![]() |
Soru:"kansızlık ve sedimantasyon yüksekliği" ben 42 yaşında 60 kilo 1.50 boyundayım bende sürekli bir halsizlik var doktora gittim kansızsın dedi kolesterolumda yüksek total.k.300 ldlk.217.6 demir 36 çıktı bana sedim60. pıhtılı ferritin 22 şimdi bana hem yatıcaksın dinleniceksin dedi doktor kolestrol içinseyürüycen ben şimdi ne yapmalıyım kolestrol ilaçlarımı vermedi kan için şrup miillofen diye verdi onu içiyorum ben ne yapmalıyım bu arada kolestrol ne olacak şimdiden ilginize teşekkür ederim saygılarla Dr. Editor Saglikdanis 24.07. 16:39:31 Kansızlık var demişssiniz ancak Hb değerini vermmeişsiniz.Hemoglobin değeriniz kaç.Halsizliğin tek sebebi kansızlık olmayabilir. ayrıca sedimantasyonunuz yüksek buunda mutlaka araştırılması lazım.kolesterol için diyetle düşmüyor ise ilaç vermekte bir mahsur yok. ilaç verilebilir.temel tüm testlerinizin yapılıp , seimantasyon yüksekliğinizin arasştırılması lazım.okuma öneriniz: Temel Testler // çekap // Check-upSedimantasyon HızıSağlıcakla.. Yazının Orjinali için Lütfen www.saglikdanis.com adresini ziyaret ediniz. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:57 AM. |