![]() |
Soru:"Her iki bacakta da femur kırığı" hocam ben 20.12.2006 da bir trafik kazası yaptım ve sonucunda her iki bacağım diz kapağı ve kalça arasında kalan kısımdan yanlış bilmiyorsam femurdan kırıldı.Daha sonra bana ameliyatla platin taktılar ama üzerinden 11 ay geçmesine karşın koltuk değnekleri olmadan günlük yaşantıma dönemedim.ev içerisinde ve kısa mesafede koltuk değnekleri olmaksızın yürüyorum fakat buda beni çok zorluyor.kalıcı bir hasar olabileceği endişesi içerisindeyim sizce tedavi sürecinin bu kadar uzun olması normal mi.bu arada kırık parçalı değildi tek noktadan kırılmış her iki bacakta ve takılan platinler diz kapağı ve kalça kemiğine vida vasıtasıyla sabitlenmiş.ilginize şimdiden teşekkür ederim. Yard.Doç.Dr. Levent Altinel 27.12.23:17:18 Oncelikle kiriginiz kaynadimi bu konuda bilgi vermemissiniz. Kiriginiz kaynadiysa biraz rehabilitasyon yardimiyla problemsiz hale gelirsiniz. 11 uzun bir sure, bu surede kaynamada gecikme olmus olabilir. Bu konuyu kesin ogrenin derim. Kaynama problemi varsa baska mudahaleler yapilmasi gerekebilir. gecmis olsun Kaynak: www.saglikdanis.com |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:20 AM. |