Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Hayatım Değişti Klubü > Serbest Kürsü > Diğer Sağlık Haberleri

Uyarılar

Soru:"İrritabl bowel syndrome ,irrtabl barsak sendromu, spastik kolon"

Serbest Kürsü ve Diğer Sağlık Haberleri Soru:"İrritabl bowel syndrome ,irrtabl barsak sendromu, spastik kolon" Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba ben psikolojik bağırsak sendromu HASTALIĞIna yakalandım.Hastılık diyorum çünkü benim için bir sendorumdan öte oldu ama malasef siz doktorlar için bir sendrom. en buyuk hayalim bilgisayar muhendisi olmaktı hem de neredeyse dunyanın en iyilerinden.Yaklaşık sekiz yıllık bir hayalimdi. Sınavı kazandım ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sağlık Haberleri telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sağlık Haberleri nerededir kimdir Diğer Sağlık Haberleri çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sağlık Haberleri hipnoz Diğer Sağlık Haberleri olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sağlık Haberleri hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sağlık Haberleri kuantum düşünce kitap haberi

Soru:"İrritabl bowel syndrome ,irrtabl barsak sendromu, spastik kolon"

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-04-2010, 03:18 PM   #1 (permalink)
Albay

Tesekkür: 45
92 Mesajinıza toplam 143 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bluesky24 will become famous soon enoughBluesky24 will become famous soon enough
Standart Soru:"İrritabl bowel syndrome ,irrtabl barsak sendromu, spastik kolon"

merhaba ben psikolojik bağırsak sendromu HASTALIĞIna yakalandım.Hastılık diyorum çünkü benim için bir sendorumdan öte oldu

ama malasef siz doktorlar için bir sendrom.

en buyuk hayalim bilgisayar muhendisi olmaktı hem de neredeyse dunyanın en iyilerinden.Yaklaşık sekiz yıllık bir hayalimdi.

Sınavı kazandım ve şimdi bilgisayar muhendisliğinde okuyorum.

Ama ne derse ne de sınavlara gidebiliyorum.Gittiğim sınavları çok kolay bir şekilde geçiyorum.Ama sınavların %80 ni gidemiyorum.

Memleketim iki saatlik yol ama ben 3 ay da bir ancak gidebiliyorum.

Ben otobuse binemiyorum Çünkü

Dışkılama hisim geliyor.Çok özür dileyerek söylüyorum iç çamaşırımı da %60 olarak ıslaklık ve renksiz bir sıvı akıyor ne olduğunu tam bilmiyorum

%40 olarak da pisletiyorum.Koku geliyor ve çok rahatsız oluyorum.

Psikolojik olarak kendi kendimin doktoru olan ben de aşırı stres yapıyor

daha çok etkiliyor

Butun sorun psikoloji de dedim ve faverin antideprasan ilacını kullandım

hemde 100 mg lıklardan.Hayatımda takıntı yaptığım çoğu şeyi aştım.Ve hareketlerim da uysal oldu.Bİraz daha önce sinirliydim.

DAHA ONCE 6 doktora gittim.Son zamanlarda en iyilerine özel hastanede ki doktorlara gitim ama nafile.En ufak bir çözüme bağlayamadım

Yaklaşık iki yıldır bu hastalıkla çebelleşiyorum.

Ama hala yaşamasını da öğrenemedim.

ilk zamanlar hastalığım belli bir peryodik zamanlarda oluyordu.Bu zamaları kafama kazımıştım ama ona göre

hiç yemek yemek,daha az yemek ile biraz olsun rahatlıyordum

karın ağrılarım son bir yıldır şiddetlendi ama ben karın ağrılarına razıyım varsın olsun benim en buyuk problemim koku yapması.

Hastlığı internetten,sağlık ansiklopedilerinde iyice inceledim.

Genelde aslında öyle bir etkinin olmadığını hastaların bu takıntı haline getirdiklerini öğrendim ama gerçekten koku geliyor.

cebimde parfumle dolaşıyorum ama sürekli de bunu sıkmak diğer insanların ilgisini çekiyor(bu şimdi umrumda bile değil) ama bu da fayda etmiyor.Kapalı ortamlarda çok ama çok problem yaratıyor.

Doktorların verdiği ilaçları ve diyeti istisnasız uyguladım bir ay kadar yeni doktorun verdiği ilaçları denedim.verdikleri ilaç sadece şişkinlik hissimi azaltı.

Lavobo alışkanlığım 20-25 artı ve en az yarım saat lavobo da zaman geçiriyorum ben buna da razıyım (giden zamanı mı da iyi bir şekilde değerlendir yaşamasını öğrenmeye çalışıyorum ya kitap okuyorum)

ama bazen olumlu bazen olumsuz geciyor.

Denemeler yaptım hatta bazen aşırı yemek yedim ki lavabo başarılı olayım ve en azından gaita nın olmadığını bildiğimde rahatsız olmayyım diye ki başardım da ama 2 gün aç olsam bile.Kardımda zerre karbonhidrat kalmadığına eminim ama yine bir şekilde o mukoza ben sıvı geliyor

günlük su tüketimi bile ayarladım acaba bağırsakta gereken emilim yok mu diye ama olmadı.Bazen günde yarım litre içtim ki acaba tüm problem sıvı+gaita rektuma baskı mı yapıyor diye.Denedim ama olmadı.

Ki bu hastalığı bitermeye kafama koymuşken.hatta kendimce lavman bile yaptım.

lavoba da fazla geçirmem ister istemez homereid meydan veriyordu.

Gittim gerek pomad verek fitil şeklinde olan şekilde kullandım.

Bazen aşırı derece kullandım ama bir şekilde yine mukoza geliyordu ve beni rahatsız ediyor

Endoskobi de doktor bağırsakların çok iyi her hangi bir sorun bulamadı

hatta benim ısrarrımla ince bağırsağa kadar bile gitti.Ama bağırsaklarım da hiç bir problem bulunamadı.

tahlil lerde

Ilk örnek

Idrar tekiki:

Lokosit bol

eritrosit 2-3

renk açık sarı

gorunum az bulanık

ph 5,0

Dansite 1010

Glukoz negatif

protein negatif

Ürobilinojen negatif

Bilirubin Negatif

Keton Negatif

Nitrit negatig

Glukoz 87 mg/dl

-----------------------------------

WBC 6.3

Lymp 1.9

Mid 0.6

Gran 3.8

Lymph 29.9

mid 9.0

gran 61.1

rbc 5.88

hgb 15.9

hct 51.2

mcv 87.1

mch 27.0

mchc 31.0

rdw-cv 14.6

son örnek[img]/images/smilies/frown.gif[/img]kolestrol 2 ay önce belirtileri başladı ve kolestrol teşhisi kondu)

KAN/SERUM

ALT(SGPT) ---------55.44-------0-41----------U/L

Anti Hbs-------------<2.00--------0-10----------IU/L

Anti HCV------------0.14-------0-1------------%

ASO,KANTİTATİF�154.52-----0-200------------IU/ml

AST(SGOT)--------------27.4------0-38----------U/L

Brucella tüp aglütinasyon negatif

CRP(C reaktif protein,kantitatif) ---4.35------0-5--------mg/L

Glukoz (açlık) 121.71 -------75-115----------mg/dl

Hbs Ag----------- 0.193---------------0-0.99--------cut-of in

hdl kolestrol-----------41.45-------40-70----------mg/dl

Kolestrol,total---------267.77------50-200-------mg/dl

Kreatinin-------------0.77------0.4-1.2------------mg/dl

LDL-kolestrol(direkt)------190.02--------60-130------mg/dl

RF,kantitatif---------------5.62-------0-14-------IU/ml

Salmonella grup aglütinasyon negatif

Trigliserit 397.44 ----------60-150-------mg/dl

İdrar tahlili

WBC--------------8.13---------------4.3-10.3-----------------K/uL

RBC---------------5.7----------------4.38-----5.77------------M/uL

HGB---------------16.7--------------13.6-----17.2-----------------g/dl

HCT---------------49----------------35-55----------------------%

MCV--------------86-----------------80-100--------------------fl

MCH--------------29.3---------------26-34--------------------pg

MCHC------------34.1---------------32.7-35.6----------------g/dl

RDW-SD---------39.3---------------

RDW-CV--------12.8----------------

PDW--------------11.3----------------9-15------------------------

PLT---------------172-----------------150-450------------------------K/uL

MPV--------------10.3----------------6.8-10.8-----------------------fl

P-LCR------------26------------------

PCT---------------0.18----------------0.15-0.7---------------------%

NEUT %----------62.5---------------50-80------------------------%

LYM %-----------23.7----------------20-50------------------------%

MON %-----------10.7----------------2-10------------------------%

EOS %-------------3-------------------0-5------------------------%

BASO %-----------0.1----------------0-2------------------------%

NEUT #------------5.08---------------2-8------------------------K/uL

LYM #-------------1.93---------------0.9-5.3----------------K/uL

MON #-------------0.87---------------0.1-1.1----------------K/uL

EOS #--------------0.24---------------0-0.4----------------K/uL

BASO#-------------0.01--------------0-0.2----------------K/uL

Anlattıklarımın fazlası var eksiği yok(abartığımı düşünmeyin sakın

sadece iyileşmek eski sosyol hayatıma kavuşmak,en en önemli de

çok iyi bir bilgisayar muhendisi olmak)

Eğer bana yardımcı olursanız ÖMRUM BOYUNCA yaptığınız iyiliği unutmam

elimden gelen her şeyi bende yaparım

iyi çalışmalar

(not:bu hastalığı yenen hiç kimse var yok sa sadece ben mi bu kadar iradesizim)

kilo:96

erkek

boy 1.75

gunluk su tüketimi en az 3 lt

kolestrol var (397 trigliserit ve ldl kolestrol 190)

Uzm.Dr. Esin KORKUT

20.23:09:11

İrritabl barsak hastalığı bazen tedavisi oldukça güç olan bir hastalıktır. Öncelikle hasta uyumu stresin yok olması çok önemldiir. Takiben ilaç tedavileri ile destek tedavisi uygulanır. Anladığım kadarı ile tüm tetkikleriniz tamamlanmış ve sorun çıkmamış. Benim önerim kendi başınıza ilaç almamanız bir gastroenterolog ve psikiatri danışmanlığı ile hastalığınız üztünden gelmeye çalışmanızdır. geçmiş olsun.

Kaynak: www.saglikdanis.com

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Bluesky24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks