Hocam merhaba.
Yıllardır doktor fobisi olan ve çok şükür bugüne dek herhangi ciddi bir rahatsızlığım olmadığı için hastane yüzü pek görmemiş birisi olarak,online danışmak istediğim bir sorunum var size.
Regl dönemlerım her ay düzenli olarak devam etmekle beraber,geçen ayın 18. gününde başlayan kanamam,bu ayın 14.inde başladı.4 gün daha erken başladı yani.Bunun dışında,2 gündür idrarımı yaparken hafiften ve saniyelik bir ağrı yada acı duyuyorum.( Fakat tam bir yanma hissi değil...) Bir de , reglim her ay olduğu gibi bu ay da 5 gün devam etti ve bu 5. günün sonunda kanamam bitmesine rağmen,vajınamda kahverengi bir akıntı oluşmaya başladı. Fakat bu durum da sadece 2 gün sürdü.Bunların dışında son olarak bugün karnımın sol alt tarafı olarak tabir edeceğim bölgede,2-3 saat boyunca ve aralıklı olarak bir sancı başladı.Fakat şimdi yok.Tüm bunların sebepleri hakkında bana bir yorum yaparsanız inanın çok memnun kalırım.29 yaşına gelmiş biri olarak hala doktora gidememe gibi bir alışkanlığım var çünkü [img]/images/smilies/frown.gif[/img]
( Bu arada,nişanlımla 1 aydan beri düzenli olarak cinsel ilişkiye giriyorum.Bu yada bunun sıklığı,şikayetlerımın bır sebebı olarak gösterilebilir mi? )
Teşekkür ediyor,saygılar sunarım...
Uzm.Dr. Ersan ŞENER
22. 09:09:59
Sinem hanım kasık ağrısı dışında anlattıklarınız tamamen olabilecek yakınmalardır.Adetinizde 7 güne varabilen düzensizlikleri fizyolojik kabul ediyoruz.Kasık ağrınız seksüel aktivite başladığı için pelvik bir enfeksiyon yada kistten kaynaklanıyor olabilir.Bu nedenle muayene olmanızda fayda var.Şifalar dilerim.
Yazının Orjinali için Lütfen
www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz.