkisi.

Dr.Nejda KARAGÜZEL

Çocuk polikliniğimize müracaat eden 3-36 ay çocuklarda nutrisyonel rikets sıklığı ve bulgularin yorumu.

Dr.Filiz SAVAŞ GÖKER

Göğüs ağrısı şikayetiyle acil servise başvuran hastaların ck-mb ve troponin-t enzim seviyelerinin karşılaştırılması.

Dr.Cenk AYDINÇER

Hipertansiyon ve lipid polikliniğine başvuran tip 2 diyabetik-hipertansif hastaların tedavi hedefleri açısından retrospektif incelenmesi.

Dr.Yalçım ÖZTÜRK

Avrupa yakası posta işleme başmüdürlüğünde çalışan posta dağıtıcısı ve memurlarda metabolik sendrom prevalansının değerlendirilmesi.

Dr.Yalçın HACIOĞLU

Bebekleri 0-2 yaş arasında olan bir grup annenin emzirmeye ilişkin inanç ve tutumları.

Dr.Fahrettin TANIR

Akut üst gastrointestinal sistem kanamalarında endoskopik tedavinin yeri.Dr.Ferda GÜNDOĞAN

Diyabet polikliniğinde izlenen hastalarda kardiyovasküler mortalite ve morbidite oranlarinin risk faktörleri ile ilişkisinin değerlendirilmesi.Dr.Cüneyt ARDIÇ

Hipertansiyon ve lipid polikliniğine başvuran hastalarda metabolik sendromun hedef organ hasarlarına etkisinin incelenmesi

Dr.Yıldıray DEMİRCİ

Hipertansif hastalarda hedef tedavi değerlerine ulaşma oranlarının incelenmesi

Dr.Onur ÜSTÜN

Tip 2 diabetes mellituslu hastalarda eritrosit sayısı, hematokrit, hemoglobin, ortalama eritrosit hacmi, ortalama eritrosit hemoglobin değerlerinin başlangıç halinde (incipient) diyabetik nefropati ile ilişkisi.

Dr.Ayhan BERBER

Kaynak:istanbulsaglik.gov.tr

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks